2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

doğru annenin dediği doktor doğumdan sonra bana sormuştu 2. ne zaan diye ben düşünmüyorum demiştim :)))

hamileyken beni 2-3 tane arı birden sokmuştu, olacak ya, bebeğimin kalbi durmuştu karnımda Rabbim kimseye vermesin...
kötü olmuş canım ya Allah tekrarını vermesin çok zor

olur teyzesi zaman gerçekten çabuk geçiyor banada acaba okula ne zaman başlar ben görebilirmiyim diyordum

hic belli olmaz kirk yasinda doğum yapan da var

hamileyken beni 2-3 tane arı birden sokmuştu, olacak ya, bebeğimin kalbi durmuştu karnımda Rabbim kimseye vermesin...
benimkinde kalbi olusmamisti kalp olusmayinca diger organlar da olusmuyomus neyse iyi dusunelim iyi olur inşallah bu seferkinde doktor adetin bir gun bile gecikse gel nolur nolmaz dedi bi gecikse gidicem de:)

benim bildiğim miracle var şuan hamile
başka bilmiyorum
TZM boşver cnm 38 e kadar bekleme riske atma bir an önce doğum yap ki büyüsünler gençken bakması daha kolay yaşlanınca zor olur

kaç günün var tarih bellimi yoksa bakmıyormusun
bu ayki adetim yeni bitiyor ama bakmicam geçen ay deli gibi gun saydim stres yaptim bu ay hicbi sey yokmus gibi davranicam :) tabi becerebilirsem. Bi de ilki hemen oldu ya sanki bu da olacakmış. gibi geldi tabi yok oyle bir sey

bu ayki adetim yeni bitiyor ama bakmicam geçen ay deli gibi gun saydim stres yaptim bu ay hicbi sey yokmus gibi davranicam :) tabi becerebilirsem. Bi de ilki hemen oldu ya sanki bu da olacakmış. gibi geldi tabi yok oyle bir sey

becerebilirsen senden alası yok kız, ben yapamıyorum ofiste masamda bi takvimim var günlerim üstünde yazıyor, çalışma günlerinde kırmızı işaret var, BAT kırmızı işaretli filen, deliyim ben yaaa, akıllanmam

benimde ilki hemen olmuştu geçen ay bende bekledim 4-5 gün erken geldi hiç günü şaşmazdı birde çok bel ağrım ve sancım oldu ben doğumdan sonra hiç böyle ağrı çekmemiştim şimdide bilmiyorum 28-30 arası gibi bakacağız artık inşallah hiç birimizinki gelme

a aynen ben çocuk düşünmeye başladığımdan beri eskide hiç umursamazdım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…