2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Biz im imtihanimiz inşallah bu dünya da olur duaam boyle dusu n diğer tarafa koymasin inşallah koymasin ki çektiğim bu stres diğer tarafta sana kefaret olabilsin kuluz sabr edemiyoruz dua edelim sabrini versin Rabbim sana. İnşallah Rabbimin şafi ismi sana şifa olsun inşallah ---aminnnn. Nnnnnnnnnn------

duam çok üzüldüm ya ama belki de tahlil sonuçların iyi çıkar ve tedavilere gerek kalmaz Allah bilir canım hayırlısı olsun hepimiz birşeylerle imtiHan oluyoruz bu dünyada Allah dermansız dertvermesin
kalbini ferah tutmaya çalış canım iyi düşün ki iyi şeyler olsun inşallah dualarımız seninle olacak

Duam Allah yardimcin olsun inşallah tahlillerin temiz cikar Allah sifalar versin sen moralini yuksek tutmaya calis Allah büyük iyi haberlerini aliriz inşallah

cok sagol canım cok sagolun hepnız kocaman aılem varmıs benım burada allah razı olsun

ahhhhhh ahhhhh takıyorum kafama ne yapayım huyum pis
Huyumuzu yenebiliriz canım pozitifi düşünerek.Seni anlıyorum ben de kafayı çok takan bir insanım biraz terbiye ettim kendimi.Belkide yaşadığım kayıplar annemi,babamı kaybettim onların vasiyeti kafayı takıp kendinizi üzmeyin derdiler hep.
Yavruna sarıl ondan büyük mutluluk var mı

allah arzı olsun cnm

Herkese günaydınlaar
Nasılsınız?
duaam çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah birşey çıkmaz gelmiş geçmiş olur
Dün bebeğimi kaybedeli 3 sene doldu. Içim buruldu, hala eşim istesin diye bekliyorum malesef. Oğlum çok istiyo dua ediyor kardeşi olsun diye

Günaydın cnm iyiyim çok şükür.insanın aklına geliyor işte bebeğim yaşasaydı şu kadar olurdu diye.Ben de ilk bebeğimi 13 haftalıkken kaybetmiştim şimdi yaşasaydı 8 yaşında olacaktı.vay be derken bile tuhaf oldum.O zaman üniversite 1.sınıftaydım.eşim öğrenci olduğum için istemedi 2 yıl falan.sonra 4. sınıfta kızıma hamile kaldım mezun oldum 3 hafta sonra kızımı kucağıma aldım.kızım 2 yaşına gelince tekrar istedim anne olmak eşim istemedi.6 ay önce ikna ettim ama şimdi de olmadı 7. ayımız bu ay reglime 5 gün kaldı.kızım 5 yaşında.
Erkekleri anlamak zor inşaallah eşin ikna olur

Canım caok sağol Rabbim sanada
Canim cok sagol rabbim sanada dayanma gucu versin insallah yeniden olur cok sagol
E="ozey2506, post: 36616272, member: 240925"]Herkese günaydınlaar
Nasılsınız?
duaam çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah birşey çıkmaz gelmiş geçmiş olur
Dün bebeğimi kaybedeli 3 sene doldu. Içim buruldu, hala eşim istesin diye bekliyorum malesef. Oğlum çok istiyo dua ediyor kardeşi olsun diye[/QUOTE]
Canim

Slm kızlar iyi pazarlar herkese
Bugün paşam oğlum sünnet oldu çok ağladı çok bağırdı canımdan can gitti bende ağladım
Allah'tan şimdi sakin hala salonun ortasında sünnet olduğu yerde yatıyor kalkmak istemiyor bende rahat bıraktım çizgi film izliyor
Allah çocuklarımızın acısını göstermesin aminnn

Kızlar üzülmeyin bir bakımdan şanslısınız bebekleriniz sizi cennette bekliyorlar ve sizi de cennete alacaklar inşallah
Allahım hepimize hayırlı evlatlar versin sağlıklı sıhhati eli ayağı düzgün Salih evlatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…