doğru annenin dediği doktor doğumdan sonra bana sormuştu 2. ne zaan diye ben düşünmüyorum demiştim :)))Sizinkiler buyumus ne guzel Allah bagislasin ben de gorurum insallah okula gittigi gunu. Benim oglan daha iki yasinda. Ben hastaneden ciktigim gin ikinciyi istiyorum demistim annem de sen manyak misin hic doğum yapip bi daha dogurucam diyeni duymamistim demisti
kötü olmuş canım ya Allah tekrarını vermesin çok zorhamileyken beni 2-3 tane arı birden sokmuştu, olacak ya, bebeğimin kalbi durmuştu karnımdaRabbim kimseye vermesin...
memnun oldum ben de 35 oldum yaaayaş 32 canım kimine göre erken kimine göre geç, bana göre tam zamanı :)
allah yaşatmasın acı bir tecrübe malesefbenim de ilk hamileligim dusukle sonuclanmisti Allah kimseye yasatmasin. Tekrar olur mu korkusu oluyor maalesef
olur teyzesi zaman gerçekten çabuk geçiyor banada acaba okula ne zaman başlar ben görebilirmiyim diyordumSizinkiler buyumus ne guzel Allah bagislasin ben de gorurum insallah okula gittigi gunu. Benim oglan daha iki yasinda. Ben hastaneden ciktigim gin ikinciyi istiyorum demistim annem de sen manyak misin hic doğum yapip bi daha dogurucam diyeni duymamistim demisti
çok ilginç gerçekten milyonda bir olur herhalde allah yaşatmasın birdahadoğru annenin dediği doktor doğumdan sonra bana sormuştu 2. ne zaan diye ben düşünmüyorum demiştim :)))
kötü olmuş canım ya Allah tekrarını vermesin çok zor
hic belli olmaz kirk yasinda doğum yapan da varvar var, bende öyleyim, bu kadar güzel bi duyguyu 3-5 kere yaşamak istiyorum demiştim ama koşullar ancak ikinci için şinmdilerde imkan sagladı. sanırım 3. de bu yaş aralığındna sonra olmaz, yada 2. ve 3.nün arasını açmadan tam yol devam demek lazım
aynen canım aramızda halime olmayıp hamile kalan oldumu acababende 31 oldum kızlar ya vakit su gibi geçiyor
benim kızım çok ısrar etmeseydi düşüncem primimi doldurum 38 yaşında falan ondan sonra doğurup kendim bakacam dı ama kızım hergün soruyor kardeşim ne zaman gelecek diye şimdiden ranza bile istoyorhic belli olmaz kirk yasinda doğum yapan da var
benimkinde kalbi olusmamisti kalp olusmayinca diger organlar da olusmuyomus neyse iyi dusunelim iyi olur inşallah bu seferkinde doktor adetin bir gun bile gecikse gel nolur nolmaz dedi bi gecikse gidicem de:)hamileyken beni 2-3 tane arı birden sokmuştu, olacak ya, bebeğimin kalbi durmuştu karnımdaRabbim kimseye vermesin...
doğru artık yolu girdik bakalım hayırlısıbenim bildiğim miracle var şuan hamile
başka bilmiyorum
TZM boşver cnm 38 e kadar bekleme riske atma bir an önce doğum yap ki büyüsünler gençken bakması daha kolay yaşlanınca zor olur
kaç günün var tarih bellimi yoksa bakmıyormusunbenimkinde kalbi olusmamisti kalp olusmayinca diger organlar da olusmuyomus neyse iyi dusunelim iyi olur inşallah bu seferkinde doktor adetin bir gun bile gecikse gel nolur nolmaz dedi bi gecikse gidicem de:)
bu ayki adetim yeni bitiyor ama bakmicam geçen ay deli gibi gun saydim stres yaptim bu ay hicbi sey yokmus gibi davranicam :) tabi becerebilirsem. Bi de ilki hemen oldu ya sanki bu da olacakmış. gibi geldi tabi yok oyle bir seykaç günün var tarih bellimi yoksa bakmıyormusun
bu ayki adetim yeni bitiyor ama bakmicam geçen ay deli gibi gun saydim stres yaptim bu ay hicbi sey yokmus gibi davranicam :) tabi becerebilirsem. Bi de ilki hemen oldu ya sanki bu da olacakmış. gibi geldi tabi yok oyle bir sey
benimde ilki hemen olmuştu geçen ay bende bekledim 4-5 gün erken geldi hiç günü şaşmazdı birde çok bel ağrım ve sancım oldu ben doğumdan sonra hiç böyle ağrı çekmemiştim şimdide bilmiyorum 28-30 arası gibi bakacağız artık inşallah hiç birimizinki gelmebu ayki adetim yeni bitiyor ama bakmicam geçen ay deli gibi gun saydim stres yaptim bu ay hicbi sey yokmus gibi davranicam :) tabi becerebilirsem. Bi de ilki hemen oldu ya sanki bu da olacakmış. gibi geldi tabi yok oyle bir sey
örnek annem beni 39 yasında doğurmuş, ama aramızda çok fena kuşak çatışması var şimdihic belli olmaz kirk yasinda doğum yapan da var
a aynen ben çocuk düşünmeye başladığımdan beri eskide hiç umursamazdım dabecerebilirsen senden alası yok kız, ben yapamıyorum ofiste masamda bi takvimim var günlerim üstünde yazıyor, çalışma günlerinde kırmızı işaret var, BAT kırmızı işaretli filen, deliyim ben yaaa, akıllanmam
doğru şimdi bile olacak ki biz onlara yetişemiyoruz teknolojiyle büyüyen bir nesil varörnek annem beni 39 yasında doğurmuş, ama aramızda çok fena kuşak çatışması var şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?