2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

günaydın kızlar tzm bende merak ediyorum canım ya acaba hamile misin
sen iyi dayanıyorsun valla
hadi hayırlısı

günaydın kızlar tzm bende merak ediyorum canım ya acaba hamile misin
sen iyi dayanıyorsun valla
hadi hayırlısı
hayırlısı olsun canim insallah guzel haner aliriz
sağolun kızlar inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız testler doğru çıkıyormu bilmiyorum birde bu sabah çok fena bacak ağrım var tepeden tırnağa ağrıyor

Günaydınlar Hepinize,
Ben yine doktordan geldim benim yumurtalar 19 ve 20mm olmuşlar çatlatma iğnesi verdi yarın vuracağım... Sonra çalışmalar ve en zoru BAT bekleme...

Günaydınlar Hepinize,
Ben yine doktordan geldim benim yumurtalar 19 ve 20mm olmuşlar çatlatma iğnesi verdi yarın vuracağım... Sonra çalışmalar ve en zoru BAT bekleme...
hadi hayırlısı olsun amanda ben de bu ay senin durumundayım klomen ve iğneyi vuruldu çalışmalar da tamam bat bekleniyor

Mrb kizlar bende ikinci bebegim olsun istiyorum saglik sorunlari nedeniyle cok gec kaldik oglum 13 yasinda sadece ona bir kardes olsun ilerde tek kalmasini istemiyorum Rabbim hayirlisiysa ins bi kardedi olur biz 6 kardesiz bana dediki " anne siz ne guzel 6 kardessiniz benim bir kardesim bile yok " diyo hayirlisi.bu arada tiroid ameliyati oldum ondan dolayi yapamadik ama simdi hersey yolunda artik gebe kalabilirim hayirlisi ne zamansa o zaman olsun ins

Hosgeldinizzz...
cok gecmis olsun umarim bundan sonra hersry uolunda gider.
calismalara başladınız mi?
Bat nezaman sizin :)

Günaydın kizlarrr....
tzm hadi cnm insallah guzel haber verirsin
Nasılsın Yeşimcim tatilde bitiyor az kaldı..
Günaydınlar Hepinize,
hadi hayırlısı inşaallah olumlu sonuç alırsın.
hoşgeldin aramıza inşaallah bebeğin gelir hemen.

Hosbulduk cnm 2 aydir korunmuyoruz bu ay lekelenme geldi merakla test aldim silik cizgi cikti yanlistir diye bidaha aldim oda silik cikti lekelenmenin arkasindan camurumsu birsey geldi ve regl oldum 22 agustosta oldum 1eylulde yumurtlamam basliyo ins

hosgeldin ikinci bebis hayirlisiyla gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…