2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Iyi aksamlar kizlar.
duam dualarimiz seninle sikma canini uzme kendini Umarim sonuclarda guzel cikacak bu sıkıntılı günler gececek cnm.

Valla hic yapasim yok bat fln. Bu sefer sen yap kuzum :)
Yumurtlama zamanlarindayim kocam kacislarda yine sinir ediyo. Adami kovalamaktan usandim yaw
öyle mi canım.Ben de nasıl yapılır bilmiyorum:)ya bu kocaları napmak lazım.Ablamın bir öğrencisi varmış annesi ile görüşürken işte konuşmuşlar her şeyden.Kadının bir kızı olmuş 2. çocuğu istemiş kocası istemiyormuş.Hoca hanım bu oğlanı adamdan zorla aldım demiş:))) Ablam da sen de tam bu durumdasın diyordu:)
Biz de zorla alacağız herhalde

Cnm batlari öğrenip normal cvp yazdigimiz yere alt alta yazdim ben. Oyle tablosu fln yok. Kafana göre siraliyosun.
valla adet düzenimde şaştı benim gecen ay iki gun gecikti bu ay bi hafta erken oldu. Yumurylamayida nasıl hesapliycam bilmiyom.gerci cok takmiyorum artik. Nasipte varsa olur. Hayırlısı hepimiz için.

canım demek ki kafayı çok takıyoruz benim de geçen ay 3 gün geçti 4. gün test aldım eve geldim testi yaparken adet oldum.Vakti saati var ben ona inanıyorum.Biraz korkuyorum 2. bebekten geçen gün avm de gördüm küçük bebekler annelerini mahfediyor ablama dedim ben nasıl yapacam 2. yi.hayırlısı artık.

Kızlar ben iyiyim kayınvalidesi un hastene isleri var onlarla ugrasiyom çarşamba okmeydanina gideceğim o zaman belli olacak Rabbim hakkım da hayırlısı ne ise onu versin kızlar b bat listesini yapın benimki 14 aylul

Kızlar ben iyiyim kayınvalidesi un hastene isleri var onlarla ugrasiyom çarşamba okmeydanina gideceğim o zaman belli olacak Rabbim hakkım da hayırlısı ne ise onu versin kızlar b bat listesini yapın benimki 14 aylul
hadi canım inşaallah güzel haberle dönersin kimbilir bebişin gelir belki bu sıkıntıda ne büyük sevinç kaynağı olur.Annemde bana hamile kalmadan önce dr kanser demiş.Neyse sonra bana hamile kalmış istemeden.Ben doğunca annem iyileşmiş.Ben yenilemişim annemin hücrelerini:))

ayyyyy ınsallhah canım ınsallh allahmı soylettı ne

OTE="egeninannesi, post: 36623468, member: 27113"]Günaydın :)
Benim bat 8 eylül oglusumun dogum günü. Gelmez inş. Kirmizilarda ogluma kardesini hediye getirir ( Amin insallah )
[/QUOTE]
İns Cnm gelmez benim kizinda 9 eylul

Günaydın arkadaslar hayırlı sabahlar saglikli mutlu huzurlu bir hafta olsun inşallah
Ecetubam annenle cok güzel bir hikayeniz varmis mucize gibi gercekten

bu ay takvime bakmicam diye kendime soz verdim bat listesini gorunce elim gider gibi oldu ama yok bakmicam gecen ay her gün baktim bi de adetim gecikti sonra fos cikti

ChoqSeqeR oglun nasil oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…