2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

4 yaşından beri gönderiyorum...
ama canım oturduğun yerle alakası var diğer evim zemin katta idi oynarken bende balkondan bakıyordum 1,5 yıldır 4 cü katta oturuyorum yine iniyor aşağıya balkondan gözetliyorum sürekli şükür burası iyi ki ev alırkende özellikle buna çok dikkat ettim dışarda oynasın apartman çocuğu olmasın diye...

anladım canım ne güzel.Ben 4 bloklu bir sitede oturuyorum.güvenlik kamerası falan var sadece güvenlik yok.kapılar şifreli nezih bir yer tehlikeli insanlar yok ama ben yine de güvenemiyorum merdiven de biri sıkıştırırsa biri eter koklatıp kaçırırsa diye kafamdan neler geçiyor neler.sadece 3 anne var benim gibi çocuğuyla inen

canım benim bende öğle kalabalık sitede otursam mümkün değil tek indirmezdim 4 katlı bizim burdaki evler 4 daire o bakımdan rahat bana göre değil zaten yüksek binada çok daireli apt oturmak...

canım benim bende öğle kalabalık sitede otursam mümkün değil tek indirmezdim 4 katlı bizim burdaki evler 4 daire o bakımdan rahat bana göre değil zaten yüksek binada çok daireli apt oturmak...
evet canım çok insan var o yüzden tek inemez ne yapalım artık ineceğiz beraber başka yolu yok.

canlar merhaba duaam tekrar geçmiş olsun ecetuba inşallah allah kucağına almayı nasip etsin
kızlar burda ikinci bekleyen cok bir şey soracam benim dikkatimi çekti göbeğimden aşağıya doğru bir çizgi oluşmuş ilk hamileliğimde vardı ama bu kadar erken mi oldu hangi ayda oldu bilmiyorum hatırlayan veya bilgisi olan varmı

Merhaba canım o cizgiyi hatırlıyorum bende de oldu ama ne zamandi hatirlamiyorum ay senden de iyi haber gelir inşallah

Merhaba canım o cizgiyi hatırlıyorum bende de oldu ama ne zamandi hatirlamiyorum ay senden de iyi haber gelir inşallah
sağol gülüm ya bende ne zaman çıktı hiç hatırlamıyorum bugün ikinci günüm olmadım bekliyorum bakalım yarın da olabilirim hakkımızda hayırlısı inşallah hepimizden beklenen haberler gelir

merhaba canım o çizgi kızıma hamileyken çıktı ama 6. ayımda falan.Bu ay da geçen hafta hafif bir çizgi çıktığını fark ettim hatta şu an tekrar baktım var.senin 2 gün geçti dimi canım test yapmış mıydın?
sağol gülüm ya bende ne zaman çıktı hiç hatırlamıyorum bugün ikinci günüm olmadım bekliyorum bakalım yarın da olabilirim hakkımızda hayırlısı inşallah hepimizden beklenen haberler gelir
kan testi yaptırdın mı canım

ekledim galiba c çizgisine göre daha ince bir de yarısı daha koyu acaba test yanlış mı

Bence de balll gibi hamilesinnnnn :)

Allah şifa versin, bununla geçmiş olsun inşallah...

benım 2 evlılıgım hem esımı sevdıgım ıcın hem ıkımızın kaynasmsı ıcın bebek ıstıorumm

Hoşgeldin, umarım herşey istediğin gibi olur...

Güzel fikir dimi Amanda sağolsun önerdi hoşuma gitti benimde yarın harfler alıcam onlarla yazayım

Ne demek canım benim hatta istersen biraz daha kafa yorabilirim bu işe :))))))) Malum ben bunu yaptığımda 28 yaşındaydım ve sevincimiz sadece 8-9 hafta sürdü ikizlerimi kaybettim... Kızımda ise tüp bebek olduğu için birlikte öğrendik ve 3 aylık oluncaya kadar kimseye söylemedik... (sütten ağızı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali)...
Muhtemelen bu ay hamile kalırsam yine pek bir sürpriz olmayacak birlikle gideceğiz çünkü :)))))))))

Bence tam zamanı çünkü ileride hem senin hem kızın için daha zor olacak... Kızın okul işleri başlayacak... Sizi evde yalnız bırakmak istemeyecek... Veee en önemlisi 30 yaşını devirince başa dönmek istemeyeceksin :)

kızlar çok üzgünüm pembe akıntım başladı yine test yanılttı beni bir daha idrar testi yapmayacam moralim çok bozuldu(((((-)KK61:

kızlar çok üzgünüm pembe akıntım başladı yine test yanılttı beni bir daha idrar testi yapmayacam moralim çok bozuldu(((((-)KK61:
Dur canım ya üzülme moralini bozma hayırlısı olsun inşallah
Bu ay olmazsa öbür ay önümüzde daha zaman var
Allah'a şükür birer tane evladımız var Allah onlara saglık sıhhat versin

Dur canım ya üzülme moralini bozma hayırlısı olsun inşallah
Bu ay olmazsa öbür ay önümüzde daha zaman var
Allah'a şükür birer tane evladımız var Allah onlara saglık sıhhat versin
tabi canım çok şükür evladımız var Rabbim tattırdı o duyguyu.kafama takılan niye testte silikte olsa pozitif var..

Tugbisim uzulme cnm lutfen canını sikma biz yanindayiz. Saglik olsun
sağol tatlım iyiki varsınız.Sevincimizi,hüznümüzü paylaşıyoruz

tabi canım çok şükür evladımız var Rabbim tattırdı o duyguyu.kafama takılan niye testte silikte olsa pozitif var..

sağol tatlım iyiki varsınız.Sevincimizi,hüznümüzü paylaşıyoruz
Canım çok geçmiş olsun. Bak ben şimdi bi yazı okudum ilk gebelik haftalarını anlatan kağan Kocatepe ye ait. Aslında gebe olurmuş çoğu kadın ama bazı şeyler yolunda gitmeyince gebelik bozulur adet görülürmüş. Belkide testler doğru ama durmuyo bebiş.ben ne yaşıycam bakalım. Sen beslenmene felan çok dikkat et çok faydası oluyo.

Belkide öyle canım neyse sağlık olsun kısmet değilmiş.beslenmeme dikkat ediyorum canım her şeyi kendim yapmaya özen gösteriyorum.organik şeyler tüketiyoruz çoğu kez.Folic plus da içiyorum.Rabbimin taktiri ne zaman nasip olacak kim bilir

hg öncelikle
ben 31 yaşındayım oğlum ise 7 okadar pişmanımki ara verdiğime sana kelimelerle ifade edemem 2 yıldır korunmuyoruz ama sebepsiz olmuyor 30 olmadan doğumlarını tamamla derim ben....
H.b canım . Henuz 24 yaşındayım 2 3 sene kadar beklesem mı yani 27 yasında falan mı hamile kalsam die düşünmüyor değilim ama bu sefer çocuklarımın araları çok yaş farkı olmuş oluyor . Doktor ne diyor sizin durumunuz işin peki 2 yok uzun bir zaman çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…