merhaba bayanlar topiği takip ediyorum bir kerede yazdım ama tatilden yeni geldim benide aranıza alın lütfen
[QUOTE="masal2010, post: 36580324, member: 450607"bugünn bir agresif uyandım walla sebepsiz yere anlamadım, yakında psikologda bulcam ben kendimi zannımca
Ben de ilk hamileligimden once cok rahattim her seyi akisina birakmistim hemen olmustu simdi garip bir heyecan var stres heyecan yapmayayim diyorum ama olmuyor herhalde hamileligi ve anneligin ne oldugunu öğrendiğimiz icin ikincide daha heyecanliyiz
bir de ilkinde insan acemi oluyor bazi seylerin tadini çıkaramadım ikincide inşallah
kendini rahatlatacak biseyler yapman lazim ozaman bugun
uzak duralim ozaman senden aman amann :)
bir listeniz varmı kızlar eskilere bakamadım da
Vardı bi liste ben yapmistim.
bu ay yapmiycam hicbisey dusunmek istemiyorum. Bat mış yumurtlsma gunuymus.... tınn artik :)
Herseyi oluruna biraktim. Suanda oluruna birak sarkisini dinliyomda
Bence en guzelini yapmissin ben de kendi kendime soz verdim bakmicam takvime falan kendimi tutucam inşallah gecen ay cok kastim sonuc husran elbet bir zamani vardir Allah saglikla hayirlisiyla nasip etsin inşallah
doğru söylüyorsunuz bende bıraktım ama zaten geçen ay 4-5 gün erken oldu iyice karıştı bu ayVardı bi liste ben yapmistim.
bu ay yapmiycam hicbisey dusunmek istemiyorum. Bat mış yumurtlsma gunuymus.... tınn artik :)
en güzeli valla bende öyle diyorum ne ovilasyon testi ne bişey yapmıycam Allah nasip ederse olacak inşallah 3 aydır korunmuyoruz ama henüz tık yokVardı bi liste ben yapmistim.
elbette onunda bir zamanı var allah her şeyin en iyisini bilir. yeterki o ol demesin her şey onun elindeBence en guzelini yapmissin ben de kendi kendime soz verdim bakmicam takvime falan kendimi tutucam inşallah gecen ay cok kastim sonuc husran elbet bir zamani vardir Allah saglikla hayirlisiyla nasip etsin inşallah
benim de bu 3. ayım hayırlısı olur inşallah bizim karşı komsunun oldu kırkı yeni çıktı ya çok tatlı gerçekten bende o mis süt kokusunu özlemişimen güzeli valla bende öyle diyorum ne ovilasyon testi ne bişey yapmıycam Allah nasip ederse olacak inşallah 3 aydır korunmuyoruz ama henüz tık yok
işyerinde bir arkadaşımın ikizleri oldu o kadar çok özendim ki onlara çok mutlular
çok özlemişim ya bebeğim olmasını içimde bi hasret var sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?