- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
5 dk sonra baktım çıkmıştı ya ben önceki iki gebeliğimde de böyle yaptım silikti ama doğruydu.canım ya hayırlısı olsun kaç dakika sonra çıktı
ahhh hadi canım çok sevindim tek ilişki tuttu sende.Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.Testi hangi ara aldın bak ben de gaza geldim şimdi ben de yapsam mıÇıktı canım silik çizgi ama çıktı
Allah bekleyen herkese tez zamanda sağlıklı bir şekilde nasip etsin
La ben neyin kafasını yaşıyorsam 3. Çocuk neyime
gözün aydınnnBuyruuuuuun
Canım inş hayırlı haber alırsın verirsin bizlere sendeöyle diyonda gülüm bak çıkınca çıkıyor
tebrikler gülüm allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin5 dk sonra baktım çıkmıştı ya ben önceki iki gebeliğimde de böyle yaptım silikti ama doğruydu.
öyle diyonda gülüm bak çıkınca çıkıyor
Âmin âmin âmin....tebrikler gülüm allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Ayyy cnmm cok sevindim Allah isteyen herkese bu mutlulugu yasatsim :)Buyruuuuuun
canım sağol ya yanlış anlama beni garip ama üzülmedim desem yeridir kafam bi hoş her şeyin hayırlısını diliyerek yola çıktıkHaklısın ama herkesin bünyesi bir değil, Birde şu geç döllenme olayı var...
Canını erkenden sıkmanı istemedim için öyle söyledim...
Al kız bi koşu aldım geldim bak 2 çocukla hemde eczacı tuhaf tuhaf suratıma çocuklara ve teste bakıyorduahhh hadi canım çok sevindim tek ilişki tuttu sende.Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.Testi hangi ara aldın bak ben de gaza geldim şimdi ben de yapsam mı
gözün aydınnn
Âmin canım herkese inş herkeseAyyy cnmm cok sevindim Allah isteyen herkese bu mutlulugu yasatsim :)
ne guzel bir haber hayırlı olsun saglikla kucağına alirsin insallah cok sevindimBuyruuuuuun
eczacı şaşırdı demek :)ben de bi koşu alıcam gaza geldim ama negatif çıkarsa üzülecem olsun napalımAl kız bi koşu aldım geldim bak 2 çocukla hemde eczacı tuhaf tuhaf suratıma çocuklara ve teste bakıyordu
Sağol canımne guzel bir haber hayırlı olsun saglikla kucağına alirsin insallah cok sevindim
Yapma ozaman canım benimeczacı şaşırdı demek :)ben de bi koşu alıcam gaza geldim ama negatif çıkarsa üzülecem olsun napalım
bu eczacılarda bi hoş hani üzülecek bir şey yok gülüm herşeyin hayırlıseczacı şaşırdı demek :)ben de bi koşu alıcam gaza geldim ama negatif çıkarsa üzülecem olsun napalım
Sağol canım
Sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?