2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

benim de canım adetlerim sancılı olmaz kimyasaldan mıdır nedir bugün çok ağrım oldu.Hayırlısı olsun kötü bişey olmasın da
evet canım kimyasaldan o ağrın sonuçta düşük yapıyorsun ilaç almanı tavsiye ederim çok şiddetli olursa...

Peki kimyasalsa kesin şuan test yapsakta pozitif mi çıkar?? Bilgin var mı yada denedin mi
betahgc düşesiye kadar pozitif çıkar canım zaten dr gittiğinde kan testti isticek 1 hafta 10 gün sonra gene kan isticek tamamen 0 lanması lazım...

ama birde söyle düşünün tüpler açık yumurtlama oluyor yani gebe kalabiliyorsunuz...

hayır ben de net te okudum çok yoğun olur diye ama 4 günde bitti ama yalnız çok sancılı ve parça düşürdüm psikolojik olarakta çok kötüydüm çünki herkeze söylemiştik
oo kısmı kötü işte canım ben de mart ayında test yaptım pozitif çıktı eşime söyledim kızıma annesine söyledi sonra sabah kalktım bir daha test yaptım negatif bir daha yok diye açıklama yapmak zorunda kaldım:)

Biz zaten karnım belli olana kadar söylemiycektik iyki söylememişiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…