4 yaşından beri gönderiyorum...:)ateş yüksekse gebelik varmış anlamındaymış benim de çok bildiğim yok da5 yaşında başımın etini yiyor sitenin parkına inelim,bisiklet sürelim bir indimi daha çıkmak istemiyor.Yalnız gönderiyor musun dışarı ben hiç gönderemem herhalde çok vesveseliyim gözümün önünde olacak hep
anladım canım ne güzel.Ben 4 bloklu bir sitede oturuyorum.güvenlik kamerası falan var sadece güvenlik yok.kapılar şifreli nezih bir yer tehlikeli insanlar yok ama ben yine de güvenemiyorum merdiven de biri sıkıştırırsa biri eter koklatıp kaçırırsa diye kafamdan neler geçiyor neler.sadece 3 anne var benim gibi çocuğuyla inen4 yaşından beri gönderiyorum...
ama canım oturduğun yerle alakası var diğer evim zemin katta idi oynarken bende balkondan bakıyordum 1,5 yıldır 4 cü katta oturuyorum yine iniyor aşağıya balkondan gözetliyorum sürekli şükür burası iyi ki ev alırkende özellikle buna çok dikkat ettim dışarda oynasın apartman çocuğu olmasın diye...
canım benim bende öğle kalabalık sitede otursam mümkün değil tek indirmezdim 4 katlı bizim burdaki evler 4 daire o bakımdan rahat bana göre değil zaten yüksek binada çok daireli apt oturmak...anladım canım ne güzel.Ben 4 bloklu bir sitede oturuyorum.güvenlik kamerası falan var sadece güvenlik yok.kapılar şifreli nezih bir yer tehlikeli insanlar yok ama ben yine de güvenemiyorum merdiven de biri sıkıştırırsa biri eter koklatıp kaçırırsa diye kafamdan neler geçiyor neler.sadece 3 anne var benim gibi çocuğuyla inen
evet canım çok insan var o yüzden tek inemez ne yapalım artık ineceğiz beraber başka yolu yok.canım benim bende öğle kalabalık sitede otursam mümkün değil tek indirmezdim 4 katlı bizim burdaki evler 4 daire o bakımdan rahat bana göre değil zaten yüksek binada çok daireli apt oturmak...
Merhaba canım o cizgiyi hatırlıyorum bende de oldu ama ne zamandi hatirlamiyorum ay senden de iyi haber gelir inşallahcanlar merhaba duaam tekrar geçmiş olsun ecetuba inşallah allah kucağına almayı nasip etsin
kızlar burda ikinci bekleyen cok bir şey soracam benim dikkatimi çekti göbeğimden aşağıya doğru bir çizgi oluşmuş ilk hamileliğimde vardı ama bu kadar erken mi oldu hangi ayda oldu bilmiyorum hatırlayan veya bilgisi olan varmı
Egeninannesi profilden fotografina bakiyodum da sen benim memleketimde oturuyomussun coook ozledim memleketimi selam soylefotoya da maşallah
sağol gülüm ya bende ne zaman çıktı hiç hatırlamıyorum bugün ikinci günüm olmadım bekliyorum bakalım yarın da olabilirim hakkımızda hayırlısı inşallah hepimizden beklenen haberler gelirMerhaba canım o cizgiyi hatırlıyorum bende de oldu ama ne zamandi hatirlamiyorum ay senden de iyi haber gelir inşallah
Evet cnm Antalyaliyim dogma buyume okul icin bir ayrildik bi daha da donemedik sevilmez mi ya memleketim biraz sicak olabilir ama olsunCnm Yeşim ben
Antalyalimisin... cok seviyorum ben antslyayi.
