günaydın canım almadım eşim akşam alacak akşam yapacam artık bilmiyorum ama çok şiştim herhalde hasta olacam bakalımHerkese gunaydinlar
tzm naptin aldin mi test bekleyecek misin
hayırlısı olsun canim insallah guzel haner alirizgünaydın canım almadım eşim akşam alacak akşam yapacam artık bilmiyorum ama çok şiştim herhalde hasta olacam bakalım
günaydın kızlar tzm bende merak ediyorum canım ya acaba hamile misin
sen iyi dayanıyorsun valla
hadi hayırlısı
sağolun kızlar inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız testler doğru çıkıyormu bilmiyorum birde bu sabah çok fena bacak ağrım var tepeden tırnağa ağrıyorhayırlısı olsun canim insallah guzel haner aliriz
Günaydınlar Hepinize,
Ben yine doktordan geldim benim yumurtalar 19 ve 20mm olmuşlar çatlatma iğnesi verdi yarın vuracağım... Sonra çalışmalar ve en zoru BAT bekleme...
hadi hayırlısı olsun amanda ben de bu ay senin durumundayım klomen ve iğneyi vuruldu çalışmalar da tamam bat bekleniyorGünaydınlar Hepinize,
Ben yine doktordan geldim benim yumurtalar 19 ve 20mm olmuşlar çatlatma iğnesi verdi yarın vuracağım... Sonra çalışmalar ve en zoru BAT bekleme...
hadi hayırlısı olsun amanda ben de bu ay senin durumundayım klomen ve iğneyi vuruldu çalışmalar da tamam bat bekleniyor
hayırlısı olsun sonu guzel olur inşallahGünaydınlar Hepinize,
Hayırlısı ile güzel olsun Allah gönlündeki nasip etsin seninde.
Senin Bat 03 Eylül sanırım az kalmış darısı başıma :)
Mrb kizlar bende ikinci bebegim olsun istiyorum saglik sorunlari nedeniyle cok gec kaldik oglum 13 yasinda sadece ona bir kardes olsun ilerde tek kalmasini istemiyorum Rabbim hayirlisiysa ins bi kardedi olur biz 6 kardesiz bana dediki " anne siz ne guzel 6 kardessiniz benim bir kardesim bile yok " diyo hayirlisi.bu arada tiroid ameliyati oldum ondan dolayi yapamadik ama simdi hersey yolunda artik gebe kalabilirim hayirlisi ne zamansa o zaman olsun ins
Nasılsın Yeşimcim tatilde bitiyor az kaldı..Günaydın kizlarrr....
tzm hadi cnm insallah guzel haber verirsin
hadi hayırlısı inşaallah olumlu sonuç alırsın.Günaydınlar Hepinize,
hoşgeldin aramıza inşaallah bebeğin gelir hemen.Mrb kizlar bende ikinci bebegim olsun istiyorum saglik sorunlari nedeniyle cok gec kaldik oglum 13 yasinda sadece ona bir kardes olsun ilerde tek kalmasini istemiyorum Rabbim hayirlisiysa ins bi kardedi olur biz 6 kardesiz bana dediki " anne siz ne guzel 6 kardessiniz benim bir kardesim bile yok " diyo hayirlisi.bu arada tiroid ameliyati oldum ondan dolayi yapamadik ama simdi hersey yolunda artik gebe kalabilirim hayirlisi ne zamansa o zaman olsun ins
Hoşbuldum canım.Yeni eğitim öğretim yılı hayırlı,uğurlu olsun inşaallah.Tugbiss hg cnm :)
Evt tatil bitiyo pazartesi seminerle yeni sezona start vericem.
sen nasılsın
hosgeldin ikinci bebis hayirlisiyla gelir inşallahMrb kizlar bende ikinci bebegim olsun istiyorum saglik sorunlari nedeniyle cok gec kaldik oglum 13 yasinda sadece ona bir kardes olsun ilerde tek kalmasini istemiyorum Rabbim hayirlisiysa ins bi kardedi olur biz 6 kardesiz bana dediki " anne siz ne guzel 6 kardessiniz benim bir kardesim bile yok " diyo hayirlisi.bu arada tiroid ameliyati oldum ondan dolayi yapamadik ama simdi hersey yolunda artik gebe kalabilirim hayirlisi ne zamansa o zaman olsun ins
Hoşbuldum canım.Yeni eğitim öğretim yılı hayırlı,uğurlu olsun inşaallah.
Ben de bir kaç gündür çok halsizim uykuya doyamıyorum adetim yakın herhalde ondan.
inşaallah canım pek ümitli değilim çünkü daha önce çok yaşadım bu belirtileri hep adettenmişAz kaldi senin bata...
uyku hsli hamileliktendir insallahhh
sagol cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?