2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Sabredip beklicez arkadaslar sizinle Mevlana'nın bir sozunu paylaşayım cuma vesilesiyle Günahlara kefarettir gönüldeki keder, niyetler halis olunca olmaz ameller heder, Biraz Sabreyle Allah ihmal etmez imtihan eder

Hepinize Günaydın ve Hayırlı Cumalar güzel anneler ve anne adayları....

kızlar çok üzgünüm pembe akıntım başladı yine test yanılttı beni bir daha idrar testi yapmayacam moralim çok bozuldu(((((-)KK61:

Allah hayırlısını nasip etsin canım, İnşallah devamı gelmez... Gelirse de şükür etmeye devam, dünya güzeli kızlarımız var ama değil mi :)

Aynı durumdayız canım, bende 30 yaşımda doğum yaptım ve şimdi ikinci çocuk için geç kaldığımı anlıyorum yaş oldu 34-35 bakalım ne olacak...

Yasimizda yakinmis bende 35 malesef :)
Hem is dolayisiyla hemde esim pek istekli olmadigindan erteledim bende ikinci cocugu. Hayirlisi olsun hakkimizda
benim eşime kalsa şimdi 3-4 olmuştuk herhalde ben hep istemedim senin gibi iş işin içinde olunca istemedim birde benim kızıma annem bakıyor kadına daha fazla yük olmak istemedim ama şimdi kızım çok istiyor

şartlar canım vallahi şimdiki aklım olsa 19-20 evlenirdim hemen iki çocuk şimdi sefa sürerdim ama nasip kısmetten ötesi olmuyor

benim eşime kalsa şimdi 3-4 olmuştuk herhalde ben hep istemedim senin gibi iş işin içinde olunca istemedim birde benim kızıma annem bakıyor kadına daha fazla yük olmak istemedim ama şimdi kızım çok istiyor
ben de ilk cocuguma cok zor karar verdim esim istemese belki de hic istemicektim simdi sukrediyorum iyi ki Allah nasip etmis cok şükür annelik duygusunu yasatti Allah. Sen anne olduysan herkes olur dediler bana :) simdi de ikinciyi cok istiyorum hayirlisi

Seymasevde.....27 Ağustos........Hamile (1)
Tzm..................27 Ağustos
Ecetuba84........30 Ağustos
Masal2010..........1 Eylül
Chogseger...........3 Eylül
Egeninannesi......8 Eylül
Amanda29........12 Eylül
Duaamm...........14 Eylül
Ekinezzya.........15 Eylül
Gelsin bebişler

Eksik yada yanlış bir bilgi varsa düzeltelim

sağol canım inşallah

annelik duygusu çok farklı yo o olmazsa hiçbirşeye katlanılmaz zaten ben de rabbim onu tekrar tatmayı nasip etsin ama bana hep şey derlerdi zamanı gelince sende isteyeceksin diye ben yok derdim ama şimdi bence çok istiyorum

Canım benim bat 30 Ağustos tu aslında
Kızlar ya oturup herşeye ağlıyorum

Ben 24 te evlendim 9 ay sonra 1. Bebişim 25 yaşında yani kucağıma aldım.
Sonra 2. Bebişimi 27 yaşımda kucağıma aldım
Kısmet olursa 3. Bebişimi 30 yaşımda kucağıma alırım inşşşşş.
6. Evlilik yıldönümüne 3 çocukla gireriz

maşallah canım ya evet kusura bakma herhalde duvar resmini değiştirdin dün çok giremedim geri dönmek zor oluyor iş olunca hatırladım erken yaptın ve iki kızın vardı yanlış hatırlamıyorsam

Günaydın tatlım senin cuman mübarek olsun çok şükür Allah bize tatlı kızlar verdi.

canım sanada sorum bi bir yorumda okudum kuşkulandım baktım evet göbeğimde çizgi çıktı hamilelik çizgisi kızımda vardım ama ne zaman cıktı hatırlamıyorum ama ecetuba bende de var dedi ama sonra hastalandı benimde ümidim gitti bakalım sende varmı dikkat ettinmi hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…