2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

şifa Allahtan elbet neyin sebep olacağı asla bilinmez kızınız nerde yüzmeye gidiyor

olsun bence güzel bir aliskanlik gercekten belli olmaz bir de severek yenen her sey bence faydalidr

şifa Allahtan elbet neyin sebep olacağı asla bilinmez kızınız nerde yüzmeye gidiyor

yeditepe üniversitesinin havuzuna gidiyoruz.. 2 aydır. çok da memnun kaldım... yakınlardaysan tavsiye ederim.

kızlar ben bu aralar çok yiyiorum yaaaa ramazanda verdiğim 4 kiloyu geri alacam belkide aldım korkumdan tartıya çıkmıyorum dün en son gece a isim yazamıyoruz herhalde (sürüle bilen çikolatayı kaşıklarken buldum)

yeditepe üniversitesinin havuzuna gidiyoruz.. 2 aydır. çok da memnun kaldım... yakınlardaysan tavsiye ederim.
güzel benim kızı da başlatamadım geçen sene yuvaya yeni başladığı için hep hastalıkla uğraştık yazın bana çok yakın SPOR A.Ş. tesisi tadilata girdi bakalım onuda göndermek çok istiyorum aslındı yüzebiliyor denizi çok seviyor ama ben stilli öğrensin istiyorum

al benden de o kadar, bi de bayramla birleştirdim yıllık iznimi ben, önce eşimin memleketine sonra da benim memlekete geldik, yedik içtik baya bi, istanbulda da 4 gün izinimiz vardı yaptım börekler tatlılar,

sonuç: tartıya çıkamıyom korkuma DD ama göbeklendim biraz zaten cok zayıf değilim 169 boya 66 kiloydum şimdi 68 olmıusumdur sanırım

ilk sene yuvada çok hastalanıyorlar ama ikinci sene turp gibi oluyorlar endişelenme. yuvalar onların bağışıklığına çok şey katıyor.

yok canım ya sabah 8 den beri ayaktayım çalışıyorum buraya ancak yazabildim

benim bat 3 eylül kızlar bu ay klomen ve çatlatma iğnesi de oldum 16 ve 17 ağustos özel günlerdi bizim için dün dayanamadım gebelik testi yaptım negatif çıktı eşimde daha belli olmaz diyor erken mi yapmışım çok sabırsızım nedense

daha belli olmaz cnm beta hcg hormonunun idrarda cikmasi vakit aliyomus hamilelik belirtileri en erken beşinci haftada ortaya cikar diye okumustum bi yerde beklemek zor ama eylulu bekle inşallah hayirli haber aliriz

benim karıştı geçen ay erken olunca 28 veya 30 olacam herhalde sabırsızlıkla bekliyorum ve hiç test yapmadım almadım daha bir 28 atlatalım belki gecen ayki gibi 5 gün erken olacam hiç bilmiyorum canım

daha belli olmaz cnm beta hcg hormonunun idrarda cikmasi vakit aliyomus hamilelik belirtileri en erken beşinci haftada ortaya cikar diye okumustum bi yerde beklemek zor ama eylulu bekle inşallah hayirli haber aliriz
bu konuda net bir şey yok dimi şu erken gebelik testi falan diyorlar ama doğrumu acaba

sağol canım ya içime su serpildi beklemeye devam edeyim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…