hadi hayırlısı inşaallah olumlu sonuç alırsın.Geçenlerde profiline baktım kızının resimlerini gördüm maşallah ne kadar güzel tabi annesi de öyle maşallah
bende düşünüyorum akşam alıp yapmayı ama bilmiyorum daha önce hiç yapmadım belli olurmu acabatzm senin bata bir gün kalmış sayılır test yapsana çıkar belki
ekinezyam tşk ederim canım sorduğun için oğlan iyi ama çok çok Nazlı bişey oldu çıktı dün sünnet olduğundan beri bugün sabah işe gidip geri geldim onun için babası da yalnız bakamaz yediremez içiremez aklım hep evde olacaktıGünaydın arkadaslar hayırlı sabahlar saglikli mutlu huzurlu bir hafta olsun inşallah
Ecetubam annenle cok güzel bir hikayeniz varmis mucize gibi gercekten
bu ay takvime bakmicam diye kendime soz verdim bat listesini gorunce elim gider gibi oldu ama yok bakmicam gecen ay her gün baktim bi de adetim gecikti sonra fos cikti
ChoqSeqeR oglun nasil oldu
Allah mürvetinide görmeyi nasip etsin inşallahekinezyam tşk ederim canım sorduğun için oğlan iyi ama çok çok Nazlı bişey oldu çıktı dün sünnet olduğundan beri bugün sabah işe gidip geri geldim onun için babası da yalnız bakamaz yediremez içiremez aklım hep evde olacaktı
iyi yapmışsın kendin daha iyi bakarsin ee olacak o kadar naz :)ekinezyam tşk ederim canım sorduğun için oğlan iyi ama çok çok Nazlı bişey oldu çıktı dün sünnet olduğundan beri bugün sabah işe gidip geri geldim onun için babası da yalnız bakamaz yediremez içiremez aklım hep evde olacaktı
belli olabilir canım eğer erken döllenme olduysa.ben kızımda adetim bir gün geçerken yapmıştım gayet net çıkmıştı.bende düşünüyorum akşam alıp yapmayı ama bilmiyorum daha önce hiç yapmadım belli olurmu acaba
Gözün aydın oğlun sünnet olmuş.Allah damatlığına da göstersin.En iyisi senin bakman babalar bizim gibi hassas değiller.ekinezyam tşk ederim canım sorduğun için oğlan iyi ama çok çok Nazlı bişey oldu çıktı dün sünnet olduğundan beri bugün sabah işe gidip geri geldim onun için babası da yalnız bakamaz yediremez içiremez aklım hep evde olacaktı
hayırlı olsun canım nasıl geçti biraz anlatırmısın bizde eylül ün 3 ne aldık gün anestezi ile olucak.ekinezyam tşk ederim canım sorduğun için oğlan iyi ama çok çok Nazlı bişey oldu çıktı dün sünnet olduğundan beri bugün sabah işe gidip geri geldim onun için babası da yalnız bakamaz yediremez içiremez aklım hep evde olacaktı
Simdiden hayirli olsun Allah damatligini da gostersinhayırlı olsun canım nasıl geçti biraz anlatırmısın bizde eylül ün 3 ne aldık gün anestezi ile olucak.
sağolsın hayırlısı ile olsunda üstümden büyük bi yük kalkıcak..Simdiden hayirli olsun Allah damatligini da gostersin
Anasınıfına verbilirsin canım bir okulöncesi öğretmeni olarak en az 2 yıl gitmeli bence.Seneye okul düşünme canım çok küçük daha benim kızım temmuzda 5 yaşına girdi şimdi onu nasıl göndereyim okula beni en çok korkutan wc işi yalnız gidecek çokta narin yapılı.Seneye daha iyikollar kendini inşaallah.Kızlar birşey danisacagim benim kız 48 aylık anasınıfı yaşı tutuyo sizce vereyimmi 37 .60 aylık arası anasınıfı yasiymis ne dersiniz benim kız atik giriş kendir
sağol canım bilgin için benim oğlanda 7 yaşında çokta bilinçli değil başına ne gelicek bilmiyor aslında bizim hastane ortamında olucak genel anestezi ile uyuşturucam aynı zamanda uyandığında acı çekmesin dedi çok endişeliyim ya hayırlısı ile olsa bitse inş. bugünde burnu tıkalı gibi inş. nezle olmaz...Savha çım tşk ederim biz eve sünnetçi çağırdık ev ortamında yapıldı ve lokal uyuşturuldu ilk iki tane iğne yapıldı onda çok ağladı bağırdı onda sonrasını fazla hissetmedi ama iğneden huylandığı için huysuzluk çıkardı hep bizimki baya bi zor oldu şimdi iyi çok şükür sabah akşam şansımdan yapıyoruz bir de sünnet olduktan sonra sarmıştı sünnetçi onu çıkarmak da zor oldu 1 saat uğraştık Allah kolaylık versin inşallah sizinki kolay olur
Birazda yaşa bağlı benim oğlan 7 yaşında olduğu için herşeyin daha çok farkında
canım senin kararın ama benim kızım 4 yaşında kreşe başlattım çalışında anneanne bakıyordu biraz nefes alsın dedim ama yıl sonuna doğru 2 ay gitmek istemedi bizde aldık çünkü bıktı evde olmak daha cazip geliyor onlara birde küçükler erken kalkıyordu öğleden sonra uyuyamıyordu benimki normalde 1 saatte olsa kestirir bu sene okul öncesi kuramız dün çıktı ama sabahçı olmuş talep çok fazla bakalım ne yapacağızKızlar birşey danisacagim benim kız 48 aylık anasınıfı yaşı tutuyo sizce vereyimmi 37 .60 aylık arası anasınıfı yasiymis ne dersiniz benim kız atik giriş kendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?