.............................................HMM
hmm
evet canım kimyasaldan o ağrın sonuçta düşük yapıyorsun ilaç almanı tavsiye ederim çok şiddetli olursa...benim de canım adetlerim sancılı olmaz kimyasaldan mıdır nedir bugün çok ağrım oldu.Hayırlısı olsun kötü bişey olmasın da
Peki kimyasalsa kesin şuan test yapsakta pozitif mi çıkar?? Bilgin var mı yada denedin mievet canım kimyasaldan o ağrın sonuçta düşük yapıyorsun ilaç almanı tavsiye ederim çok şiddetli olursa...
betahgc düşesiye kadar pozitif çıkar canım zaten dr gittiğinde kan testti isticek 1 hafta 10 gün sonra gene kan isticek tamamen 0 lanması lazım...Peki kimyasalsa kesin şuan test yapsakta pozitif mi çıkar?? Bilgin var mı yada denedin mi
çok sağol canım ilgin için.Ağrım uyuyunca geçti çok şükür.Senin nasıl oldu tatlım.evet canım kimyasaldan o ağrın sonuçta düşük yapıyorsun ilaç almanı tavsiye ederim çok şiddetli olursa...
kanaman nasıl canım çok muPeki kimyasalsa kesin şuan test yapsakta pozitif mi çıkar?? Bilgin var mı yada denedin mi
hayır ben de net te okudum çok yoğun olur diye ama 4 günde bitti ama yalnız çok sancılı ve parça düşürdüm psikolojik olarakta çok kötüydüm çünki herkeze söylemiştikkanaman nasıl canım çok mu
Hayır sadece leke gibi az az geliyo açık pembekanaman nasıl canım çok mu
oo kısmı kötü işte canım ben de mart ayında test yaptım pozitif çıktı eşime söyledim kızıma annesine söyledi sonra sabah kalktım bir daha test yaptım negatif bir daha yok diye açıklama yapmak zorunda kaldım:)hayır ben de net te okudum çok yoğun olur diye ama 4 günde bitti ama yalnız çok sancılı ve parça düşürdüm psikolojik olarakta çok kötüydüm çünki herkeze söylemiştik
Anladım canım yarın gideyim bibetahgc düşesiye kadar pozitif çıkar canım zaten dr gittiğinde kan testti isticek 1 hafta 10 gün sonra gene kan isticek tamamen 0 lanması lazım...
benim de iilk öyle geldi bugün tamamen koyulaştı inşaallah senin öyle olmazHayır sadece leke gibi az az geliyo açık pembe
Biz zaten karnım belli olana kadar söylemiycektik iyki söylememişizoo kısmı kötü işte canım ben de mart ayında test yaptım pozitif çıktı eşime söyledim kızıma annesine söyledi sonra sabah kalktım bir daha test yaptım negatif bir daha yok diye açıklama yapmak zorunda kaldım:)
belli olmaz canım devam eder belkiBiz zaten karnım belli olana kadar söylemiycektik iyki söylememişiz
Çok ağrım var ilaçta alamıyorum neolur neolmaz. Bekliyom bakalım ne olcakbenim de iilk öyle geldi bugün tamamen koyulaştı inşaallah senin öyle olmaz
ağrın çoksa parol alabilirsin sonuçta hamileler içebiliyor o ilacı dayanılmazsa al ilaç.bi acile git canım belki önlem alınırÇok ağrım var ilaçta alamıyorum neolur neolmaz. Bekliyom bakalım ne olcak
Sağol canımya iyiyim ağrım hafifledi parol aldım. Eşim çok üzüldü ben bile okadar moralman çökmemiştim. Bide bana sen sanki sevindin dediŞeymasevde nasılsın canım merak ettim seni
Sen nasıl oldun normale döndün mü ağrın felan geçtimi.Şeymasevde nasılsın canım merak ettim seni
ben iyiyim canım şimdi ağrım geçti çok şükür evde test vardı yaptım silikleşti iyice yok gibi duruyorSen nasıl oldun normale döndün mü ağrın felan geçtimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?