2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

merhaba arkadaşlar benimde 1 eylül, bende bu ay artık çok stres yaptım ve takvim elimde sayılır hep

ama kendimi biliyorum bu ay 7. ayım,,, 8. ay sonunda hala gebe kalamazsam 9. aya doktor kontrolleriyle başlayacağım ve muhtemelen HSG çekilecek gene.. aynı şeyler yeniden, ilk bebeğime de 9. ay hsg sonrası hamile kalmıştım, sanırım tekerrür edecek hersey geneeee

aaaa bu arada beni sıkan her seyden uzak kalmaya çok dikkat ediyorum, canımı daraltan her seyden, kendimi dağa bayıra denize verdim walla :d bakalım sonucu bekliyoruzzz

Reactions: tzm
aaaa bu arada beni sıkan her seyden uzak kalmaya çok dikkat ediyorum, canımı daraltan her seyden, kendimi dağa bayıra denize verdim walla :d bakalım sonucu bekliyoruzzz
oh ne guzel iyi yapmissin olumlu dusunmeye calis guzel seyler olur insallah bi bakmisiz seneye topige yazan herkes pespese doğuruyor ne guzel olur :)

kahvem geldi şimdi bi içimde kapatıym bakalım , eee falsız kalma fala da inanma demişler hihihi

oh ne guzel iyi yapmissin olumlu dusunmeye calis guzel seyler olur insallah bi bakmisiz seneye topige yazan herkes pespese doğuruyor ne guzel olur :)
ayy ne güzel olur, bu topiktekileri seviyorum, elektriğimiz birbirimizi tuttu bence, inşallah hep beraber mayıs annelerine taşınır orda sohbetlerimize ve göbüş büyütmeye devam ederiz..

ayy ne güzel olur, bu topiktekileri seviyorum, elektriğimiz birbirimizi tuttu bence, inşallah hep beraber mayıs annelerine taşınır orda sohbetlerimize ve göbüş büyütmeye devam ederiz..
afiyet olsun bende kahvesiz yapamıyorum bu ay hamile kalınınca mayıs oluyor dimi doğum tarihi hoş benim kızım 36. haftada gelmişti hemen allah hayırlısını versin inşallah

bak göruyomusunuz mıracle bebısı olunca ortalarda yok
miracle taşınıyormuş canım evinden o yüzden bir süre aranızda olamıyacam dedi
Günaydın :)
Benim bat 8 eylül oglusumun dogum günü. Gelmez inş. Kirmizilarda ogluma kardesini hediye getirir ( Amin insallah )
Günaydınn.Hadi inşaallah ne güzel bir hediiye olur

Günaydın cnm annemle hikayemiz ilginç gerçekten şifanın nereden geleceği belli değil işte.Ben de o takvime bakmadan duramıyorum :)

merhaba canım benim de aynı 7. ayım bu ay olmazsa dr gideceğim tekrar.

ohh en iyisini yapıyorsun

Batlarımız uğur getirsin inşaallah
ecetuba84.....30 Ağustos
Masal2010....1 Eylül
Chogseger......3 Eylül
Egeninannesi....8 Eylül
Duaamm.....14 Eylül

Gelsin bebişler

Batlarımız uğur getirsin inşaallah
tzm................27 Ağustos
ecetuba84.....30 Ağustos
Masal2010....1 Eylül
Chogseger......3 Eylül
Egeninannesi....8 Eylül
Duaamm.....14 Eylül

Gelsin bebişler

Tzm..................27 Ağustos
Ecetuba84........30 Ağustos
Masal2010..........1 Eylül
Chogseger...........3 Eylül
Egeninannesi......8 Eylül
Amanda29........12 Eylül
Duaamm...........14 Eylül Gelsin bebişler[/QUOTE]

Kızlar bende şimdi geldim doktordan bu ay yine klomen kullandım 2 adet yumurtam oluşmuş yarın sabah tekrar gideceğim ve büyük ihtimal çatlatma iğnesi verecek.
Yukarıya da ekledim sonrasın 10-12 Eylül gibi öğreneceğiz hamiş olup olmadığımı...
Allah hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin...

amanda29 cnm sen tüp bebek mi yaptıracaksın

Hayır canım yumurta takibi yaptırıyorum. Yumurta gelişimi ve büyümesi için ilaç kullandım. Yarında büyük ihtimal yumurta çatlatma iğnesi vurulacak ve sonrasında doğal ilişki...
12 Eylül gibi de sonuç öğrenilecek. (Kızım 4 yaşında-tüp bebek)

hadi hayırlısı inşaallah olumlu sonuç alırsın.Geçenlerde profiline baktım kızının resimlerini gördüm maşallah ne kadar güzel tabi annesi de öyle maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…