- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
günaydınlar sanada inşallah canım
HAYIRLI CUMALAR KIZLAR
kızlar çok üzgünüm pembe akıntım başladı yine test yanılttı beni bir daha idrar testi yapmayacam moralim çok bozuldu(((((-)KK61:
canım hoş geldin ben kızımı 29 da aldım kucağıma ama ben hep tek çocuk taraftarıydım kızım büyüdü ve kardeş istiyor 5 yaşında ben olacam 35 şimdi ikinci için uğraşıyoruz benden naçizane tavsiye ikinci düşünüyorsan çok fazla ara verme herşey gönlünce olsun
benim eşime kalsa şimdi 3-4 olmuştuk herhalde ben hep istemedim senin gibi iş işin içinde olunca istemedim birde benim kızıma annem bakıyor kadına daha fazla yük olmak istemedim ama şimdi kızım çok istiyorYasimizda yakinmis bende 35 malesef :)
Hem is dolayisiyla hemde esim pek istekli olmadigindan erteledim bende ikinci cocugu. Hayirlisi olsun hakkimizda
şartlar canım vallahi şimdiki aklım olsa 19-20 evlenirdim hemen iki çocuk şimdi sefa sürerdim ama nasip kısmetten ötesi olmuyorHepinize Günaydın ve Hayırlı Cumalar güzel anneler ve anne adayları....
Allah hayırlısını nasip etsin canım, İnşallah devamı gelmez... Gelirse de şükür etmeye devam, dünya güzeli kızlarımız var ama değil mi :)
Aynı durumdayız canım, bende 30 yaşımda doğum yaptım ve şimdi ikinci çocuk için geç kaldığımı anlıyorum yaş oldu 34-35 bakalım ne olacak...
MEVLAM NEYLER NEYLERSEDE GÜZEL EYLERMİŞSabredip beklicez arkadaslar sizinle Mevlana'nın bir sozunu paylaşayım cuma vesilesiyle Günahlara kefarettir gönüldeki keder, niyetler halis olunca olmaz ameller heder, Biraz Sabreyle Allah ihmal etmez imtihan eder
günaydın canım seninde az kalmış hayırlısı evet liste geride kaldı bi güncellesekmibat listesi ne durumda acaba kızlar
bata 5 gün kaldıı
ben de ilk cocuguma cok zor karar verdim esim istemese belki de hic istemicektim simdi sukrediyorum iyi ki Allah nasip etmis cok şükür annelik duygusunu yasatti Allah. Sen anne olduysan herkes olur dediler bana :) simdi de ikinciyi cok istiyorum hayirlisibenim eşime kalsa şimdi 3-4 olmuştuk herhalde ben hep istemedim senin gibi iş işin içinde olunca istemedim birde benim kızıma annem bakıyor kadına daha fazla yük olmak istemedim ama şimdi kızım çok istiyor
sağol canım inşallahSeymasevde.....27 Ağustos........Hamile (1)
Tzm..................27 Ağustos
Ecetuba84........30 Ağustos
Masal2010..........1 Eylül
Chogseger...........3 Eylül
Egeninannesi......8 Eylül
Amanda29........12 Eylül
Duaamm...........14 Eylül
Ekinezzya.........15 Eylül
Gelsin bebişler
Eksik yada yanlış bir bilgi varsa düzeltelim
annelik duygusu çok farklı yo o olmazsa hiçbirşeye katlanılmaz zaten ben de rabbim onu tekrar tatmayı nasip etsin ama bana hep şey derlerdi zamanı gelince sende isteyeceksin diye ben yok derdim ama şimdi bence çok istiyorumben de ilk cocuguma cok zor karar verdim esim istemese belki de hic istemicektim simdi sukrediyorum iyi ki Allah nasip etmis cok şükür annelik duygusunu yasatti Allah. Sen anne olduysan herkes olur dediler bana :) simdi de ikinciyi cok istiyorum hayirlisi
Canım benim bat 30 Ağustos tu aslındaSeymasevde.....27 Ağustos........Hamile (1)
Tzm..................27 Ağustos
Ecetuba84........30 Ağustos
Masal2010..........1 Eylül
Chogseger...........3 Eylül
Egeninannesi......8 Eylül
Amanda29........12 Eylül
Duaamm...........14 Eylül
Ekinezzya.........15 Eylül
Gelsin bebişler
Eksik yada yanlış bir bilgi varsa düzeltelim
maşallah canım ya evet kusura bakma herhalde duvar resmini değiştirdin dün çok giremedim geri dönmek zor oluyor iş olunca hatırladım erken yaptın ve iki kızın vardı yanlış hatırlamıyorsam
Ben 24 te evlendim 9 ay sonra 1. Bebişim 25 yaşında yani kucağıma aldım.
Sonra 2. Bebişimi 27 yaşımda kucağıma aldım
Kısmet olursa 3. Bebişimi 30 yaşımda kucağıma alırım inşşşşş.
6. Evlilik yıldönümüne 3 çocukla gireriz
Evet canımmaşallah canım ya evet kusura bakma herhalde duvar resmini değiştirdin dün çok giremedim geri dönmek zor oluyor iş olunca hatırladım erken yaptın ve iki kızın vardı yanlış hatırlamıyorsam
Günaydın tatlım senin cuman mübarek olsun çok şükür Allah bize tatlı kızlar verdi.Hepinize Günaydın ve Hayırlı Cumalar güzel anneler ve anne adayları....Allah hayırlısını nasip etsin canım, İnşallah devamı gelmez... Gelirse de şükür etmeye devam, dünya güzeli kızlarımız var ama değil mi :)
canım sanada sorum bi bir yorumda okudum kuşkulandım baktım evet göbeğimde çizgi çıktı hamilelik çizgisi kızımda vardım ama ne zaman cıktı hatırlamıyorum ama ecetuba bende de var dedi ama sonra hastalandı benimde ümidim gitti bakalım sende varmı dikkat ettinmi hiçEvet canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?