2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

iyi hafta sonları şekerler...
çok yoğun geçiyor okuyorum ama yazamıyorum eşim döndü hafta sonu tatili derken anca fırsat buldum...
bende dün temizlendim bakalım artık ama oluruna bırakmak en doğrusu artık ümitsiz vaka olduk biz eşime keçiboynuzu özü aldım ama 4 gündür ağzına koymadı daha nasıl olucak böyle hiç bi sebep e tutunmuyor tek başınada mücadele olmuyor morfoloji %4 çıkmıştı testte diğerleri normal takılmamak lazım dedi dr ama ozman neden olmuyor ?
bat tutmucam ben bu ay beni ...... yaz kuzum sen aklımdan silmek istiyorum artık bat ı sat ı :)

ekinezyam tşk ederim canım sorduğun için oğlan iyi ama çok çok Nazlı bişey oldu çıktı dün sünnet olduğundan beri bugün sabah işe gidip geri geldim onun için babası da yalnız bakamaz yediremez içiremez aklım hep evde olacaktı

Allah mürvetinide görmeyi nasip etsin inşallah

iyi yapmışsın kendin daha iyi bakarsin ee olacak o kadar naz :)
tzm ben tam gününde yaptigimda cikmisti sabah yapmak daha garantili galiba istersen yarin sabah bi dene hadi hayırlısı inşallah

bende düşünüyorum akşam alıp yapmayı ama bilmiyorum daha önce hiç yapmadım belli olurmu acaba
belli olabilir canım eğer erken döllenme olduysa.ben kızımda adetim bir gün geçerken yapmıştım gayet net çıkmıştı.

Gözün aydın oğlun sünnet olmuş.Allah damatlığına da göstersin.En iyisi senin bakman babalar bizim gibi hassas değiller.

hayırlı olsun canım nasıl geçti biraz anlatırmısın bizde eylül ün 3 ne aldık gün anestezi ile olucak.

Savha çım tşk ederim biz eve sünnetçi çağırdık ev ortamında yapıldı ve lokal uyuşturuldu ilk iki tane iğne yapıldı onda çok ağladı bağırdı onda sonrasını fazla hissetmedi ama iğneden huylandığı için huysuzluk çıkardı hep bizimki baya bi zor oldu şimdi iyi çok şükür sabah akşam şansımdan yapıyoruz bir de sünnet olduktan sonra sarmıştı sünnetçi onu çıkarmak da zor oldu 1 saat uğraştık Allah kolaylık versin inşallah sizinki kolay olur
Birazda yaşa bağlı benim oğlan 7 yaşında olduğu için herşeyin daha çok farkında

Kızlar birşey danisacagim benim kız 48 aylık anasınıfı yaşı tutuyo sizce vereyimmi 37 .60 aylık arası anasınıfı yasiymis ne dersiniz benim kız atik giriş kendir

"egeninannesi, post: 36632895, member: 27113"]Duam anasınıfı na verip seneye de 1.SSınıfa vermiyceksin dimi.[/QUOTE]
Aslinda verebilir misin kararsizim

Kızlar birşey danisacagim benim kız 48 aylık anasınıfı yaşı tutuyo sizce vereyimmi 37 .60 aylık arası anasınıfı yasiymis ne dersiniz benim kız atik giriş kendir
Anasınıfına verbilirsin canım bir okulöncesi öğretmeni olarak en az 2 yıl gitmeli bence.Seneye okul düşünme canım çok küçük daha benim kızım temmuzda 5 yaşına girdi şimdi onu nasıl göndereyim okula beni en çok korkutan wc işi yalnız gidecek çokta narin yapılı.Seneye daha iyikollar kendini inşaallah.

sağol canım bilgin için benim oğlanda 7 yaşında çokta bilinçli değil başına ne gelicek bilmiyor aslında bizim hastane ortamında olucak genel anestezi ile uyuşturucam aynı zamanda uyandığında acı çekmesin dedi çok endişeliyim ya hayırlısı ile olsa bitse inş. bugünde burnu tıkalı gibi inş. nezle olmaz...
duam kuzum bence gönderme daha küçük hele seneye 1 ci sınıfa sakın gönderme çok zor oluyor hem öğretmene hem çocuğa gerçi burda eğitimci arkadaşlar var daha iyi bilirler ama...Bizim bu sene 3 çocuk vardı yaşı küçük olan hem ezildiler hemde bizimkileri geri bıraktılar yinede karar senin canım benim....

canım senin kararın ama benim kızım 4 yaşında kreşe başlattım çalışında anneanne bakıyordu biraz nefes alsın dedim ama yıl sonuna doğru 2 ay gitmek istemedi bizde aldık çünkü bıktı evde olmak daha cazip geliyor onlara birde küçükler erken kalkıyordu öğleden sonra uyuyamıyordu benimki normalde 1 saatte olsa kestirir bu sene okul öncesi kuramız dün çıktı ama sabahçı olmuş talep çok fazla bakalım ne yapacağız

benim kızım 22 aylıktı kreşe başladık, koşullar öyle gerektirdi, hala aynı başladığımız kreşteyiz.. bu sene daha farkında ve yaz tatili istiyor uzun süreli, kuzucum da yoruluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…