2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Belli olmaz ecetuba belki de vardir
bu testlerin en iyisi predictor mu arkadaslar Seymasevde sen erken gebelik testi mi yaptin normal mi
keşke olsun da canım ben yanılayım ben normal test yaptım 3 liralıklardan.4 eczane gezdim yok hiçbirinde erken gebelşk testi.

hadiya o zaman vardır belki canım ümitsizliğe kapılma hadi hayırlısı inşallah bebişin göbişindedir

keşke keşke keşke
ahh canım inşaallah benledir bebişim

hadi hayırlısı arkadaşım ya kaç gün var gününe ben şu silik çizgi işini anlamadım süre sonundamı çıkıyor sanki gölge gibi dimi yoksa o çizginin gölgesimi anlamıyorum
canım benim batım 30 ağustos daha var yani ilk başta çıktı şu silik çizgi şimdi yok şaka gibi.çıkan çizgi gölge gibi oluyor silikte ben öyle biliyorum

tubacım vallah ümitlendirmek istemem diyemicem ama bence hamilesin resim koyabiliyorsan koysana bende bu ay tam günümde oldum test yaptım silik çizgi bile çıkmadı eğer yoksa hayalet çizgi bile çıkmıyor hadi hayırlısı bakalım....
hmm bu arada biliyorsun 25 olunca beta çıkıyor testlerde daha 2 günlük bişeydir varsada...

canım inşaallah dediğin gibidir resim koyardım canım ama çıkan çizgi zaman geçince kayboldu negatif gözüküyor ben zor gördüm siz hiç göremezsiniz.bakalım bekliyecem varsa çıkar zaten bir kaç gün sonra

hmmm hayırlısı o zaman bekle bakalım garanti olsun...

hayırlısı canım ama ümitli değilim belim ağrıyor geliyor galiba kırmızılar
hiç anlamıyorum ya adet düzensizliği yaşayanlar nasıl pat diye hamile kalıyor 2 kere çatlatma yaptırdım yok ...
hatta şuan karşı komşum balkona çıktı 9 aylık
annemlere gidiyorum gelin 8 aylık
artık ne psikoloji ne bişey kalmadı bende...
hayırlısı demekten başka bişey gelmiyor elimizden...

nasipte olmayınca olmuyor işte canım.Benim de çevrem hamile dolu ama imrenmiyorum.abimin hanımı yengemin yıllarca olmadı bebeği tüp denediler olmadı.Sonra aşılama 2.cide tuttu.yiğenim şimdi 7 yaşında sonra 2 defa hamile kaldı kendiğinden.onlar düştü.Nisanda tekrar hamile kaldı yengem 40 yaşında aralıkta doğum yapacak.o da işte imtihaan oldu sonra Rabbim nasip etti.Ben ilk bebeğime ilk aydan hamile kaldım 13 haftalıkken kalbi durdu.Kızıma da ilk aydan hamile kaldım.Ama bu 7. ayımız gelmedi hala sabırla bekliyorum

Deme öyle yaaaa...
ya varsaaa.... ay hadi insallahhh
Hepimiz hamile olsak arka arkayaaa
ne güzel olurduuuu
Vardır kız inş silik çizgiyse ne bilim sildikte çıksa hep sonuç doğru çıktı bugüne kadar bende
Ay inş hep beraber sevinç yaşayalım

ekledim galiba c çizgisine göre daha ince bir de yarısı daha koyu acaba test yanlış mı

Eklentiler

• IMG_20140827_153156.webp
    62,9 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…