2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Allah nasip etmeyince olmuyor işte canım kısmet ne zaman kimbilir.eşin göründü mü hiç dr a
Evet haklısın hersey Rabb'im de bitiyor
Eşim nasılsa olur ilk çocuğumuzda beklemeden oldu diye biraz rahat davranıyor nasılsa vakti gelince olur diyor tabi her erkek gibi vurdumduymazlığı da var
Bana kızıyor çok düşünüyorum diye
Hiç Dr a görünmedi bu gidişle ben onu ikna eder götürürüm Dr a
Bu ay ovulasyn testi ile deneyeceğim ve gün aşırı ilişki düşünüyorum bakalım nasip

erkekler rahatlar canım bu konuda.ilk çocuğu olup 2. çocuğu olmayan tanıdığım var sebebi de adam genç yaşta olduğu için baba olabilmiş.2. çocukları olmadı.Biraz geç evlenseymiş hiç olmazmış çocuğu.Ben de bunu bildiğim için eşimle konuştum en azından spermlere bi bakılsın.ovulasyon testi kullanmadım cnm ama gün aşırı denedik ama olmadı.

Bende seviyorum kalabalık aileyi fakat maddiyatı düşündüğüm için 2 çocuk düşünüyorum Allah nasip ederse tabi .yavaş yavaş hamileliğe kendimi hazırlıyım

Canım 31 yaş geç değilki, benim yaşım 37. Hala umutla eşim istesinde çocuk yapalım diye bekliyorum. 40 a kadar da yolu var. Bu işler yaşla alakalıysa ben vazgeçeyim o zaman. Hiçbir zaman umudumu yitirmedim

Kızlar gene kanamam var internetten araştırdım kimyasal gebelik diye anlatmış.
Polikinliği aradım yarın gelin dedi. Eşim gelsin de bi kan testi yaptırmam lazım.
Sağlık olsun diyorum inş

Gebelik takviminide kaldırdım güzel bi sonuç çıkmadan neyime ya paçaları sıvadım ama yani bugün yaptığım idrar testiyle 5 oldu pozitif. Kötü bişey olmasında hamile olmasam da olur acelem yok

Polikinliği aradım yarın gelin dedi. Eşim gelsin de bi kan testi yaptırmam lazım.
Sağlık olsun diyorum inş
canım çok üzüldüm bak tubanıda öyle çıktı bu pis bi kimyasl gebelik nerden nasıl çıktı ise dr onun için gününüz 10 gün geçmeden test yapmayın diyolar sabretmek çok zor biliyorum ama yapcak biyşey yok malasef yazmıştım bende nisan da kimyasal gebelik yaşadım çok zor bi durum Allah yardım etsin....

Canım 31 yaş geç değilki, benim yaşım 37. Hala umutla eşim istesinde çocuk yapalım diye bekliyorum. 40 a kadar da yolu var. Bu işler yaşla alakalıysa ben vazgeçeyim o zaman. Hiçbir zaman umudumu yitirmedim
Yok canım beni yanlış anlama tabi ki çocukta yas da önemli ne kadar geç olursa o kadar zor oluyor
Bir de benim ayağımdan rahatsızlığım var yürüme ile ilgili daha da geç kalırsam bebeği taşıyamayabilirim diye düşünüyorum
Biz yine de ümidimizi her zaman taze tutalım Allah'tan hayırlısı

Gebelik takviminide kaldırdım güzel bi sonuç çıkmadan neyime ya paçaları sıvadım ama yani bugün yaptığım idrar testiyle 5 oldu pozitif. Kötü bişey olmasında hamile olmasam da olur acelem yok
Hakkında hayırlısı inşallah korktuğun gibi değildir
Yerleşme kanaması falan mı acaba

Sağol canım cümlemize inş.Aynen ya acelem de yok bi denemeyle gidip erken gebelik testi yaptım boşuna biraz bekleseydim iyi olurdu tubişi de gaza getirdim onunkide öyle oldu. Bilmiyorum genede bi kan testi yaptırayım içim rahat etsin.

Sağlık olsun diyorum inş
öyle mi canım ya çok üzüldüm biz erken yaptık su testleri benim kanamam bugün başladı yoğun şekilde ve ağrılı yattım 2 saat simdi hafifledi.Acile bir gorun tatlim

öyle mi canım ya çok üzüldüm biz erken yaptık su testleri benim kanamam bugün başladı yoğun şekilde ve ağrılı yattım 2 saat simdi hafifledi.Acile bir gorun tatlim
Eşimi bekliyorum gelsinde bi. Bide çok ağrım var sol kasığımda. Normalde sancılı olmaz adetim. Hayırlısı olsun inş.

ovu testtimi bi yollayamadım ya beceremedim resim eklemeyi
canım cevapla yerinde dosya yükle butonu var ordan yükleyebilirsin resmi.
evet canım aynen öyle bana ders olsun en az 5 gün geçsin öyle yapacam test.

KIMYASAL GEBELIK NASIL OLUOKIIII
şeymasevde arkadaşım ve ben reglimiz aynı gündü biz 3 gün önce test yaptık pozitif çıktı ertesi gün kanamam başladı ben de şeymasevde arkadaşın da aynı kanaması oldu.kimyasal gebelik demek gebelik oluşuyor fakat adetle birlikte atılıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…