2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

ben de ilk bebeğime 22 yaşımda kucağıma alacaktım Allah nasip etmedi şimdi 8 yaşında olurdu.Kızımı da 25 yaşımda aldım kucağıma.2.yi eşimi ikna edene kadar 30 yaşıma geldim.Şimdi ne zaman nasip olur bilmem.Ben 27 yaşıma kadar çocuk işini bitirecektim evdeki hesap çarşıya uymuyor maalesef.Allah hakkımızda hayırlısını versin hepimiz için

nasılsın ecetuba kız evladı bi başka ama dimi bence öyle
iyiyim canım kız evlat gibisi var mı tabi evlat her zaman başkadır cinsiyeti olmaz.Kız çocuğu bıcır bıcır daha içli oluyor dün üzgündüm kızım konuşuyor benle kızım moralim bozuk konuşmak istemiyorum dedim.Niye anne ben seni çok seviyorum.Sonra sarıldı bana karşıma geçip komiklik yapıp güldürüyor şükrettim halime Allahım bana ne kadar güzellik vermiş diye

Bende yok canım diğer gebeliklerimde de çok geç çıkmıştı o çizgi. Erken gebelik testi alıp yaptın mı hiç

Âmin canım bak çok şükür gene evlat sevgisi tattık. Allah hiç olmayanada nasip etsin inş. Ablamın 11 senedir olmuyo hiçbir sağlık problemleri yok hemde nasip kısmet. Takma gel burda kafa dağıt düşünüp yorma kendini

yok canım üzmüyorum kendimi sen yazınca şu yaşta anne oldum ikinci şu yaşta diye ben de kendi hikayemi yazayım dedim.Ablanın durumu çok zor Rabbim nasip eder inşallah.Abimin de 6 sene olmadı tüp bebek yaptılar tutmadı sonra diğer dr dediki size tüp bebeğe gerek hatta hızlandırmak için aşılama yapalım dedi ve tuttu yiğenim 7 yaşında.Yiğenimden sonra kafa rahat ya yengem 2 defa daha hamile kaldı ama düşük yaptım.Bu sene yengem tekrar hamile 6 aylık 40 yaşında doğum yapacak yani herşeyin vakti saati var.Ben bebek için bekleyeceğimi düşünmezdim 2 defa ilk aydan hamile kaldım.İmtihan oluyoruz bir şekilde şükrümüzü bilmek için.

Seymasevde.....27 Ağustos........Hamile (1)
Tzm..................27 Ağustos
Ecetuba84........30 Ağustos
Masal2010..........1 Eylül
Chogseger...........3 Eylül
Egeninannesi......8 Eylül
Amanda29........12 Eylül
Duaamm...........14 Eylül
Ekinezzya.........15 Eylül
savha...........bat yok
batsız :)
günaydın ben uyanıp pc ye gelesiye kazan kaynamış maş. gene..
hayırlı cumalar herkeze..

Kız sende mi hamiştin batsız yazmışın ya. Herkesi karıştırıyorum.

yaptım adet olmam gereken gün yaptım çıkmadı bekliyorum bugün 28. gün belki olur diye
sanırım 28 yada 26 günden ziyade en güzeli tam tarih beklemek çünki insan daha çok hevesleniyor bende bu öyle yaptım ama hüsrana uğradım...

Ya bi de stresten midir nedir bekleyince de gec geliyo bu adet nedense
beta hcg nin idrara geçmesi vakit aliyomus belki ondan cikmamistir tzm senin test.

Ya bi de stresten midir nedir bekleyince de gec geliyo bu adet nedense
beta hcg nin idrara geçmesi vakit aliyomus belki ondan cikmamistir tzm senin test.
inan bilmiyorum canım hap kullanırken rahattı hap biter hemen olurdum ve benim gecikmem olmaz hiç geçen ayda hatta 2-3 gün beklenenden erken oldu nasip artık

inan bilmiyorum canım hap kullanırken rahattı hap biter hemen olurdum ve benim gecikmem olmaz hiç geçen ayda hatta 2-3 gün beklenenden erken oldu nasip artık
neyse canim dediğin gibi nasip dusunmemeye calis akisina birak dicem de insan kafasina takiyor ister istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…