2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Âmin canım inş. Peki zorlanıyormusun?yaş araları çok az çünkü? Tavsiye ediyorsun sanırım 3 .çocuk için bile 2 yaş koyduğuna göre :))

Âmin canım inş. Peki zorlanıyormusun?yaş araları çok az çünkü? Tavsiye ediyorsun sanırım 3 .çocuk için bile 2 yaş koyduğuna göre :))
Tabiki kolay değil ama çocuk istiyorsan yaşın gençken kardeşler küçükken hep beraber büyümeli diye düşünüyorum. Hayalim 4 çocuk ve 35 yaşımda artık bu işleri halletmiş olmak istiyorum. Onları yetiştirmek bakmaktan daha zordur eminim inş Rabbim yardım eder diyorum. Çünkü tek başımayım eşim den başka elimden tutan yok. Yardımcı olacak birileride varsa çocuğu düşün derim arayı açma derim. Herşey erken yaşta daha kolay bence. Nacizane fikrim

Kizlar bikac gündür bel agrim siskinligim tek taraflı kas agrim gogus agrim ve halsizligim var. Adet olcak gibiyim. Daha bi hafta vardi yaa yinemi erken olcam ki... cok sinir bozucu

egenin annesi canım bazı belirtiler bende de var ama hiç anlayamıyorum sanırım psikolojik
bugün öğlen midem bulandı mesela sürekli bi uyku hali var baş ağrısı kasık ağrısı ve şişkinlik
bi de regl döneminde göğüslerim çok hassas olurdu şimdi ise hiç bişey yok bat a 4 gün var daha

Zamanda gecmek bilmiyo kirmizilar gelmese barii yaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…