- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
hoşgeldin yeşim nasılsın
ben de iyiyim canım misafirim vardı bu ara yoğundum.Şu bat listesini sen iyi yapıyordun yayınlasan güzel olur:)Sagol cnm. Şükür iyiyim
sen nasılsın?
ben de iyiyim canım misafirim vardı bu ara yoğundum.Şu bat listesini sen iyi yapıyordun yayınlasan güzel olur:)
öyle mi canım.Ben de nasıl yapılır bilmiyorum:)ya bu kocaları napmak lazım.Ablamın bir öğrencisi varmış annesi ile görüşürken işte konuşmuşlar her şeyden.Kadının bir kızı olmuş 2. çocuğu istemiş kocası istemiyormuş.Hoca hanım bu oğlanı adamdan zorla aldım demiş:))) Ablam da sen de tam bu durumdasın diyordu:)Valla hic yapasim yok bat fln. Bu sefer sen yap kuzum :)
Yumurtlama zamanlarindayim kocam kacislarda yine sinir ediyo. Adami kovalamaktan usandim yaw
canım demek ki kafayı çok takıyoruz benim de geçen ay 3 gün geçti 4. gün test aldım eve geldim testi yaparken adet oldum.Vakti saati var ben ona inanıyorum.Biraz korkuyorum 2. bebekten geçen gün avm de gördüm küçük bebekler annelerini mahfediyor ablama dedim ben nasıl yapacam 2. yi.Cnm batlari öğrenip normal cvp yazdigimiz yere alt alta yazdim ben. Oyle tablosu fln yok. Kafana göre siraliyosun.
valla adet düzenimde şaştı benim gecen ay iki gun gecikti bu ay bi hafta erken oldu. Yumurylamayida nasıl hesapliycam bilmiyom.gerci cok takmiyorum artik. Nasipte varsa olur. Hayırlısı hepimiz için.
hadi canım inşaallah güzel haberle dönersin kimbilir bebişin gelir belki bu sıkıntıda ne büyük sevinç kaynağı olur.Annemde bana hamile kalmadan önce dr kanser demiş.Neyse sonra bana hamile kalmış istemeden.Ben doğunca annem iyileşmiş.Ben yenilemişim annemin hücrelerini:))Kızlar ben iyiyim kayınvalidesi un hastene isleri var onlarla ugrasiyom çarşamba okmeydanina gideceğim o zaman belli olacak Rabbim hakkım da hayırlısı ne ise onu versin kızlar b bat listesini yapın benimki 14 aylul
ayyyyy ınsallhah canım ınsallh allahmı soylettı nehadi canım inşaallah güzel haberle dönersin kimbilir bebişin gelir belki bu sıkıntıda ne büyük sevinç kaynağı olur.Annemde bana hamile kalmadan önce dr kanser demiş.Neyse sonra bana hamile kalmış istemeden.Ben doğunca annem iyileşmiş.Ben yenilemişim annemin hücrelerini:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?