2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

ekledim galiba c çizgisine göre daha ince bir de yarısı daha koyu acaba test yanlış mı
test mest yanlış değil bal gibide hamilesin işte yeni yerleşmiş ondan silik kandada baktırsan beta az çıkıcak sakin ol ağır iş yapma stres yapma bi kaç gün tekrarla testi hadi Allah kucağınada almayı nasip etsin hayırlı olsun inş. canım...

Ece tuba seymasevde çok sevindim adınıza bende dktrdan yeni geldim ilacı yükseltti 1 ay sonra gel dedi gebelik bir süre yasaaaaak

Ecetubam inşallah hamilesindir iki guzel haber almis oluruz kendim gibi heyecanlandim :)
Duam hosgeldin gecmis olsun Allah acil sifalar versin sen iyiles inşallah bebis de olur sonra

hayırlı olur inşallah canım ne kadar süre sonra çıktı
ilk dakka çok silik çıktı sonra kaybolur gibi oldu sonra pembeleşti canım

ahh canım inşaallah şu 6 ayda en az üç defa böyle çizgi çıktı ve adet oldum o yüzden sevinemiyorum.
Ece tuba seymasevde çok sevindim adınıza bende dktrdan yeni geldim ilacı yükseltti 1 ay sonra gel dedi gebelik bir süre yasaaaaak
sağol tatlım.Sen iyi ol yeter ki bebişin de gelir inşaallah tedavin bitince.

Ecetubam inşallah hamilesindir iki guzel haber almis oluruz kendim gibi heyecanlandim :)
Duam hosgeldin gecmis olsun Allah acil sifalar versin sen iyiles inşallah bebis de olur sonra
ayy canım sağol Allah sana da nasip etsin.Dediğim gibi çok sevinemiyorum daha önce de oldu akabinde adet oldum o yüzden bekleyecem

Slm kızlar nasılsınız ecetuba basbaya çizgi var o testte silik gilan da değil hadi hayırlısı bakalım darısı başımıza hamile arkadaşlar bizlere de dua edin :)

Slm kızlar nasılsınız ecetuba basbaya çizgi var o testte silik gilan da değil hadi hayırlısı bakalım darısı başımıza hamile arkadaşlar bizlere de dua edin :)
iyiyim canım bir kaç gün sonra çizgi koyulaşırsa sevincem.Darısı topikteki bütün arkadaşlara inşallah.

duam geçmiş olsun bu arada
cnm hafta içi 200 hafta sonu 300 e yukselttı amelıyata grek yok dedı bı kac tahlıl vredı bır ay sonra gel dedı bende benı yonlendıren doktoru aradım boyle boyle dıyo dedım tamam amelıyat demedıyse sen o t5ahlıllerı yap ılk bana gel ben gerekırse gene gonderırım dedı

Gecmis olsun cnm dr ne dedi ilaci kaca yukseltti bende seni cok merak ettim cnm
cnm hafta içi 200 hafta sonu 300 e yukselttı amelıyata grek yok dedı bı kac tahlıl vredı bır ay sonra gel dedı bende benı yonlendıren doktoru aradım boyle boyle dıyo dedım tamam amelıyat demedıyse sen o t5ahlıllerı yap ılk bana gel ben gerekırse gene gonderırım dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…