2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

uyku hali ve yorgunluk hissi ayrıca kasıklarda şişlik hissi ve batmalar var bende

hadi bakalım inşaallah bebiştendir.Benim kasık ağrım yumurtlama gününde oldu şimdi yok belim,sırtım ağrıyor.hep uyusam hiç kalkmasam bu ne acayip bişey.Benimki psikolojik belkide
belli olmaz canım benim de psikolojik olabilir çünkü hiç böyle vucudumu dinleyen bir insan değilimdir aslında
ama 1-2 aydır dinliyorum, normalde adet günümü bile takip etmem ben şimdi meraktan en ufak bişey dikkatimi çekiyor

bir hamile kalsakta kurtulsak:) acaba o mu ,bu mu ,neden olabilirlerle yaşamak ne zor benim 7. ayım dinlemicem kendimi diyorum hatta olmaz diyorum adete yakın yine telaşlanıyorumsonra da böyle oluyorum.

Ikinci diye mi bu kadar heyecanlaniyoruz acaba arkadaslar ben de dusnmeyeyim diyorum ama gene de kafama takiyorum

Ikinci diye mi bu kadar heyecanlaniyoruz acaba arkadaslar ben de dusnmeyeyim diyorum ama gene de kafama takiyorum
ya bende de öyle, sanki ilk bebepğimi bekler gibiyim, sanırım ikinci olunca daha cabuk olmasını istiyoruz bişeylerin..

bende de şişkinlik ve gerginlik dısında bişey yok aaa bi de çikolata krizlerim, zannımca gene kırmızılar gelcek...

Kızlar nasılsın iz bat tarihi yakin olan arkadaşlar biran önce öğrenir de bebis haberlerini alırız inşallah bende kızı sübyan okuluna yazdirdim yatında okmeydanina gideceğim hastaneye inşallah hatırlı haberlerle gelirim

Guatr icinmi gitceksin cnm hastaneye amin ins iyi haberlerle gelirsin cmtsi konu acmissin ben yeni uye oldugum icin yeni gordum bende iki kez ameliyat oldum atomda aldim cnm

iyiyim tatlım sen nasılsın.bata son 3 gün kaldı.kızın için iyi olur inşaallah.Hastaneden iyi haberlerle
döneceksin inanıyorum.

İnşallah canım
hadi bakalım inşaallah bebiştendir.Benim kasık ağrım yumurtlama gününde oldu şimdi yok belim,sırtım ağrıyor.hep uyusam hiç kalkmasam bu ne acayip bişey.Benimki psikolojik belkide

"ecetuba84, post: 36645540, member: 128418"]iyiyim tatlım sen nasılsın.bata son 3 gün kaldı.kızın için iyi olur inşaallah.Hastaneden iyi haberlerle
döneceksin inanıyorum.[/QUOTE]
İnsallh cnm haber ederim kesin

Hosbulduk cnm 2 aydir korunmuyoruz bu ay lekelenme geldi merakla test aldim silik cizgi cikti yanlistir diye bidaha aldim oda silik cikti lekelenmenin arkasindan camurumsu birsey geldi ve regl oldum 22 agustosta oldum 1eylulde yumurtlamam basliyo ins
INSALLAH VARDIR BEBEBSIN CANIM BAK SENI BUARADADA BULDUM TPIGIMIZE HOISGELDIN

Günaydın kızlar
Dün geldik tatilden yorucu bi tatildi çocuklar hasta oldu ama çok şükür evimdeyim ev gibisi yok
Ayın 14 ünde tek ilişki oldu korunmaya devam ayın 30 unda anlıycaz bakalım tutmuşmu İlk denemeydi.
Varmı hamiş olan geçmiş çok birikmiş tek tek okuyamadım

Tatlım hg :)
Tek iliski ha.... tutar mı tutar.. hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…