ben de varım canımTOPİK COK SESSIZ YA KIZLAR SIZE IHTIYACIM VAR NERDESINIZ
ıykı varsınızBen varim
ben de varım canım
ahhhhhh ahhhhh takıyorum kafama ne yapayım huyum pisduamm canım sıkma tatlı canını iyi düşün tatlım
insallah allahın ıznıyle carsamba gunu bellı oolcak verırım tabı haberi cnm cok sagolDuam Allah yardimcin olsun inşallah tahlillerin temiz cikar Allah sifalar versin sen moralini yuksek tutmaya calis Allah büyük iyi haberlerini aliriz inşallah
cok sagol canım cok sagolun hepnız kocaman aılem varmıs benım burada allah razı olsunduam çok üzüldüm ya ama belki de tahlil sonuçların iyi çıkar ve tedavilere gerek kalmaz Allah bilir canım hayırlısı olsun hepimiz birşeylerle imtiHan oluyoruz bu dünyada Allah dermansız dertvermesin
kalbini ferah tutmaya çalış canım iyi düşün ki iyi şeyler olsun inşallah dualarımız seninle olacak
Huyumuzu yenebiliriz canım pozitifi düşünerek.Seni anlıyorum ben de kafayı çok takan bir insanım biraz terbiye ettim kendimi.Belkide yaşadığım kayıplar annemi,babamı kaybettim onların vasiyeti kafayı takıp kendinizi üzmeyin derdiler hep.ahhhhhh ahhhhh takıyorum kafama ne yapayım huyum pis
allah arzı olsun cnmHuyumuzu yenebiliriz canım pozitifi düşünerek.Seni anlıyorum ben de kafayı çok takan bir insanım biraz terbiye ettim kendimi.Belkide yaşadığım kayıplar annemi,babamı kaybettim onların vasiyeti kafayı takıp kendinizi üzmeyin derdiler hep.
Yavruna sarıl ondan büyük mutluluk var mı
Hepimizden mevlam razı olsun.Gün doğmadan neler doğar.Kalbini ferah tut cnmallah arzı olsun cnm
Günaydın cnm iyiyim çok şükür.insanın aklına geliyor işte bebeğim yaşasaydı şu kadar olurdu diye.Ben de ilk bebeğimi 13 haftalıkken kaybetmiştim şimdi yaşasaydı 8 yaşında olacaktı.vay be derken bile tuhaf oldum.O zaman üniversite 1.sınıftaydım.eşim öğrenci olduğum için istemedi 2 yıl falan.sonra 4. sınıfta kızıma hamile kaldım mezun oldum 3 hafta sonra kızımı kucağıma aldım.kızım 2 yaşına gelince tekrar istedim anne olmak eşim istemedi.6 ay önce ikna ettim ama şimdi de olmadı 7. ayımız bu ay reglime 5 gün kaldı.kızım 5 yaşında.Herkese günaydınlaar
Nasılsınız?
duaam çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah birşey çıkmaz gelmiş geçmiş olur
Dün bebeğimi kaybedeli 3 sene doldu. Içim buruldu, hala eşim istesin diye bekliyorum malesef. Oğlum çok istiyo dua ediyor kardeşi olsun diye
Canim cok sagol rabbim sanada dayanma gucu versin insallah yeniden olur cok sagolHerkese günaydınlaar
Nasılsınız?
duaam çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah birşey çıkmaz gelmiş geçmiş olur
Dün bebeğimi kaybedeli 3 sene doldu. Içim buruldu, hala eşim istesin diye bekliyorum malesef. Oğlum çok istiyo dua ediyor kardeşi olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?