2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

benimki de folbiol ama bulanti yapti baslarda simdi azaldi da bir arkadasa daha bulanti yapmis

ilk aylarda içiyordum sonra da bıraktım, aklıma geldikçe atanlardanım, aslında içmek lazım, ama ben ilaç içmekten nefret eden biriyimmmm, ıııyyykkkk

merhaba allah kolaylık versin inşallah bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız

kızlar moralım cok kotu ben 2 sene önce guatrdan amelıyat olmustum patolojım kanser cıkmıstı neyse tedavısını oldum ama amelıyat eden dktr tamamını temızlemedıgı ıcın gene amelıyat olmam lazım cunku ıcerdekı bezeler buyume yapğabılıyormus ooooof oooof yarın ultrasyon cekılecegım ondan sonra bellı olacak allahım sen kolayık ver ne guzel kadındoguma gıtmıstım klomene balayıp catlatma ıgnesı verecektı ne yapacagım sımdı galıba benım ıkıncı bebek uzun bır sure hayal olacak

Çok geçmiş olsun cnm sen sağlıklı ol Bİ tane yavrun var bak Allah ona uzuuuuuun ömürler versin sağlığına kavuşunca bi daha olur inş

Cnm birak olumsuz dusunceleri lutfen.
Hersey cok güzel olacak inaniyorum.
kendini cok yorma lütfen dikkat et kendine. Yaz arada merak ederiz senii

Cnm ins. Ameliyat a gerek kalmaz
yaa cok grcmis olsun. Allahim sifa versin. Ilerde denersin ikinci bebisi sen saglikli olda.

cok gecmis olsun Allah sifa versin sen saglikli ol ikinci bebis de olur inşallah

Çok OTE="egeninannesi, post: 36589132, member: 27113"]Cnm ins. Ameliyat a gerek kalmaz
yaa cok grcmis olsun. Allahim sifa versin. Ilerde denersin ikinci bebisi sen saglikli olda.[/QUOTE]
Cok sağol canım zaten dktr sorun olmaz çocuğu dogur öylede yaparsın dedi bakalım ne diyecek ultrasyonu görünce hakkımda hayırlısı

geçmiş olsun gerçekten allah sağlık ve şifa versin sen sağlıklı olacaksın ki bebişlerin de sana muhtaç ilk yavrunda sağlıklı olacak bunu unutmayın lütfen

Ben 2 mayista on haftalik Bebeğimi kaybettim kalbi durdu malesef kürtaj oldum. Ondan sonra iki adet donemi korundum bu ay 3. Deneme. Hakkimizda hsyirlisini versin rabbim
hakkınızda hayırlısı inşallah benim iş yerinden arkadaşında size benzer oldu 10 haftalık bebeğin kalbi durdu ama o kendiliğinden düşük yapmış allah bir daha yaşatmasın inşallah

güüüüünnnnaaaaayyyddıııınnnn herkese.... Cuma günlerini seviyom çünkü sonrasındaki iki gün kızımla zaman geçirebiliyorum istediğim kadar (dabiiii ev işlerinden sonra ııyyykkk)

yarın sabah gene yüzme dersimiz var, onu izlemeye bayılıyorum, ufaktan yuzmeye basladı artık kızım...

amin inşallah yinede iyi yönünden bakın kahvaltıyı 15 senedir işyerinde yapıyorum afiyet olsun

aynen, az önce simit + krem peynir + çay üçlüsünden oluşan bir kahvaltı yaptım..

bende alışkanlık oldu her yediğim şeyde YA ŞAFİ çekiyorum, şifanın nereden geleceği belli olmaz diye, gerçi bunların hangisinden gelir ki hihihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…