2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

ya kızlar ben bu özel gunlerı hesaplıyamıyorum adetım 14 de olum ne zaman yapmam gerekıyor yardımcı olurmusun bana gunlerımı doylermısınız 4 aydır adtım duzenlı gecen ay 13 de olsum bu ay 14 de olsum

Merhaba arkadaşlar iyi hafta sonlari
ya kızlar ben bu özel gunlerı hesaplıyamıyorum adetım 14 de olum ne zaman yapmam gerekıyor yardımcı olurmusun bana gunlerımı doylermısınız 4 aydır adtım duzenlı gecen ay 13 de olsum bu ay 14 de olsum
canim internette hesaplayicilar var onları kullanarak hesaplatabilirsin yumurtlama gunu hesaplama diye arattir benim bildigim beklenen adet tarihinden 14 gun oncesi yaklasik olarak. Tam olarak bilinemeyecegi icin O hafta boyunca gun asiri iliski tavsiye ediliyor.

kızlar benim oğlan 7 yaşına yeni girdi
yarın sünnet olavak evde kesilecek ben ondan daha heyecanlı ve korkuluyum
daha önce çocuğu sünnet olan var mı aramızda sonrasında bakımı nasıl olacak bide ben çalışan anneyim ama oğluma kendim bakmak istiyorum birkaç gün izin almam gerekecek

Cnm benim oğlum 1.5 yaşında alis klamp ile oldu her gün ılık su dolu küvete oturttuk sonrasında o alis klampın içine zeytinyağı damlattık

hayili olsun Allah damatligini da gostersin benim oğlum da sünnet oldu ama cok kucuktu uc aylikti. Doktor bi krem ve solusyon verdi bir hafta sonra da kontrole çağırdı. Agri kesici fitil de verdi. Sünnetten sonraki ilk ciste agladi ondan sonrakiler daha kolay. Bence de izin al kendin bak canim daha iyi olur. Benim yegenim de yedi yas civari oldu simdi eskisi gibi değil cabuk iyilesiyolar inşallah senin oglus da çabucak iyileşir.

kızlar yumurtlama gününü gören varmı?çünkü ben her ay görüyorum hesaplama yapmama gerek kalmıyo.ama eşim kendini koruduğu için hamile kalamıyorum .istemiyor.kızım onu öyle bir korkuttuki 2.ci çocuk zor diyo

Cnm benim oğlum 1.5 yaşında alis klamp ile oldu her gün ılık su dolu küvete oturttuk sonrasında o alis klampın içine zeytinyağı damlattık
alis klamp ı ilk defa duydum hakkında hiçbir bilgim yok malesef internetten okuduğun kadarıyla sıcak suda oturması iyileşmesinde faydalı oluyormuş ama 3 günden itibaren

küçükken yaptırmadığıma çok pişmanım aslında ama başka bir rahatsızlığı vardı 5 yıl tedavi gördü birde sünnetten acı çekecek diye kıyamadım o zaman
eşim sağlıkçı kendisi gibi bir sağlık memuru yapacak bizim sünneti hadi hayırlısı ben hastane ortamını tercih edecektim ama eşim illaki arkadaşım evde yapack dedi hadi hayırlısı inşallah

cnm ıste onu anlamıyorum yanı ayın 30 damı baslayayım yoksa otuzundan öncemi

merhabalar oo muhabbbetin dibine vurulmuş.Benim de ablam bendeydi 3 gündür giremedim onla muhabbet etmekten insanın ablası gibisi yok.Geçmişe bir daldım sayfalarda zor çıktım:))

Taşınma süreci çok zor hele hamileyken Allah kolaylık versin.Sana yardımcı olacak birileri vardır inşaallah.

Geçmiş olsun cnm Allah şifa versin.Sen sağlıklı ol yeter ki bebişin o zaman gelsin.

Taşınma süreci çok zor hele hamileyken Allah kolaylık versin.Sana yardımcı olacak birileri vardır inşaallah.

Geçmiş olsun cnm Allah şifa versin.Sen sağlıklı ol yeter ki bebişin o zaman gelsin.
yok doktorum dıyokı cocuk doguracaksan dogur gel oyle ol dıyodu ama dun işler karıstı okmeydanı egıtım arastırma hastanersınde onkoloji bölümüne gondedı onlar karar verecek kanser oldugu ıcın doktor bıle korktu obur doktorum troıd bezlerımın hepsını almadıgı ıcın tekrarlanabılırmıs sımdı atom tedavısı falan mı ne varmıs bakalım crsambaya randevu aldım neler olacak cok korkuyorum cooook

Canım benim Allah büyüktür.Korkma benim görümcem de kanser vardı atom tedavisi gördü şu an çok iyi.İnşaallah güzel gelişmeler olur Rabbim şifa versin canım hiç beklemeden böyle bir şeyle mücadele etmek zor.

atom tedavsı nasıl bırsey cok korkuyorum
canım detayını çok bilmiyorum.Atom tedavisi alınca evin bir odasında duracak hasta kimseyle görüşmeyecek bir hafta falan galiba.Canım benim yaa korkma inşaallah gerek kalmaz çok üzüldüm böyle bir şeyle karşılaşmana.Bol bol dua edelim Allahım inşaallah şifa verir inşaallah atoma falan gerek kalmaz.

allah razı olsun canım ya ınsallah edıyorum tabıkı cunku benım hayatta korktugum tek sey yalnızlık ben yalnız kalama kı rabbım gostermesın

allah razı olsun canım ya ınsallah edıyorum tabıkı cunku benım hayatta korktugum tek sey yalnızlık ben yalnız kalama kı rabbım gostermesın
Ah canım benim Allah kimseyi yalnız bırakmasın.Sen yalnız kalmayacaksın.Biz iyi düşünelim tahlillerin iyi çıkacak Allahın izniyle atoma falan gerek kalmayacak.Rabbimin hazinesi geniştir imtihan oluyoruz işte bazı şeylerle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…