2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

evet yenıyım burda 5 aylık evlıyım ama olmadı
cnm cccok erken daha evşlılıgın tadını cıkar bak ben 9 yıllı evlıyım 5 senemde kucagıma aldım 4 sene oomadı sımdı de ıstıyorum ama guatr amelıaytı oldum tedavım suruyo gebelık yasak bence acele etme olur derım ben sen en ıyısını bılırsın

Cnm cok sevindim ameliyata gerek olmadigi icin demekki atomda almicaksin degerler normale gelince gebeligide dusunebilirsin bir iki ay sonra duzelir degerler Allah korktuguna ugratmasin kimseyi. Gebelik icin tsh degeri 2 ve 2 nin altinda olmasi lazim iki aya kalmaz iner degerin ins cnm

ınsallah cnm ınsallah bıdahakı ay gıdecem gene cok ıstıyordum bebek her ıste bı hayır vardır

ama benı merak ettıgım bı dktr gebelık olabılır bı doktor olmasın dedı bugunku dktrvatom ıcın hıc bırsey demedı ooooofd offff

canım o zaman atoma gerek yok çok sevindim gerçekten çok üzülmüştüm.Allahım en yakın zamanda sağlığına kavuştursun turp gibi olacaksın ondan sonra gelsin bebişler:))

ben geldım herkez gıtmıs ya kızlar adınıza cok sevındım ecetuba seymasevde cnlarım benım benım ıcınde dua edın topıgı acan benım en son ben kalacam galıba hamışş
canım etmemiyim Rabbim şifanı verecek çok değil senin de hamiş haberini alacağız Allahın izniyle.kıyamam sana üzme kendini tamam mı canım bak burdayız dertleşelim

hosgeldın canım benım sen esıne soyledınmı hamısş oldugunu ınsallah guzel haberler verırım

ama benı merak ettıgım bı dktr gebelık olabılır bı doktor olmasın dedı bugunku dktrvatom ıcın hıc bırsey demedı ooooofd offff
canım bence düşünme gebelik çünkü ilaç alacaksın ne olur ne olmaz bebeğin etkilensin istemezsin dimi:)

Duaammm cok sevindim atom verilmemesi ne... bununla gecmis gitmis olsun insallahhh
daha bellı degıl cnm degerlerım bır duassun bırdahakı ay bellı olacak ınsallah bı degısısık tahlıl verdı trıglo dıye onu yaptırıcam o zman bellıu olacak ınsallah ama sımdılık vısey gozukmuo gebelık yasak ona canım sıkıldı

hosgeldın canım benım sen esıne soyledınmı hamısş oldugunu ınsallah guzel haberler verırım
hoşbuldum canımm yok eşime söylemedim batımı bekliyorum.Çünkü ilk düşündüğümüz ay aynı böyle testte hatta bundan koyu çıkmıştı çok sevindim eşime söyledim kızıma söyledim,eşim de annesine falan söyledi sonra 3 gün sonra adet oldum.En çokta kızıma üzüldüm çok sevinmişti kursağında kaldı yavrumun o yüzden şimdi yok gibi davranacağım

O testte temiz çıkacak insallah...
sıkma canini bebisinde zamani var demekku bi sagligina kavusta....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…