2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Canım eğer tek çocukla kalmıyacaksan çok doğru karar inan 2.ler okadar kolay büyüyorlar ki 1. Ye hiç benzemiyo endişe etme
Annem hemen karşı binamda oturuyor ben kızımıda çok rahat büyüttüm aslında . Yalnızca yaşımında küçük olması avantajını kullanıp 3. Sene daha beklesem mi ? Çevredekiler kızın küçük bebekde olunca kafayı yersin diyorlar çok kararsızım

Evet aslında kızım okula başlamadan en azından diğeri bebeklikten çıkmış olurdu

kızlar çok üzgünüm pembe akıntım başladı yine test yanılttı beni bir daha idrar testi yapmayacam moralim çok bozuldu(((((-)KK61:
canim hayirlisi olsun uzulme bir dahaki aya inşallah Allah evlatlarimizi bagislasin bu topiktekiler yakinda bi de hamilelik topigi acacak insallah ben inanıyorum

canim hayirlisi olsun uzulme bir dahaki aya inşallah Allah evlatlarimizi bagislasin bu topiktekiler yakinda bi de hamilelik topigi acacak insallah ben inanıyorum
Canım işte ilk pembe akıntıyı görünce çok üzüldüm.Şimdi iyiyim çok şükür evladım var.Üzgündüm ya başladım çamaşır katlamaya kızım yanımda bıt bır konuşuyor sonra dedim kızım sinirliyim şu an konuşma benle.Niye anne ben seni çok seviyorum diyor.Sonra komiklik yapıyor ağız tadıyla üzülemedim bileAllah kızıma sağlıklı uzun ömür versin.Kardeşi de gelecekte nazlanıyor biraz

dr ne demediki uzun hikaye oralarıda ama üremede etken bi sıkıntı yok şükür ama olmuyor işte zamanı var demekki diyoruz bizde...

kızlar çok üzgünüm pembe akıntım başladı yine test yanılttı beni bir daha idrar testi yapmayacam moralim çok bozuldu(((((-)KK61:
yaaaa deme yaa çok üzüldüm (
canım bak gebelik kesin oluyor arkadaşta demiş kimyasal dedikleri bu işte ult görünmeden düşüyor sağlıksız olduğunda vücut kendi atarmış bebeği...
biliyorsunuz 2 yıldır olmuyor bizim nisanda test yaptım gebeyim 4 gün hamileyim diye dolaştım kan testti verdim gebeyim ama değer düşük çıktı velasıl dr düşücek dedi ve düştü neyse 2 ay geçti eşim sperm testti verdi morfoloji 4 çıktı tam sınırda sperm yapısı şekli bozuk işte o spermler döllendiği için oluyor bu çok uzattım ama eşin bi test versin canım ben gibi 2 yıl boşa bekleme yüzde 4 kötü bi sonuç değil ama iyide değil evicap kullanıyor şimdi sayımız hızı iyi çok şükür bakalım 3 ay dolsun ne olucak...

günaydın canım yok daha kan testi yapmadım 26.27. günler geçti bugün 28. gün bekliyim diyorum ama

sağol tatlım üzüldüm ama napalım her şeyde vardır bir hayır.Senin için de zor olmuş inşaallah en yakın zamanda bebeğine kavuşursun.Ben de eşimle konuştum akşam sperm testi yaptır baktır bakalım ne var ne yok önümüzü görelim dedim.Tamam dedi bakalım
günaydın canım yok daha kan testi yapmadım 26.27. günler geçti bugün 28. gün bekliyim diyorum ama
senin 27 ağustos değilmiydi nerdeyse 3 gün geçmiş oluyor canım az daha bekle bakalım belki de hamilesin

nasıl ya senin günün geçmemişmiydi test yaptın ama inşallah devam etmez canım

günaydın canım nasılsın benim ecetuba için üzüldüm yeni okudum da hakkında hayırlısı inşallah sen biliyormusu onun günü varmıydı geçmişmiydi
sağol tatlım iyiki varsınız günüm daha geçmemişti 3 gün vardı testi yaptığımda.Akşam çok az pempe lekelenme geldi daha gelmedi ama devamı gelir öyle hissediyorum

evet canım ama bugünde bi geçsin diyorum çünkü hapı bıraktıktan sonra takvime baktım ilk ay 27 günde ikinci ay 26 günde olmuşum bu üç bakalım belki bugün 28-veya 29 gelecek nasip kısmetten ötesi yok seninde hakkında hayırlısı olur inşallah

canım hoş geldin ben kızımı 29 da aldım kucağıma ama ben hep tek çocuk taraftarıydım kızım büyüdü ve kardeş istiyor 5 yaşında ben olacam 35 şimdi ikinci için uğraşıyoruz benden naçizane tavsiye ikinci düşünüyorsan çok fazla ara verme herşey gönlünce olsun

biraz daha bekle bakalım inşaallah güzel bir sonuç alırsın

günaydın canım nasılsın benim ecetuba için üzüldüm yeni okudum da hakkında hayırlısı inşallah sen biliyormusu onun günü varmıydı geçmişmiydi
Iyiyim canim sagol sen nasilsin bence sen bir iki gun sonra direk kan testi yaptir kesin sonuc alirsin hayirlisiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…