keşke olsun da canım ben yanılayım ben normal test yaptım 3 liralıklardan.4 eczane gezdim yok hiçbirinde erken gebelşk testi.Belli olmaz ecetuba belki de vardir
bu testlerin en iyisi predictor mu arkadaslar Seymasevde sen erken gebelik testi mi yaptin normal mi
ahh canım inşaallah benledir bebişimhadiya o zaman vardır belki canım ümitsizliğe kapılma hadi hayırlısı inşallah bebişin göbişindedir
keşke keşke keşke
canım benim batım 30 ağustos daha var yani ilk başta çıktı şu silik çizgi şimdi yok şaka gibi.çıkan çizgi gölge gibi oluyor silikte ben öyle biliyorumhadi hayırlısı arkadaşım ya kaç gün var gününe ben şu silik çizgi işini anlamadım süre sonundamı çıkıyor sanki gölge gibi dimi yoksa o çizginin gölgesimi anlamıyorum
tubacım vallah ümitlendirmek istemem diyemicem ama bence hamilesin resim koyabiliyorsan koysana bende bu ay tam günümde oldum test yaptım silik çizgi bile çıkmadı eğer yoksa hayalet çizgi bile çıkmıyor hadi hayırlısı bakalım....gittim canım kaç eczane dolaştım bir prodictor bulamadım bir eczane getiririz 15 dakka beklersen dedi ben yok dedim başka eczanelere bakarım diye düşündüm diğerlerinde de yoktu bi daha geri dönmedim normal test aldım ben de yaptım testi çok silik bir çizgi zor görünüyor ama bence yanlış yok bişey daha önce de yaşadım biliyorsun
canım inşaallah dediğin gibidir resim koyardım canım ama çıkan çizgi zaman geçince kayboldu negatif gözüküyor ben zor gördüm siz hiç göremezsiniz.bakalım bekliyecem varsa çıkar zaten bir kaç gün sonratubacım vallah ümitlendirmek istemem diyemicem ama bence hamilesin resim koyabiliyorsan koysana bende bu ay tam günümde oldum test yaptım silik çizgi bile çıkmadı eğer yoksa hayalet çizgi bile çıkmıyor hadi hayırlısı bakalım....
hmm bu arada biliyorsun 25 olunca beta çıkıyor testlerde daha 2 günlük bişeydir varsada...
hmmm hayırlısı o zaman bekle bakalım garanti olsun...canım inşaallah dediğin gibidir resim koyardım canım ama çıkan çizgi zaman geçince kayboldu negatif gözüküyor ben zor gördüm siz hiç göremezsiniz.bakalım bekliyecem varsa çıkar zaten bir kaç gün sonra
hayırlısı canım ama ümitli değilim belim ağrıyor geliyor galiba kırmızılarhmmm hayırlısı o zaman bekle bakalım garanti olsun...
hiç anlamıyorum ya adet düzensizliği yaşayanlar nasıl pat diye hamile kalıyor 2 kere çatlatma yaptırdım yok ...hayırlısı canım ama ümitli değilim belim ağrıyor geliyor galiba kırmızılar
nasipte olmayınca olmuyor işte canım.Benim de çevrem hamile dolu ama imrenmiyorum.abimin hanımı yengemin yıllarca olmadı bebeği tüp denediler olmadı.Sonra aşılama 2.cide tuttu.yiğenim şimdi 7 yaşında sonra 2 defa hamile kaldı kendiğinden.onlar düştü.Nisanda tekrar hamile kaldı yengem 40 yaşında aralıkta doğum yapacak.o da işte imtihaan oldu sonra Rabbim nasip etti.Ben ilk bebeğime ilk aydan hamile kaldım 13 haftalıkken kalbi durdu.Kızıma da ilk aydan hamile kaldım.Ama bu 7. ayımız gelmedi hala sabırla bekliyorumhiç anlamıyorum ya adet düzensizliği yaşayanlar nasıl pat diye hamile kalıyor 2 kere çatlatma yaptırdım yok ...
hatta şuan karşı komşum balkona çıktı 9 aylık
annemlere gidiyorum gelin 8 aylık
artık ne psikoloji ne bişey kalmadı bende...
hayırlısı demekten başka bişey gelmiyor elimizden...
gittim canım kaç eczane dolaştım bir prodictor bulamadım bir eczane getiririz 15 dakka beklersen dedi ben yok dedim başka eczanelere bakarım diye düşündüm diğerlerinde de yoktu bi daha geri dönmedim normal test aldım ben de yaptım testi çok silik bir çizgi zor görünüyor ama bence yanlış yok bişey daha önce de yaşadım biliyorsun
Vardır kız inş silik çizgiyse ne bilim sildikte çıksa hep sonuç doğru çıktı bugüne kadar bende
Deme öyle yaaaa...
ya varsaaa.... ay hadi insallahhh
Hepimiz hamile olsak arka arkayaaa
ne güzel olurduuuu
Foto yollaaaaaaaaaaaakızlar teste tekrar baktım çizgi pembeleşimi silikte olsa ayy sevinsem mi ne yapsam ben..
Bak benimki durdukça iice belli oldu biraz daha bekle bakalımkızlar teste tekrar baktım çizgi pembeleşimi silikte olsa ayy sevinsem mi ne yapsam ben..
Silik ciksa bile o test pozitif kabul ediliyo bildigim kadariyla bence sen hamissinnnn :) :)kızlar teste tekrar baktım çizgi pembeleşimi silikte olsa ayy sevinsem mi ne yapsam ben..
Ay bencede aynen öyle batımız da aynıydı anam şansa bak çifter çifter doğururuzSilik ciksa bile o test pozitif kabul ediliyo bildigim kadariyla bence sen hamissinnnn :) :)
yollayacam da canım telefona çektim tel de bağlanmıyor bir türlü az daha uğraşcamFoto yollaaaaaaaaaaaa
ahh canım inşaallah öyledirSilik ciksa bile o test pozitif kabul ediliyo bildigim kadariyla bence sen hamissinnnn :) :)
evet şahane olurAy bencede aynen öyle batımız da aynıydı anam şansa bak çifter çifter doğururuz
Kız basbaya çizgi işte ay hadi inş pozitifekledim galiba c çizgisine göre daha ince bir de yarısı daha koyu acaba test yanlış mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?