- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
He kız tek ilişki acelemiz yok bakalımGünaydın kızlar
Iliski sonrasi neler yapiyosunuz kizlar.
allah acil şifalar versin tez zamanda canımKızlar nasılsın iz bat tarihi yakin olan arkadaşlar biran önce öğrenir de bebis haberlerini alırız inşallah bende kızı sübyan okuluna yazdirdim yatında okmeydanina gideceğim hastaneye inşallah hatırlı haberlerle gelirim
HayıHayırlı sabahlar arkadaşlar
günaydınnn âmin inşGünaydın arkadaşlar gününüz aydın ve mutlu geçsin..Hayırlı sabahlar
inşaallah canım kızıma hamile olduğumu da 10 kasım da öğrenmiştim.bu da inşaallah zafer bayramda olur sen de söyle batını yazayım listeyeEcetuba senin tam zafer bayramindaymis hadi sana da bayram olur inşallah
He kız tek ilişki acelemiz yok bakalım
Nasıl ilişkiden sonra neler yapıyoruz derken???
Su içerim yada yatıp uyurum yada oturup muhabbet ederiz. Saate ortama bağlı yani
canım yaptım sabah yaptım ama çıkmadı hayırlısı artıktzm test yaptın mı bugün batın dı
Beklenmeyen batları güncelleyeyim :)
Tzm..................27 Ağustos
Ecetuba84........30 Ağustos
Masal2010..........1 Eylül
Chogseger...........3 Eylül
Egeninannesi......8 Eylül
Amanda29........12 Eylül
Duaamm...........14 EylülGelsin bebişler
öyle mi canım hayırlısı bekle biraz bakalım adet olma belirtin var mı?canım yaptım sabah yaptım ama çıkmadı hayırlısı artık
Ekşın olsun biraz dimi.Cumartesi benim bat bakalım bir kaç gün geçmesini bekleycem eğer olmazsamBatlari görünce hrycan yaptim.
hadi test yapin yaa... haftayada heyecanlı gunler olcak :)
oda yok belki gününü yanlış hesapladım bazı sitelerde 27 bazısında 28 hesaplıyor cumartesiye kadar bekleyecem tabi gelmezseöyle mi canım hayırlısı bekle biraz bakalım adet olma belirtin var mı?
hakkımızda hayırlısı olsun diyelimBatlari görünce hrycan yaptim.
hadi test yapin yaa... haftayada heyecanlı gunler olcak :)
inşaallah gelmez bebişin seninledir kaçıncı ayın bu ayoda yok belki gününü yanlış hesapladım bazı sitelerde 27 bazısında 28 hesaplıyor cumartesiye kadar bekleyecem tabi gelmezse
aslında garip testlerde zaten gününüz geçtikten sonra yapın diyor ama biz erken öğrenmek istiyoruz sonra üzülüyoruzEkşın olsun biraz dimi.Cumartesi benim bat bakalım bir kaç gün geçmesini bekleycem eğer olmazsamhemen test yapmıyacam üzülüyorum sonra
3. ayım canım bende bir doktoro gidim diyorum eşim erken diyor ama yaş ilerliyorinşaallah gelmez bebişin seninledir kaçıncı ayın bu ay
canim ben telefona bi uygulama yuklemistim yumurtlama donemini ve bati renkli renkli gosteren. geçen ay her gun ona bakip durdum sonra da kendime cok.kizdim bi daha bakmicam diye o yuzden bu ay bakmadim kendim de hesaplamadim ama kafadan 15 eylul yaz kismetinşaallah canım kızıma hamile olduğumu da 10 kasım da öğrenmiştim.bu da inşaallah zafer bayramda olur sen de söyle batını yazayım listeye
evet aceleciyiz işte huyumuz kurusunaslında garip testlerde zaten gününüz geçtikten sonra yapın diyor ama biz erken öğrenmek istiyoruz sonra üzülüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?