Eşin de bi enteresan insan düşük yapınca sevinir mi yahuSağol canımya iyiyim ağrım hafifledi parol aldım. Eşim çok üzüldü ben bile okadar moralman çökmemiştim. Bide bana sen sanki sevindin dedi
Erkek milleti işte düşünmeden laf ediyo sonrada toplamaya çalışıyo.Eşin de bi enteresan insan düşük yapınca sevinir mi yahu
hayırlısı olsun inşaallah devam eder gebeliğin.Ben 3. salı ya da çarşamba gideceğim dra canım hormonlarıma falan baktıracam ultrasona da bi baktırırımErkek milleti işte düşünmeden laf ediyo sonrada toplamaya çalışıyo.
Sen doktora nezaman gidicen?
Gebelik varmış gibi hissediyorum üzerine görüyorum gibi psikolajik belki ama öyle işte. Testin pozitif çıkıp sonradan böyle olması kötü
Ilk başta negatif çıksaydı bukadar takmazdım ilk denemeydi zaten
Bende yarın sabah gideyim diyorum. İnş güzel sonuçlar alırız belli mi olurhayırlısı olsun inşaallah devam eder gebeliğin.Ben 3. salı ya da çarşamba gideceğim dra canım hormonlarıma falan baktıracam ultrasona da bi baktırırım
Bende yarın sabah gideyim diyorum. İnş güzel sonuçlar alırız belli mi olurhayırlısı olsun inşaallah devam eder gebeliğin.Ben 3. salı ya da çarşamba gideceğim dra canım hormonlarıma falan baktıracam ultrasona da bi baktırırım
git canım senden umutluyum ben.Ben de umut yok çünkü baya adet oldum koyu pıhtılı.Eylül inşaallah bana uğurlu gelirBende yarın sabah gideyim diyorum. İnş güzel sonuçlar alırız belli mi olur
Sağol canım Allah nasip etmedi işte.Eylül hepimize uğur getirir inşaallahIyi geceler arkadaşlar ChoqSeqeR ecetuba hayırlısı olsun insallah bi dahaki aya saglikla hamilelik haberlerinizi aliriz
Seymasevde insallah gebeligin saglikli bir sekilde devam eder
Allah isteyen herkese saglikli bebekler nasip etsin
ChoqSeqeR ecetuba yeni tarihleri eklemek isterseniz yaziyimSeymasevde.....27 Ağustos........Hamile (1)
Tzm..................27 Ağustos
Masal2010..........1 Eylül
Egeninannesi......8 Eylül
Amanda29........12 Eylül
Duaamm...........14 Eylül
Ekinezzya.........15 Eylül
savha...........bat yok.
evet ben de merak ettim ay bu hafta alalim ya bi hamilelik haberi dahatZm den bir haber yok sanırım en son test yapmamış bekliyordu batı da geçti merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?