cok sagol :)
Evet cnm Antalyaliyim dogma buyume okul icin bir ayrildik bi daha da donemedik sevilmez mi ya memleketim biraz sicak olabilir ama olsun
merhaba canım o çizgi kızıma hamileyken çıktı ama 6. ayımda falan.Bu ay da geçen hafta hafif bir çizgi çıktığını fark ettim hatta şu an tekrar baktım var.senin 2 gün geçti dimi canım test yapmış mıydın?canlar merhaba duaam tekrar geçmiş olsun ecetuba inşallah allah kucağına almayı nasip etsin
kızlar burda ikinci bekleyen cok bir şey soracam benim dikkatimi çekti göbeğimden aşağıya doğru bir çizgi oluşmuş ilk hamileliğimde vardı ama bu kadar erken mi oldu hangi ayda oldu bilmiyorum hatırlayan veya bilgisi olan varmı
kan testi yaptırdın mı canımsağol gülüm ya bende ne zaman çıktı hiç hatırlamıyorum bugün ikinci günüm olmadım bekliyorum bakalım yarın da olabilirim hakkımızda hayırlısı inşallah hepimizden beklenen haberler gelir
ekledim galiba c çizgisine göre daha ince bir de yarısı daha koyu acaba test yanlış mı
cnm hafta içi 200 hafta sonu 300 e yukselttı amelıyata grek yok dedı bı kac tahlıl vredı bır ay sonra gel dedı bende benı yonlendıren doktoru aradım boyle boyle dıyo dedım tamam amelıyat demedıyse sen o t5ahlıllerı yap ılk bana gel ben gerekırse gene gonderırım dedı
benım 2 evlılıgım hem esımı sevdıgım ıcın hem ıkımızın kaynasmsı ıcın bebek ıstıorumm
Güzel fikir dimi Amanda sağolsun önerdi hoşuma gitti benimde yarın harfler alıcam onlarla yazayım
Slm kızlar . Kızım 3 yaşına giricek Ekim'de .açıkcası 2.defa anneliğe hiç hazır değilim bebek sevmeyi dahi özlemedim .he olursa yine çok iyi şekilde bakrım orası ayrı ama çocuklarımın yaşlarının araları çok fazla olmasın die 2.yi düşünmeye başladım .eşim sen bilirsin Dio .ben cok kararsızım amasizler nasıl fikir verirsiniz ?henüz 24 yaşındayım .
Dur canım ya üzülme moralini bozma hayırlısı olsun inşallahkızlar çok üzgünüm pembe akıntım başladı yine test yanılttı beni bir daha idrar testi yapmayacam moralim çok bozuldu(((((-)KK61:
tabi canım çok şükür evladımız var Rabbim tattırdı o duyguyu.kafama takılan niye testte silikte olsa pozitif var..Dur canım ya üzülme moralini bozma hayırlısı olsun inşallah
Bu ay olmazsa öbür ay önümüzde daha zaman var
Allah'a şükür birer tane evladımız var Allah onlara saglık sıhhat versin
sağol tatlım iyiki varsınız.Sevincimizi,hüznümüzü paylaşıyoruzTugbisim uzulme cnm lutfen canını sikma biz yanindayiz. Saglik olsun
Canım çok geçmiş olsun. Bak ben şimdi bi yazı okudum ilk gebelik haftalarını anlatan kağan Kocatepe ye ait. Aslında gebe olurmuş çoğu kadın ama bazı şeyler yolunda gitmeyince gebelik bozulur adet görülürmüş. Belkide testler doğru ama durmuyo bebiş.ben ne yaşıycam bakalım. Sen beslenmene felan çok dikkat et çok faydası oluyo.tabi canım çok şükür evladımız var Rabbim tattırdı o duyguyu.kafama takılan niye testte silikte olsa pozitif var..
sağol tatlım iyiki varsınız.Sevincimizi,hüznümüzü paylaşıyoruz
Belkide öyle canım neyse sağlık olsun kısmet değilmiş.beslenmeme dikkat ediyorum canım her şeyi kendim yapmaya özen gösteriyorum.organik şeyler tüketiyoruz çoğu kez.Folic plus da içiyorum.Rabbimin taktiri ne zaman nasip olacak kim bilirCanım çok geçmiş olsun. Bak ben şimdi bi yazı okudum ilk gebelik haftalarını anlatan kağan Kocatepe ye ait. Aslında gebe olurmuş çoğu kadın ama bazı şeyler yolunda gitmeyince gebelik bozulur adet görülürmüş. Belkide testler doğru ama durmuyo bebiş.ben ne yaşıycam bakalım. Sen beslenmene felan çok dikkat et çok faydası oluyo.
H.b canım . Henuz 24 yaşındayım 2 3 sene kadar beklesem mı yani 27 yasında falan mı hamile kalsam die düşünmüyor değilim ama bu sefer çocuklarımın araları çok yaş farkı olmuş oluyor . Doktor ne diyor sizin durumunuz işin peki 2 yok uzun bir zaman çünkühg öncelikle
ben 31 yaşındayım oğlum ise 7 okadar pişmanımki ara verdiğime sana kelimelerle ifade edemem 2 yıldır korunmuyoruz ama sebepsiz olmuyor 30 olmadan doğumlarını tamamla derim ben....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?