2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

bugün bir agresif uyandım walla sebepsiz yere anlamadım, yakında psikologda bulcam ben kendimi zannımca

[QUOTE="masal2010, post: 36580324, member: 450607"bugünn bir agresif uyandım walla sebepsiz yere anlamadım, yakında psikologda bulcam ben kendimi zannımca [/QUOTE]

kendini rahatlatacak biseyler yapman lazim ozaman bugun
uzak duralim ozaman senden aman amann :)

Ben de ilk hamileligimden once cok rahattim her seyi akisina birakmistim hemen olmustu simdi garip bir heyecan var stres heyecan yapmayayim diyorum ama olmuyor herhalde hamileligi ve anneligin ne oldugunu öğrendiğimiz icin ikincide daha heyecanliyiz
bir de ilkinde insan acemi oluyor bazi seylerin tadini çıkaramadım ikincide inşallah

[QUOTE="masal2010, post: 36580324, member: 450607"bugünn bir agresif uyandım walla sebepsiz yere anlamadım, yakında psikologda bulcam ben kendimi zannımca

uzak duralim ozaman senden aman amann :)[/QUOTE]

yok kızzzz :) sabah kahvemi içince kendime geldim, bizim abla kahveye ne koyuyorsa bi sakinleştiriveriyor beni, acep diazem filen mi atıyor içine :))) şimcik iyiyim..

ama ikinciler gerçekten daha stresli, hadi ilkinde acemiyiz, beceriksiziz diyoruz, ikincide tecrube konussun cabuk gelsin diyoz, ama gelmiyolar.. hayırlısı bakalım...

ya şu rahat olma durumunu bi ben beceremiyorum sanırım :) ilk gebeliğimde de rahat değildim şimdi de değilim :) aslında işim çok yoğun evde de duramıyorum, ev işi, kızım, eşim falan... kısmet artık, bende kafaya takarak hamşle kalabilen ender insanlardan olurum belkim :)

hoşbuldum arkadaşlar teşekkürler hepinize vallahi ben ilkinde anlamadım bile ilk ayımdı günüm geçti arkadaşların ısrarıyla test yaptım ve çıktı

uzak duralim ozaman senden aman amann :)

yok kızzzz :) sabah kahvemi içince kendime geldim, bizim abla kahveye ne koyuyorsa bi sakinleştiriveriyor beni, acep diazem filen mi atıyor içine :))) şimcik iyiyim..

ama ikinciler gerçekten daha stresli, hadi ilkinde acemiyiz, beceriksiziz diyoruz, ikincide tecrube konussun cabuk gelsin diyoz, ama gelmiyolar.. hayırlısı bakalım...[/QUOTE]

Bi kahvede bana yapan olsada icsem
üşengeçim bende bugün

Vardı bi liste ben yapmistim.
bu ay yapmiycam hicbisey dusunmek istemiyorum. Bat mış yumurtlsma gunuymus.... tınn artik :)
Herseyi oluruna biraktim. Suanda oluruna birak sarkisini dinliyomda
Bence en guzelini yapmissin ben de kendi kendime soz verdim bakmicam takvime falan kendimi tutucam inşallah gecen ay cok kastim sonuc husran elbet bir zamani vardir Allah saglikla hayirlisiyla nasip etsin inşallah

bu ay yapmiycam hicbisey dusunmek istemiyorum. Bat mış yumurtlsma gunuymus.... tınn artik :)
doğru söylüyorsunuz bende bıraktım ama zaten geçen ay 4-5 gün erken oldu iyice karıştı bu ay
sizin kaçıncı ayınız

en güzeli valla bende öyle diyorum ne ovilasyon testi ne bişey yapmıycam Allah nasip ederse olacak inşallah 3 aydır korunmuyoruz ama henüz tık yok
işyerinde bir arkadaşımın ikizleri oldu o kadar çok özendim ki onlara çok mutlular
çok özlemişim ya bebeğim olmasını içimde bi hasret var sanki

Bence en guzelini yapmissin ben de kendi kendime soz verdim bakmicam takvime falan kendimi tutucam inşallah gecen ay cok kastim sonuc husran elbet bir zamani vardir Allah saglikla hayirlisiyla nasip etsin inşallah
elbette onunda bir zamanı var allah her şeyin en iyisini bilir. yeterki o ol demesin her şey onun elinde

benim de bu 3. ayım hayırlısı olur inşallah bizim karşı komsunun oldu kırkı yeni çıktı ya çok tatlı gerçekten bende o mis süt kokusunu özlemişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…