2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

ben de telefona uygulama yukledim yumurtlama olabilecek gunleri gösteriyor belirtileri falan ekleyebiliyosun gecen ay elli kere baktim yaaa deli gibi

Cay icicem size de soliyim bu arada dikkat ettiğiniz seyler var mi arkadaslar bu donemde ben cok cay kahve iciyodum azalttim

Cay icicem size de soliyim bu arada dikkat ettiğiniz seyler var mi arkadaslar bu donemde ben cok cay kahve iciyodum azalttim
walla canım teyzemin zoruyla aslan pençesi içiyorum bu ay, annemin zoruyla eylülde süt+maydanoz buharına oturucam. eşime keçiboynuzu pekmezi içirmeye başladım 5-6 gündür, onun dısında normal hayata devam, aaa bi de kızımı ayaktayken kucagıma almamaya, ağır kaldırmamaya dikkat ediyorum..

Ben sogan kurune başlamıştım gecen ay yarim kaldı. Bu ay corekotu kurune basladim bayramda yaylaya gidince unutmusum goturmeyi oda öyle gumburtuye gitti.
hicbisry yapmiyom artik. :)

Kızlar allah muhabbetinizi arttırsın :) benim pek keyfim yok bu aralar. Kötü fikirler beynimi yiyip duruyor. Ne kadar düşünsem de her şey olacağına varır gerçi. Sonuçta her şey allahtan. Bi de taşınma meselemiz var bu ara. Ona da çok canım sıkılıyor. O yüzden bi süre aranızda olmayabilirim. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Umarım ben yokken bol bol hamiş haberleri verirsiniz

miracle taşınmak çok zor bir iş yaaaa, Allah kolaylık versin hamile hamile. yardım edecek birileri var mı bari..

iyi düşün iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…