- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
bizdemi tek ilişki denesek acaba meraklandımmm bu duruma gün aşırı hatamı ediyoruz ki
Evet canım tek ilişki aynen o gündü.Oyy süper bi haberr daha grldiii gozun aydin hayirli olsun cnm.
tek iliskiyle ikinci hamilemiz olfu kocaman Tebrikler.
Tek iliski yumurtlama gunundemiydi?
Ben tek ilişkiyi erkek bebek için denedim bakalım tutucak mıbizdemi tek ilişki denesek acaba meraklandımmm bu duruma gün aşırı hatamı ediyoruz ki
ben bu sefer tek oldu almadı diye bir ay daha boşa gitti giye hayıflanırım bahanem hazır olur aslında fenada değilmişAyy ne biilimm benimde kafam karıştı.
hı tek ilişkide erkek mi oluyormuş diğer ikisi kızmı allah hayırlısını nasip etsin sağlıklı bir şekildeBen tek ilişkiyi erkek bebek için denedim bakalım tutucak mı
Rabbim sağlıklı bebiş verir inş kız erkek farketmez bu saatten sonra
ovu testleri var evde kıyıpta yapamıyorum karar verdim 5 gün yasak yarın başlasam ovu testine 10 cu gün çıkar heralde :)Ayy ne biilimm benimde kafam karıştı.
nasıl ya tek ilişki erkekmi ?Evet canım tek ilişki aynen o gündü.
Çok sağol darısı sana ve bekleyen herkeseeeee
Canım Ben iki kızımada adetten hemen sonra gün aşırı ilişkiyle hamile kaldım ve sol tarafıma yatarım hep ne kadar etkisi var bilmiyorum tabinasıl ya tek ilişki erkekmi ?
yok ozman ben almayım evde 3 erkekle kendimi düşünemiyorum
şaka tabi rabbim ne verdise :)
ee peki kız için nasıl yapıcaz bilgin varmı... ya tutarsa
Evet canım 2 tane dünyalar güzeli kızım var hayalim 4 çocuk ister kız olur erkek olur hayırlısı olsunda. Bizde niyet etmişken erkek olayını araştırdık takdir Allah'ın tabihı tek ilişkide erkek mi oluyormuş diğer ikisi kızmı allah hayırlısını nasip etsin sağlıklı bir şekilde
hmm denemekte fayda var deniyeceğim :)Canım Ben iki kızımada adetten hemen sonra gün aşırı ilişkiyle hamile kaldım ve sol tarafıma yatarım hep ne kadar etkisi var bilmiyorum tabi
Evet canım 2 tane dünyalar güzeli kızım var hayalim 4 çocuk ister kız olur erkek olur hayırlısı olsunda. Bizde niyet etmişken erkek olayını araştırdık takdir Allah'ın tabi
Aynen sağlıklı olması öncelikle önemli . Efsanede olsa denedik bişeyler belki faydası olurBenimde bir kızım var ikincisi erkek olsun isterim tabi (çok farketmesede) bende okudum birkaç yerde ve dün doktoruma sordum yumurtlama günü ve cinsiyetin bir alakası var mı diye "şehir efsanesi" dediÖyle birşey olsa benim hanım ikici bebeğimizi kız istiyordu çin takvimi ve yumurtlama günü hesabı yapıp durdu sonuçta yine erkek oldu dedi :)
Ama tabiiii denemekte fayda var :) umut bizlerin ekmeği
Buyruuuuuun
çok sevindim ya Allah tamamına erdirsin canım sağlıklı shhatli kuvağına alırsın inşallah yavrunu
ya aslında bugün foruma girerken kesin birisi yazacak hamileyim diye diyordum içine doğuyordu sabahtan beri
ama ben tzm den bekliyordum bat ı olduğu için ama senden geldi
bir geldin pir geldin tatilden
gittim canım kaç eczane dolaştım bir prodictor bulamadım bir eczane getiririz 15 dakka beklersen dedi ben yok dedim başka eczanelere bakarım diye düşündüm diğerlerinde de yoktu bi daha geri dönmedim normal test aldım ben de yaptım testi çok silik bir çizgi zor görünüyor ama bence yanlış yok bişey daha önce de yaşadım biliyorsunTugbiş test almaya mı gittinnnn :)
gittim canım kaç eczane dolaştım bir prodictor bulamadım bir eczane getiririz 15 dakka beklersen dedi ben yok dedim başka eczanelere bakarım diye düşündüm diğerlerinde de yoktu bi daha geri dönmedim normal test aldım ben de yaptım testi çok silik bir çizgi zor görünüyor ama bence yanlış yok bişey daha önce de yaşadım biliyorsun
keşke canım olsun da gerçi batıma daha var.inşaallah canım benim
Deme öyle yaaaa...
ya varsaaa.... ay hadi insallahhh
Hepimiz hamile olsak arka arkayaaa
ne güzel olurduuuu
gittim canım kaç eczane dolaştım bir prodictor bulamadım bir eczane getiririz 15 dakka beklersen dedi ben yok dedim başka eczanelere bakarım diye düşündüm diğerlerinde de yoktu bi daha geri dönmedim normal test aldım ben de yaptım testi çok silik bir çizgi zor görünüyor ama bence yanlış yok bişey daha önce de yaşadım biliyorsun
keşke keşke keşke
Deme öyle yaaaa...
ya varsaaa.... ay hadi insallahhh
Hepimiz hamile olsak arka arkayaaa
ne güzel olurduuuu
hadi hayırlısı arkadaşım ya kaç gün var gününe ben şu silik çizgi işini anlamadım süre sonundamı çıkıyor sanki gölge gibi dimi yoksa o çizginin gölgesimi anlamıyorumgittim canım kaç eczane dolaştım bir prodictor bulamadım bir eczane getiririz 15 dakka beklersen dedi ben yok dedim başka eczanelere bakarım diye düşündüm diğerlerinde de yoktu bi daha geri dönmedim normal test aldım ben de yaptım testi çok silik bir çizgi zor görünüyor ama bence yanlış yok bişey daha önce de yaşadım biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?