ben de telefona uygulama yukledim yumurtlama olabilecek gunleri gösteriyor belirtileri falan ekleyebiliyosun gecen ay elli kere baktim yaaa deli gibibecerebilirsen senden alası yok kız, ben yapamıyorum ofiste masamda bi takvimim var günlerim üstünde yazıyor, çalışma günlerinde kırmızı işaret var, BAT kırmızı işaretli filen, deliyim ben yaaa, akıllanmam
insanın elinde olan bir şey değil maalesef bakmamak düşünmemekben de telefona uygulama yukledim yumurtlama olabilecek gunleri gösteriyor belirtileri falan ekleyebiliyosun gecen ay elli kere baktim yaaa deli gibi
sizde buyrun benim işlerim çok yoğun değil bu aralar ondanMuhabbetin dibine vurmussunuz hey masallahh
sizde buyrun benim işlerim çok yoğun değil bu aralar ondan
Sicaktada yogun olmasın zaten.
benim tatilde bitiyo az kaldı pöfff
doğru ama yoğun tempoya alışıncada sıkıcı geliyor siz öğretmenmisinizSicaktada yogun olmasın zaten.
benim tatilde bitiyo az kaldı pöfff
ben daha çok yeşil caya yöneldim birde bu aralar limonlu falan hoşuma gidiyorCay icicem size de soliyimbu arada dikkat ettiğiniz seyler var mi arkadaslar bu donemde ben cok cay kahve iciyodum azalttim
walla canım teyzemin zoruyla aslan pençesi içiyorum bu ay, annemin zoruyla eylülde süt+maydanoz buharına oturucam. eşime keçiboynuzu pekmezi içirmeye başladım 5-6 gündür, onun dısında normal hayata devam, aaa bi de kızımı ayaktayken kucagıma almamaya, ağır kaldırmamaya dikkat ediyorum..Cay icicem size de soliyimbu arada dikkat ettiğiniz seyler var mi arkadaslar bu donemde ben cok cay kahve iciyodum azalttim
doğru ama yoğun tempoya alışıncada sıkıcı geliyor siz öğretmenmisiniz
Ben de içiyorum folik asit. Mide bulantısı yapti mi sende
benimki de folbiol ama bulanti yapti baslarda simdi azaldi da bir arkadasa daha bulanti yapmisHyr. Folbiol benimki.
memnun oldum sizin kaçıncı ayınız hocamEvt. Öğretmenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?