Aynen belki olur annemin tarafında var ikiz eşiminde kardeşleri var ikiz. Tutarmı tutar promosyon dan yararlanmış oluruz 1 alana 1 bedavaBelki olursenin bu üçüncü olacak degil mi kismetse çıraklık kalfalik ustalik donemi
Günaydın sağolasın. Sen nasılsın? İnş canım güzel haberler eklenir umarım bugün deGünaydın arkadaşlar nasılsınız.Günümüz mutlu ve huzurlu geçsin inşaallah.
Yokya uyanamadım 6-7 arasıgünaydın kızlar...
ateş ölçütünüzmü sabah ?
Günaydın bu aradagünaydın kızlar...
ateş ölçütünüzmü sabah ?
SanadaaaaaaaaaaGüüüünnnnnaaasssyuyyydddddııııııınnnnnnnn
ben iyiyim canım kızı parka indirdim bisiklet sürdü ancak eve girdik banyo yaptırdım büyüdü artık hep aşağıda oynamak istiyorGünaydın sağolasın. Sen nasılsın? İnş canım güzel haberler eklenir umarım bugün de
ben ölçtüm canım saati kurdum 36.8 di ateşim bir kaç gündür ölçüyordum yükseldi biraz .günaydın kızlar...
ateş ölçütünüzmü sabah ?
Selam canım nasılsın profil resmin çok güzel olmuş..Selam yeni hamislerimiz ve gelecegin hamişleri
günaydın canım evet kötü amaçlı yazılım var diyordu ondan giremedim ben de .Ben de daha kendimi hamiş kategorisine sokmadım henüz:)günaydın kızlar sabahtan beri site açılmıyordu çok şükür şimdi açabildim
nasılsınız bakalım hamişlerr
darısı biz bekleyenlerin başına inşallaaahhhhh
Selam foto yakıyooooSelam yeni hamislerimiz ve gelecegin hamişleri
Inşallahgünaydın kızlar sabahtan beri site açılmıyordu çok şükür şimdi açabildim
nasılsınız bakalım hamişlerr
darısı biz bekleyenlerin başına inşallaaahhhhh
sağol kuzum demek gerçekten yükseliyor (o nedemekse) :)ben iyiyim canım kızı parka indirdim bisiklet sürdü ancak eve girdik banyo yaptırdım büyüdü artık hep aşağıda oynamak istiyor
ben ölçtüm canım saati kurdum 36.8 di ateşim bir kaç gündür ölçüyordum yükseldi biraz .
Selam canım nasılsın profil resmin çok güzel olmuş..
:)ateş yüksekse gebelik varmış anlamındaymış benim de çok bildiğim yok dasağol kuzum demek gerçekten yükseliyor (o nedemekse) :)
şimdi en kritik yaş aslında 7 yaşta ben çok rahat ettim duşunu bile kendi alıyor artık dışarda çok daha rahat oyun kuruyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?