sağol canım inşallah hepimizden hayırlı haberler gelir beklemek gerçekten sıkıcı düşünmüyecem diyorum ama insanın hele son hafta hiç aklından çıkmıyorErken gebelik testini bilmiyorum da ben ilkinde tam bat gununde yaptim cikti uc dort gun sonra da aile hekimliğine kan testi icim gittim doktora idrarda cikti deyince sasirmisti erken diye kanda da cikti ama gittigim kadin dogumcu dusuk bu deger hamile olmayabilirsin falan diye moralimi bozup tekrar beta hcg bakilmasini istemişti. Bence en azindan bat i beklemekte fayda var. Insallah senden de guzel haber aliriz tzm
inşallah siz daha sonraki günler çalışmıyormusunuz kızlarbende 1 eylülü bekliyorum daha 10 gün var, salı günü 16. günümde, o gün de çalışabilseydim daha umutlu olacaktım ama hayırlısı bakalım.
Be bu ay özel günler haricin de çalışma yapamadım ama daha bata var çalışma yaparız mutlaka şehir dışına filan çıktığımız için yapamadık bide eşim nöbetçi olur bazı geceler olmuyor ara verdik o yüzden dr gün aşırı çalışma yapın demiştiinşallah siz daha sonraki günler çalışmıyormusunuz kızlar
inşallah siz daha sonraki günler çalışmıyormusunuz kızlar
herşeyin hayırlısı gerçekten beklemek çok sıkıcı şu önümüzdeki hafta bi biterse ak koyun kara koyun ortaya çıkacakçalışıyoruz ama bu kadar sık olmuyor, hafta sonlarına sıkışıyor maalesef
ben bu ay 14 yada 15. gun yumurtladım tahminlerime göre, 9-11-12-14 çalışabildim ama belli olmaz Rabbimin işi... kısmetimizde varsa görcez. fekaattt beklemeye sabrım yok,
bende öyle zaten planlasanda tutmuyor bayram tatil e birde çocuk onun uyaması derken planlar hep sarkıyorBe bu ay özel günler haricin de çalışma yapamadım ama daha bata var çalışma yaparız mutlaka şehir dışına filan çıktığımız için yapamadık bide eşim nöbetçi olur bazı geceler olmuyor ara verdik o yüzden dr gün aşırı çalışma yapın demişti
kısmetten ötesi yok kızlar cuma günü kabul olan dualar hürmetine "ALLAHIM İSTEYEN HER KEZE BU GÜZEL DUYGUYU TEKRAR TEKRAR TATTIRSIN İNŞALLAH, KİMSEYİ EVLATSIZ KOYMASI ACILARINIDA GÖSTERMESİN"aynen, benimde tam 10 gün var bakalım görcez...
inşallah gerek kalmaz canımamin canım inşallah Cuma hürmetine duan gibi olur herşey.
ben tekrar hsg çektirmekten korkuyorum ama durum oraya doğru gidiyor sanırım. çünkü tüplerimde hafif tıkanıklık çıkmıştı ve hsgden sonra hamile kalmıstım hemen.
Hakkında hayırlısı olsun cnm inşallah kötü bişey çıkmadan halledersinKizlaaar doktorun okmeydanı eğitim araştırma hastane si onkoloji bolumenune gönderdi orası karar verecekmis Rabbim sen gelen herşeye boynun kıldan incedir
allah razı olsun canımHakkında hayırlısı olsun cnm inşallah kötü bişey çıkmadan halledersin
gunaydın canım nasılsıngünaydın kızlar iyi hafta sonları
cnm bende hasg den bır ay sonra kaldım ama benıım tuplerım acıktı dol yatagına gıden boruda kan pıhtılasması var acıldı dmstı dktr sımdı gene ıstıyorum butun hormonlar tertemız rahım falan ama 11 aydır kalamadım gne hsg ıstedı benden bende dktr umu degıstırdım adetlı gıdecem klomen verecek sonrada catlatma ıgnesıinşallah gerek kalmaz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?