senin kaçıncı ayındı canımevet aceleciyiz işte huyumuz kurusun
en iyisi ama yapamıyoruzcanim ben telefona bi uygulama yuklemistim yumurtlama donemini ve bati renkli renkli gosteren. geçen ay her gun ona bakip durdum sonra da kendime cok.kizdim bi daha bakmicam diye o yuzden bu ay bakmadim kendim de hesaplamadim ama kafadan 15 eylul yaz kismet:)
daha yeniymiş bana göre :))bi görün doktora canım yaşın kaç.3. ayım canım bende bir doktoro gidim diyorum eşim erken diyor ama yaş ilerliyor
bak yine hesaplamışsıncanim ben telefona bi uygulama yuklemistim yumurtlama donemini ve bati renkli renkli gosteren. geçen ay her gun ona bakip durdum sonra da kendime cok.kizdim bi daha bakmicam diye o yuzden bu ay bakmadim kendim de hesaplamadim ama kafadan 15 eylul yaz kismet:)
canım benim 7. ayım 5 yaşında kızım var 30 yaşımdayım.senin kaçıncı ayındı canım
benimde 5 yaşında kızım var ama yaş 35 olacakdaha yeniymiş bana göre :))bi görün doktora canım yaşın kaç.
bak yine hesaplamışsın
canım benim 7. ayım 5 yaşında kızım var 30 yaşımdayım.
Yok valla hesaplamadim kafadan soledim 15 eylul pazartesi okullar falan basliyo belki bana da yeni başlangıç olur diyebak yine hesaplamışsın
.
adet olunca 3. gün gidersin canım.yaşında çok değil canım yine de zaman kaybetmemek lazım.benimde 5 yaşında kızım var ama yaş 35 olacak
evet görünmek istiyorum gitmeyeli çok oldu bir sorun varsa boşuna beklemeye gerek yok diye düşünüyorum ama
hormon testi falan hasta oluncamı oluyor onuda bilmiyorum tabi
hadi bakalım inşaallahYok valla hesaplamadim kafadan soledim 15 eylul pazartesi okullar falan basliyo belki bana da yeni başlangıç olur diye
bi yerde okumustum o akinti onemli degilmis zaten lazim olanlar hemen gidiyomusYok tabi senin acelen
Allah iyiligini versin su icerim diyo.
kiz hemen kalkarmisin fln diye sordum.
ben yarim saat yatiyom sonra tuvalete kalkinca akinti oluyo ya moralimi bozuyo
Kalkıyom ben yatamıyom öyle ilişki olduğu gece eşim zorla yatırdı 20 dk.Yok tabi senin acelen
Allah iyiligini versin su icerim diyo.
kiz hemen kalkarmisin fln diye sordum.
ben yarim saat yatiyom sonra tuvalete kalkinca akinti oluyo ya moralimi bozuyo
batlarımız aynıymış seninle 2 gün kaldı sayılır belki çıkarr erken testte.Kalkıyom ben yatamıyom öyle ilişki olduğu gece eşim zorla yatırdı 20 dk.
Onunla alakası var mı ki?
Gidip erken gebelik testini aksam çıkarmı acaba bat 30 Ağustos.
Çıktı canım silik çizgi ama çıktıbatlarımız aynıymış seninle 2 gün kaldı sayılır belki çıkarr erken testte.
Mrb kizlar bende ikinci bebegim olsun istiyorum saglik sorunlari nedeniyle cok gec kaldik oglum 13 yasinda sadece ona bir kardes olsun ilerde tek kalmasini istemiyorum Rabbim hayirlisiysa ins bi kardedi olur biz 6 kardesiz bana dediki " anne siz ne guzel 6 kardessiniz benim bir kardesim bile yok " diyo hayirlisi.bu arada tiroid ameliyati oldum ondan dolayi yapamadik ama simdi hersey yolunda artik gebe kalabilirim hayirlisi ne zamansa o zaman olsun ins
Günaydın kızlar
Dün geldik tatilden yorucu bi tatildi çocuklar hasta oldu ama çok şükür evimdeyim ev gibisi yok
Ayın 14 ünde tek ilişki oldu korunmaya devam ayın 30 unda anlıycaz bakalım tutmuşmuİlk denemeydi.
Varmı hamiş olan geçmiş çok birikmiş tek tek okuyamadım
canım yaptım sabah yaptım ama çıkmadı hayırlısı artık
Kalkıyom ben yatamıyom öyle ilişki olduğu gece eşim zorla yatırdı 20 dk.
Onunla alakası var mı ki?
Gidip erken gebelik testini aksam çıkarmı acaba bat 30 Ağustos.
Çıktı canım silik çizgi ama çıktı
Allah bekleyen herkese tez zamanda sağlıklı bir şekilde nasip etsin
La ben neyin kafasını yaşıyorsam 3. Çocuk neyime
Yok boşver kan testini iğneden ödüm patlıyoNe güzel bir haber bu yaaaatatilden bebekle dönmek paha biçilemez :)
Ben daha erken test yapma derken meğer sen çoktan testin başına geçmişsin. Ben yarın kan testi yaptır hepten halaya başlalım...
canım ya hayırlısı olsun kaç dakika sonra çıktıBuyruuuuuun
öyle diyonda gülüm bak çıkınca çıkıyorHoşgeldin :)
Geç kalmakta neymiş anne olmanın bence erkeni geçi yokkendini iyi ve hazır hissetmen hepsinden önemli. Sende inşallah en kısa sürede ikinci kez anneliğe,oğlunda istedi kardeşe kavuşacaktır... Burada aslında hepimizin temennisi bu
Sende hoşgeldin canım,
Çocuklara çokkk geçmiş olsun... Tek deneme içinde bakarsın bir taşla iki kuş vurursun :)
Daha erken değil mi idrarda çıkması için 1-2 gün sonra kan testi yaptır canım en garantilisi...
Bence acele edip kendini daha büyük bir strese sokma... Beklemek zor biliyorum ama bence günü bekle hatta günün geçtikten sonra test yaptır... İnşallah sende bu umutla bekleyen tüm arkadaşlarda hamiledir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?