öyle canım elimden bir şey gelmiyor rabbim ne derse oneyse canim dediğin gibi nasip dusunmemeye calis akisina birak dicem de insan kafasina takiyor ister istemez
Ben varim canim nasilsin yatmadan once bi bakayim demistimaaaaaa valla kımse yok
Âmin canım inş. Peki zorlanıyormusun?yaş araları çok az çünkü? Tavsiye ediyorsun sanırım 3 .çocuk için bile 2 yaş koyduğuna göre :))
Ben 24 te evlendim 9 ay sonra 1. Bebişim 25 yaşında yani kucağıma aldım.
Sonra 2. Bebişimi 27 yaşımda kucağıma aldım
Kısmet olursa 3. Bebişimi 30 yaşımda kucağıma alırım inşşşşş.
6. Evlilik yıldönümüne 3 çocukla gireriz
Tabiki kolay değil ama çocuk istiyorsan yaşın gençken kardeşler küçükken hep beraber büyümeli diye düşünüyorum. Hayalim 4 çocuk ve 35 yaşımda artık bu işleri halletmiş olmak istiyorum. Onları yetiştirmek bakmaktan daha zordur eminim inş Rabbim yardım eder diyorum. Çünkü tek başımayım eşim den başka elimden tutan yok. Yardımcı olacak birileride varsa çocuğu düşün derim arayı açma derim. Herşey erken yaşta daha kolay bence. Nacizane fikrimÂmin canım inş. Peki zorlanıyormusun?yaş araları çok az çünkü? Tavsiye ediyorsun sanırım 3 .çocuk için bile 2 yaş koyduğuna göre :))
günaydın canımGünaydın kizlar.
Antalya laradan günaydın herkese
Lara tarafına bekleriz efendim terra city de olabilir :)Mark Antalya dan da sevgiler :)
benim yerime de gezinAntalya laradan günaydın herkese
Yok cnm burdurluyum ben :) annem ant. Da yaşıyorbenim yerime de gezinbi hemseri daha mi sen de mi Antalyalisin
Lara tarafına bekleriz efendim terra city de olabilir :)
egenin annesi canım bazı belirtiler bende de var ama hiç anlayamıyorum sanırım psikolojik
bugün öğlen midem bulandı mesela sürekli bi uyku hali var baş ağrısı kasık ağrısı ve şişkinlik
bi de regl döneminde göğüslerim çok hassas olurdu şimdi ise hiç bişey yok bat a 4 gün var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?