2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Duam bence sen iyi olda bebiş hayırlısıyla olur arkadaşım dualarım seninle Allah isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu.
Ama önce kendine iyi bak kafandan çıkar belli bi süre. Beslenmene dikkat et sonra olur inş

Iyi yapmışın canım.
Bende söylemedim halen
AMANDA güzel bişey önerdi ama yarın uygulamaya karar verdim

canım sen ateşini ölçtün mü hiç gebelik olunca ateş yüksek olurmuş

Hiç ölçmedim ne zaman ölçülüyo
bu sitede görmüştüm ama uygulaması farklı reglin bitiminden itibaren her gün sabah 6_7 arası dil altındanateşini ölçüyormuşsun.yumurtlama dönemi yükselirmiş adete yakın düşermiş eğer yüksek kalırsa hamileymişsin

Bilmiyordum hiç. Normal ateş ölçerle dimi? Yarın sabah uyanık olursam deniycem bakim kaç çıkıcak

Slm kızlar . Kızım 3 yaşına giricek Ekim'de .açıkcası 2.defa anneliğe hiç hazır değilim bebek sevmeyi dahi özlemedim .he olursa yine çok iyi şekilde bakrım orası ayrı ama çocuklarımın yaşlarının araları çok fazla olmasın die 2.yi düşünmeye başladım .eşim sen bilirsin Dio .ben cok kararsızım ama sizler nasıl fikir verirsiniz ?henüz 24 yaşındayım .

hg öncelikle
ben 31 yaşındayım oğlum ise 7 okadar pişmanımki ara verdiğime sana kelimelerle ifade edemem 2 yıldır korunmuyoruz ama sebepsiz olmuyor 30 olmadan doğumlarını tamamla derim ben....

Kızlar meraba size bir sorum olucak yardımcı olursanız sevinirim...Ben 25_27 günde bir adet olurum ve son adetim 25 temmuz adetten sonra ağustosun 13 ve 14 dünde eşimle birlikte olduk ben adetimi ağustosun 19_20 sinde bekliyordum ama olmadı adet belirtisi de yok sadece arada çok hafif sancı giriyor o kadar ama hâlâ olmadım iki gün önce kanda gebelik bakıldı negatif çıktı...Ne yapmalıyım hâlâ umutlanmalimiyim geç döllenme olabilir ve adetten bir hafta önce gebe kalınabilir mi...ha birde idrarda kan görüldü testte yardımcı olursanız cevaplarsanız sevinirim teşekkür ederim..:-(

Gunaydinlar hayirli sabahlar herkeseee
hoşgeldin fidan aslinda adetin baya gecikmis ama kanda cikmamis normalde bi hafta gecikince kanda gorunmesi lazim doktora kontrole gittin mi gitmediysen bence bi gorun derim canım
prospectinkit hosgeldin hazir değilsen biraz daha bekle derim ama sunlari da dusunmek lazim hemen hamile kalamayabilirsin kizin buyudukce rahata alisip iyice zor gelebilir tabii kismet Allah bilir hakkinda hayirlisi olsun

Canım eğer tek çocukla kalmıyacaksan çok doğru karar inan 2.ler okadar kolay büyüyorlar ki 1. Ye hiç benzemiyo endişe etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…