2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Kızlar 3 tane daha normal gebelik testi aldım yaptım pozitif. Ama biraz önce leke geldi. Anlamadım şimdi öfffff

cnm dikkat ediyorsun dimi kendine.
agir kaldirma.
devsm ederse lekelenmem dokyora git bence
Bütün testler yanılmıyodur heralde dimi.
Eşimi bekliyorum eğer o gelene kadar artma olursa gidicem hemen.
Bide çok halsizim eklemlerim ağrıyo dişlerim bile ağrıyo ((
Dua edin

Bütün testler yanılmıyodur heralde dimi.
Eşimi bekliyorum eğer o gelene kadar artma olursa gidicem hemen.
Bide çok halsizim eklemlerim ağrıyo dişlerim bile ağrıyo ((
Dua edin
canim telaslanma insallah onemli bi sey degildir dualarimiz seninle haber bekliyoruz

Az once bi sitede okudum arkadaslar hamile olsaniz bile bata yakin ayni adet gorecekmissiniz gibi belirtiler olabilir hamilelik belirtileri hemen çıkmaz diyordu

Herkese iyi geceler
Şu saat itibariyle kırmızı kartı gördüm kızlar 3 gün erken geldi
Hadi hayırlısı

Kızlar ya bu topiğe alıştım yazıyorum hep beraber hamilelik topiğide açmak nasip olur inş.
Lekelenmem durdu. Ağrılarımda geçti sayılır. Hafta içi kan testi yaptırayım diyorum. Sonrada vazgeçiyorum 8 haftalık olsun direk doktora giderim diyorum kararsızım herşey yolunda giderse 8 haftalıkken gideyim mi sizce kalp atışı kese felan herşey netleşmiş olur.

lekelenme olduysa bir baktır bence bir dra nolur nolmaz canım

Mutlu pazarlar arkadaşlar.Ben ancak bugün adet oldum.Perşembe lekelendim cuma cumartesi beyaz akıntım oldu.Bu sabah tam anlamıyla başladı.Sıkıldım artık bu işten hamile miyim acaba şu mu diye düşünmek yordu beni.7 ay silik testler acaba şu belirti mi bunaldım gerçekten.Rabbimin taktiri.Allah hepimizi kurtasın inşaallah bir an önce kavuşuruz inşaallah bebeklerimize.

Benim de moralim bozuldu dün gece adet olunca sanırım stresten 3 gün de erken geldi
Beklemek zor bir de sürekli kendimi dinliyorum bu ay kendi kendime ve eşime söz verdim hesap kitap yok
Hayırlısında olsun inşallah bu 4 üncü ayım yaş 31 bu kadar geç kaldığım için kızıyorum kendime

işte nasip olmayınca olmuyor en iyisi hesap kitap yapmamak.dr a görünmeyi düşünüyor musun?ben de 8. ayıma giriyorum nerdeyse bir seneye yaklaşmışız.reglimin 3. günü dr a gideceğim bir daha baktıracağım tahiller falan nasıl diye.

ben geçen aydır a gittim zaten bir problem çıkmadı Dr problem görünmüyor yumurtlamam var dedi hatta birisi 23mm idi onun için çatlatma iğnesi yapıldı fakat tutmadı işte

ben geçen aydır a gittim zaten bir problem çıkmadı Dr problem görünmüyor yumurtlamam var dedi hatta birisi 23mm idi onun için çatlatma iğnesi yapıldı fakat tutmadı işte
Allah nasip etmeyince olmuyor işte canım kısmet ne zaman kimbilir.eşin göründü mü hiç dr a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…