2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

aynen oyle canim bizim de üçüncü ayimiz ben de bazen cok istiyorum bazen de korkuyorum ya iki cocuga iyi bakamazsam diye
bence bu korku herkes de var ben kızımdan sonra düşünmüyordum bir tane yeter diyordum çalışınca dahada zor oluyor tabi ama bu sene kızım inanılmaz istediği için düşündük ama şimdi hayırlısı olsun istiyorum ve zaman geçtikçe gerçekten özlediğimi daha iyi anlıyorum kızımda pek bir şey onlamamıştım 7 aylıkken işe dönmüştüm birde acemilik 2. ye hayırlısı diyorum

ben bir bebeği daha olursa işi bırakıp çocuklarıma bakmayı düşünüyorum
inşallah doğru bir karardır

ben 6 aydır deniyorum bu 7. ay olcak, gene zaman alıcak demekki gebe kalabilme maratonum, ama cok yorucu ve sıkıcı oluyor artık. ikinciye hemen hamile kalacağıma inandırmıştım kendimi ama olmadı gene, hayırlısı bakalım. şimdi hedef 1 Eylül, bekliyoruz bakalım...

görümcemin bi bebişi oldu, Eltim hamile, ofiste iki arkadaşım hamile, sanırım bu yoğunluk beni de içine çekiyor..

minik çocuğu çok özlemişim, Allah kısmet eder inşallah en kısa zamanda hepimize...

ben bir bebeği daha olursa işi bırakıp çocuklarıma bakmayı düşünüyorum
inşallah doğru bir karardır
aynı benim kararım, bu kadar iş hayatı yeter diyorum, kızımda çektiğim çile de yeter, onun okul hayatının stressz geçmesini istiyorum, ,ikinci bebeğin doğumuyla birlikte işten ayrılmak istiyoruym,

evimin kadını olacam gariiiiii (tabi ikinci sıpa gelebilirse...)

bendede bu fikir hakim ama daha 2 sene dişimi sıkmam lazım en azında primimi doldurmak istiyorum
tabi belkide ilkinden bir şey anlamamamın sebebi çalışmış olmam tabi

ilki kaç ay sonra oldu peki

bendede bu fikir hakim ama daha 2 sene dişimi sıkmam lazım en azında primimi doldurmak istiyorum
tabi belkide ilkinden bir şey anlamamamın sebebi çalışmış olmam tabi

ben 2002den itibaren sigortalıyım, kademeli olay var ya 4500 ve 7000 prim gunleri uygulaması var bende, 1. kademeyi geçtim zaten hayliyle, ikinciye 7,5 sene var, öyle böyle buçuğunu hamile kaldım dogurdum diyene kadar tamamalnır, önceki dogum iznini de borçlanırsam 6,5 sene prim ödemem kalacak, Rabbim izin verirse dışarıdan ödemek istiyorum sonra yaş beklemece başlar, bu arada Bireysel emeklilik mantıklı geldi bana baya.. 1 seneden fazladır ödüyorum walla ufak ufak...

beni kreş dönemi ve kızım hastalanınca destek alabileceğim bir buyugun akrabamın olmaması çok yordu..

ilki kaç ay sonra oldu peki

9 ayda hamile kalabilmiştim ilk bebeğime maalesef o düşükle sonuçlandı, kızıma düşükten sonraki 2. ay hamile kalmıştım.. ortalama 1 sene işte, gene öyle olmasından korkuyorum...

benim ilk bebiş hemen olmuştu evliliğimizin 4. ayında
hiç bekletmedi anneciğini iyiki de olmuş

ben 2000 de çalışmaya başladım ama sigortam 2008 olunca bana çok vurmadı 2 sene sonra primim doluyor tabi çocuk borçlanmasıda hakkımız ama benim allah razı olsun annem baktı

9 ayda hamile kalabilmiştim ilk bebeğime maalesef o düşükle sonuçlandı, kızıma düşükten sonraki 2. ay hamile kalmıştım.. ortalama 1 sene işte, gene öyle olmasından korkuyorum...
benim de ilk hamileligim dusukle sonuclanmisti Allah kimseye yasatmasin. Tekrar olur mu korkusu oluyor maalesef

yaş 32 canım kimine göre erken kimine göre geç, bana göre tam zamanı :)

Sizinkiler buyumus ne guzel Allah bagislasin ben de gorurum insallah okula gittigi gunu. Benim oglan daha iki yasinda. Ben hastaneden ciktigim gin ikinciyi istiyorum demistim annem de sen manyak misin hic doğum yapip bi daha dogurucam diyeni duymamistim demisti

benim de ilk hamileligim dusukle sonuclanmisti Allah kimseye yasatmasin. Tekrar olur mu korkusu oluyor maalesef

hamileyken beni 2-3 tane arı birden sokmuştu, olacak ya, bebeğimin kalbi durmuştu karnımda Rabbim kimseye vermesin...

var var, bende öyleyim, bu kadar güzel bi duyguyu 3-5 kere yaşamak istiyorum demiştim ama koşullar ancak ikinci için şinmdilerde imkan sagladı. sanırım 3. de bu yaş aralığındna sonra olmaz, yada 2. ve 3.nün arasını açmadan tam yol devam demek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…