Evet haklısın hersey Rabb'im de bitiyorAllah nasip etmeyince olmuyor işte canım kısmet ne zaman kimbilir.eşin göründü mü hiç dr a
erkekler rahatlar canım bu konuda.ilk çocuğu olup 2. çocuğu olmayan tanıdığım var sebebi de adam genç yaşta olduğu için baba olabilmiş.2. çocukları olmadı.Biraz geç evlenseymiş hiç olmazmış çocuğu.Ben de bunu bildiğim için eşimle konuştum en azından spermlere bi bakılsın.ovulasyon testi kullanmadım cnm ama gün aşırı denedik ama olmadı.Evet haklısın hersey Rabb'im de bitiyor
Eşim nasılsa olur ilk çocuğumuzda beklemeden oldu diye biraz rahat davranıyor nasılsa vakti gelince olur diyor tabi her erkek gibi vurdumduymazlığı da var
Bana kızıyor çok düşünüyorum diye
Hiç Dr a görünmedi bu gidişle ben onu ikna eder götürürüm Dr a
Bu ay ovulasyn testi ile deneyeceğim ve gün aşırı ilişki düşünüyorum bakalım nasip
Bende seviyorum kalabalık aileyi fakat maddiyatı düşündüğüm için 2 çocuk düşünüyorum Allah nasip ederse tabi .yavaş yavaş hamileliğe kendimi hazırlıyımTabiki kolay değil ama çocuk istiyorsan yaşın gençken kardeşler küçükken hep beraber büyümeli diye düşünüyorum. Hayalim 4 çocuk ve 35 yaşımda artık bu işleri halletmiş olmak istiyorum. Onları yetiştirmek bakmaktan daha zordur eminim inş Rabbim yardım eder diyorum. Çünkü tek başımayım eşim den başka elimden tutan yok. Yardımcı olacak birileride varsa çocuğu düşün derim arayı açma derim. Herşey erken yaşta daha kolay bence. Nacizane fikrim
Benim de moralim bozuldu dün gece adet olunca sanırım stresten 3 gün de erken geldi
Beklemek zor bir de sürekli kendimi dinliyorum bu ay kendi kendime ve eşime söz verdim hesap kitap yok
Hayırlısında olsun inşallah bu 4 üncü ayım yaş 31 bu kadar geç kaldığım için kızıyorum kendime
canım çok üzüldüm bak tubanıda öyle çıktı bu pis bi kimyasl gebelik nerden nasıl çıktı ise dr onun için gününüz 10 gün geçmeden test yapmayın diyolar sabretmek çok zor biliyorum ama yapcak biyşey yok malasef yazmıştım bende nisan da kimyasal gebelik yaşadım çok zor bi durum Allah yardım etsin....Kızlar gene kanamam var internetten araştırdım kimyasal gebelik diye anlatmış.
Polikinliği aradım yarın gelin dedi. Eşim gelsin de bi kan testi yaptırmam lazım.
Sağlık olsun diyorum inş
Yok canım beni yanlış anlama tabi ki çocukta yas da önemli ne kadar geç olursa o kadar zor oluyorCanım 31 yaş geç değilki, benim yaşım 37. Hala umutla eşim istesinde çocuk yapalım diye bekliyorum. 40 a kadar da yolu var. Bu işler yaşla alakalıysa ben vazgeçeyim o zaman. Hiçbir zaman umudumu yitirmedim
Hakkında hayırlısı inşallah korktuğun gibi değildirGebelik takviminide kaldırdım güzel bi sonuç çıkmadan neyime ya paçaları sıvadım ama yani bugün yaptığım idrar testiyle 5 oldu pozitif. Kötü bişey olmasında hamile olmasam da olur acelem yok
Sağol canım cümlemize inş.Aynen ya acelem de yok bi denemeyle gidip erken gebelik testi yaptım boşuna biraz bekleseydim iyi olurdu tubişi de gaza getirdim onunkide öyle oldu. Bilmiyorum genede bi kan testi yaptırayım içim rahat etsin.canım çok üzüldüm bak tubanıda öyle çıktı bu pis bi kimyasl gebelik nerden nasıl çıktı ise dr onun için gününüz 10 gün geçmeden test yapmayın diyolar sabretmek çok zor biliyorum ama yapcak biyşey yok malasef yazmıştım bende nisan da kimyasal gebelik yaşadım çok zor bi durum Allah yardım etsin....
Bilmiyom ki inş değildir.Hakkında hayırlısı inşallah korktuğun gibi değildir
Yerleşme kanaması falan mı acaba
öyle mi canım ya çok üzüldüm biz erken yaptık su testleri benim kanamam bugün başladı yoğun şekilde ve ağrılı yattım 2 saat simdi hafifledi.Acile bir gorun tatlimKızlar gene kanamam var internetten araştırdım kimyasal gebelik diye anlatmış.
Polikinliği aradım yarın gelin dedi. Eşim gelsin de bi kan testi yaptırmam lazım.
Sağlık olsun diyorum inş
Eşimi bekliyorum gelsinde bi. Bide çok ağrım var sol kasığımda. Normalde sancılı olmaz adetim. Hayırlısı olsun inş.öyle mi canım ya çok üzüldüm biz erken yaptık su testleri benim kanamam bugün başladı yoğun şekilde ve ağrılı yattım 2 saat simdi hafifledi.Acile bir gorun tatlim
canım cevapla yerinde dosya yükle butonu var ordan yükleyebilirsin resmi.ovu testtimi bi yollayamadım ya beceremedim resim eklemeyi
evet canım aynen öyle bana ders olsun en az 5 gün geçsin öyle yapacam test.canım çok üzüldüm bak tubanıda öyle çıktı bu pis bi kimyasl gebelik nerden nasıl çıktı ise dr onun için gününüz 10 gün geçmeden test yapmayın diyolar sabretmek çok zor biliyorum ama yapcak biyşey yok malasef yazmıştım bende nisan da kimyasal gebelik yaşadım çok zor bi durum Allah yardım etsin....
benim de canım adetlerim sancılı olmaz kimyasaldan mıdır nedir bugün çok ağrım oldu.Hayırlısı olsun kötü bişey olmasın daEşimi bekliyorum gelsinde bi. Bide çok ağrım var sol kasığımda. Normalde sancılı olmaz adetim. Hayırlısı olsun inş.
RBBIM COK BUYUK VARDR BR ZAMANI.KENDINI UZMEEEDur canım ya üzülme moralini bozma hayırlısı olsun inşallah
Bu ay olmazsa öbür ay önümüzde daha zaman var
Allah'a şükür birer tane evladımız var Allah onlara saglık sıhhat versin
KIMYASAL GEBELIK NASIL OLUOKIIIIcanım cevapla yerinde dosya yükle butonu var ordan yükleyebilirsin resmi.
evet canım aynen öyle bana ders olsun en az 5 gün geçsin öyle yapacam test.
şeymasevde arkadaşım ve ben reglimiz aynı gündü biz 3 gün önce test yaptık pozitif çıktı ertesi gün kanamam başladı ben de şeymasevde arkadaşın da aynı kanaması oldu.kimyasal gebelik demek gebelik oluşuyor fakat adetle birlikte atılıyormuşKIMYASAL GEBELIK NASIL OLUOKIIII
HMMşeymasevde arkadaşım ve ben reglimiz aynı gündü biz 3 gün önce test yaptık pozitif çıktı ertesi gün kanamam başladı ben de şeymasevde arkadaşın da aynı kanaması oldu.kimyasal gebelik demek gebelik oluşuyor fakat adetle birlikte atılıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?