insallah canm ınsallahO testte temiz çıkacak insallah...
sıkma canini bebisinde zamani var demekku bi sagligina kavusta....
Iyi yapmışın canım.hoşbuldum canımm yok eşime söylemedim batımı bekliyorum.Çünkü ilk düşündüğümüz ay aynı böyle testte hatta bundan koyu çıkmıştı çok sevindim eşime söyledim kızıma söyledim,eşim de annesine falan söyledi sonra 3 gün sonra adet oldum.En çokta kızıma üzüldüm çok sevinmişti kursağında kaldı yavrumun o yüzden şimdi yok gibi davranacağım
canım sen ateşini ölçtün mü hiç gebelik olunca ateş yüksek olurmuşDuam bence sen iyi olda bebiş hayırlısıyla olur arkadaşım dualarım seninle Allah isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu.
Ama önce kendine iyi bak kafandan çıkar belli bi süre. Beslenmene dikkat et sonra olur inş
söylemedim canım sonra yanlış çıkar falan.Nasıl bişey önerdi eğer söylemek istersenIyi yapmışın canım.
Bende söylemedim halen
AMANDA güzel bişey önerdi ama yarın uygulamaya karar verdim
Testi salonun kapısına yapıştırıp avizeye bebek kıyafetleri asıcam hoşgeldin dünyanın en şanslı babası yazıcam bide kapıyasöylemedim canım sonra yanlış çıkar falan.Nasıl bişey önerdi eğer söylemek istersen
Hiç ölçmedim ne zaman ölçülüyocanım sen ateşini ölçtün mü hiç gebelik olunca ateş yüksek olurmuş
aa çok güzel bir fikir çok sevinir eşinTesti salonun kapısına yapıştırıp avizeye bebek kıyafetleri asıcam hoşgeldin dünyanın en şanslı babası yazıcam bide kapıya
bu sitede görmüştüm ama uygulaması farklı reglin bitiminden itibaren her gün sabah 6_7 arası dil altındanateşini ölçüyormuşsun.yumurtlama dönemi yükselirmiş adete yakın düşermiş eğer yüksek kalırsa hamileymişsinHiç ölçmedim ne zaman ölçülüyo
Güzel fikir dimi Amanda sağolsun önerdi hoşuma gitti benimde yarın harfler alıcam onlarla yazayımaa çok güzel bir fikir çok sevinir eşin
Bilmiyordum hiç. Normal ateş ölçerle dimi? Yarın sabah uyanık olursam deniycem bakim kaç çıkıcakbu sitede görmüştüm ama uygulaması farklı reglin bitiminden itibaren her gün sabah 6_7 arası dil altındanateşini ölçüyormuşsun.yumurtlama dönemi yükselirmiş adete yakın düşermiş eğer yüksek kalırsa hamileymişsin
digital olana var bip bip yapıyor ölçünce ondan ölç.Civalı olan değil bakalım kaç çıkacakBilmiyordum hiç. Normal ateş ölçerle dimi? Yarın sabah uyanık olursam deniycem bakim kaç çıkıcak
Tamam dijital var bi bakimdigital olana var bip bip yapıyor ölçünce ondan ölç.Civalı olan değil bakalım kaç çıkacak
hg öncelikleSlm kızlar . Kızım 3 yaşına giricek Ekim'de .açıkcası 2.defa anneliğe hiç hazır değilim bebek sevmeyi dahi özlemedim .he olursa yine çok iyi şekilde bakrım orası ayrı ama çocuklarımın yaşlarının araları çok fazla olmasın die 2.yi düşünmeye başladım .eşim sen bilirsin Dio .ben cok kararsızım amasizler nasıl fikir verirsiniz ?henüz 24 yaşındayım .
Ay yok kııız ama olmasını çok isterimSeymasevde senin ikizlerin mi var canim profil resminde iki bebis var
Canım eğer tek çocukla kalmıyacaksan çok doğru karar inan 2.ler okadar kolay büyüyorlar ki 1. Ye hiç benzemiyo endişe etmeSlm kızlar . Kızım 3 yaşına giricek Ekim'de .açıkcası 2.defa anneliğe hiç hazır değilim bebek sevmeyi dahi özlemedim .he olursa yine çok iyi şekilde bakrım orası ayrı ama çocuklarımın yaşlarının araları çok fazla olmasın die 2.yi düşünmeye başladım .eşim sen bilirsin Dio .ben cok kararsızım amasizler nasıl fikir verirsiniz ?henüz 24 yaşındayım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?