evet yenıyım burda 5 aylık evlıyım ama olmadıcnm hos geldın yenısın galıba ılk bebeıs mı ıstıyon hakkında hayırlısı ınsallh
anne olmak ıstıorumevet yenıyım burda 5 aylık evlıyım ama olmadı
cnm cccok erken daha evşlılıgın tadını cıkar bak ben 9 yıllı evlıyım 5 senemde kucagıma aldım 4 sene oomadı sımdı de ıstıyorum ama guatr amelıaytı oldum tedavım suruyo gebelık yasak bence acele etme olur derım ben sen en ıyısını bılırsınevet yenıyım burda 5 aylık evlıyım ama olmadı
anladım cnm o zman hakkında hayırlsı ınsallah gıttınmı doktorabenım 2 evlılıgım hem esımı sevdıgım ıcın hem ıkımızın kaynasmsı ıcın bebek ıstıorumm
ben geldım herkez gıtmıs ya kızlar adınıza cok sevındım ecetuba seymasevde cnlarım benım benım ıcınde dua edın topıgı acan benım en son ben kalacam galıba hamışştopiğimiz çok canlı ve heyecanlı bugünn
gttım 2 ay klomen kullandım kalmadım ama yumurta olmasına ragmenanladım cnm o zman hakkında hayırlsı ınsallah gıttınmı doktora
demekkı zmanı var canımgttım 2 ay klomen kullandım kalmadım ama yumurta olmasına ragmen
evet RBBIM bılırdemekkı zmanı var canım
ınsallah cnm ınsallah bıdahakı ay gıdecem gene cok ıstıyordum bebek her ıste bı hayır vardırCnm cok sevindim ameliyata gerek olmadigi icin demekki atomda almicaksin degerler normale gelince gebeligide dusunebilirsin bir iki ay sonra duzelir degerler Allah korktuguna ugratmasin kimseyi. Gebelik icin tsh degeri 2 ve 2 nin altinda olmasi lazim iki aya kalmaz iner degerin ins cnm
ama benı merak ettıgım bı dktr gebelık olabılır bı doktor olmasın dedı bugunku dktrvatom ıcın hıc bırsey demedı ooooofd offffCnm cok sevindim ameliyata gerek olmadigi icin demekki atomda almicaksin degerler normale gelince gebeligide dusunebilirsin bir iki ay sonra duzelir degerler Allah korktuguna ugratmasin kimseyi. Gebelik icin tsh degeri 2 ve 2 nin altinda olmasi lazim iki aya kalmaz iner degerin ins cnm
canım o zaman atoma gerek yok çok sevindim gerçekten çok üzülmüştüm.Allahım en yakın zamanda sağlığına kavuştursun turp gibi olacaksın ondan sonra gelsin bebişler:))cnm hafta içi 200 hafta sonu 300 e yukselttı amelıyata grek yok dedı bı kac tahlıl vredı bır ay sonra gel dedı bende benı yonlendıren doktoru aradım boyle boyle dıyo dedım tamam amelıyat demedıyse sen o t5ahlıllerı yap ılk bana gel ben gerekırse gene gonderırım dedı
canım etmemiyim Rabbim şifanı verecek çok değil senin de hamiş haberini alacağız Allahın izniyle.kıyamam sana üzme kendini tamam mı canım bak burdayız dertleşelimben geldım herkez gıtmıs ya kızlar adınıza cok sevındım ecetuba seymasevde cnlarım benım benım ıcınde dua edın topıgı acan benım en son ben kalacam galıba hamışş
hosgeldın canım benım sen esıne soyledınmı hamısş oldugunu ınsallah guzel haberler verırımcanım o zaman atoma gerek yok çok sevindim gerçekten çok üzülmüştüm.Allahım en yakın zamanda sağlığına kavuştursun turp gibi olacaksın ondan sonra gelsin bebişler:))
canım etmemiyim Rabbim şifanı verecek çok değil senin de hamiş haberini alacağız Allahın izniyle.kıyamam sana üzme kendini tamam mı canım bak burdayız dertleşelim
canım bence düşünme gebelik çünkü ilaç alacaksın ne olur ne olmaz bebeğin etkilensin istemezsin dimi:)ama benı merak ettıgım bı dktr gebelık olabılır bı doktor olmasın dedı bugunku dktrvatom ıcın hıc bırsey demedı ooooofd offff
daha bellı degıl cnm degerlerım bır duassun bırdahakı ay bellı olacak ınsallah bı degısısık tahlıl verdı trıglo dıye onu yaptırıcam o zman bellıu olacak ınsallah ama sımdılık vısey gozukmuo gebelık yasak ona canım sıkıldıDuaammm cok sevindim atom verilmemesi ne... bununla gecmis gitmis olsun insallahhh
hoşbuldum canımm yok eşime söylemedim batımı bekliyorum.Çünkü ilk düşündüğümüz ay aynı böyle testte hatta bundan koyu çıkmıştı çok sevindim eşime söyledim kızıma söyledim,eşim de annesine falan söyledi sonra 3 gün sonra adet oldum.En çokta kızıma üzüldüm çok sevinmişti kursağında kaldı yavrumun o yüzden şimdi yok gibi davranacağımhosgeldın canım benım sen esıne soyledınmı hamısş oldugunu ınsallah guzel haberler verırım
tabiiiiii her ıste bı hayır vardır sımdılık yok bende bırsey bak ecetuba hamıs ınsallh senınde haberlerını alırızcanım bence düşünme gebelik çünkü ilaç alacaksın ne olur ne olmaz bebeğin etkilensin istemezsin dimi:)
daha bellı degıl cnm degerlerım bır duassun bırdahakı ay bellı olacak ınsallah bı degısısık tahlıl verdı trıglo dıye onu yaptırıcam o zman bellıu olacak ınsallah ama sımdılık vısey gozukmuo gebelık yasak ona canım sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?