inşaallah canim burdan sonra bir topik de gebelige acalimhepimiz liste güncellemişiz gelsin artık bebeklerimiz bu bekleyiş son bulsun
ben de merak ediyorum tzm mi inşaallah hamiledirtZm den bir haber yok sanırım en son test yapmamış bekliyordu batı da geçti merak ettim
bazen ben de öyle oluyorum ama sonra mutfağa giresim gelmiyor az önce benim mutfakta toplanmamıştı sabah nasıl girecem dedim hemen giriştim 15 dakka tutmadı makineyi boşattım,yenilerini attım makineye tezgahı sildim ohh miss oldu.makinede çamaşır kalınca kokuyor bir daha yıkaman lazım sonra çok kırışacaklar daha çok uğraşacan yani.insanın üstüne yorgunluk çökünce hiçbir şey yapamıyor yaaHafta sonu da bitti misafirim vardı mutfağı toplamadim oyle kaldi camasirim var makinede asilacak hiiic bi sey yapasim yok pof
ahh inşaallah canım senin kaçıncı ayın bebek düşündüğüninşaallah canim burdan sonra bir topik de gebelige acalim
haklisin cnm neyse hadi ben de gidiyim bariben de merak ediyorum tzm mi inşaallah hamiledir
bazen ben de öyle oluyorum ama sonra mutfağa giresim gelmiyor az önce benim mutfakta toplanmamıştı sabah nasıl girecem dedim hemen giriştim 15 dakka tutmadı makineyi boşattım,yenilerini attım makineye tezgahı sildim ohh miss oldu.makinede çamaşır kalınca kokuyor bir daha yıkaman lazım sonra çok kırışacaklar daha çok uğraşacan yani.insanın üstüne yorgunluk çökünce hiçbir şey yapamıyor yaa
Daha yeni aslinda bu ucuncu ayimahh inşaallah canım senin kaçıncı ayın bebek düşündüğün
hemen akıt tık makineye çamaşırları da as hemen ohh rahat uyursun uçan süpürgen var kim tutar senihaklisin cnm neyse hadi ben de gidiyim baridurdukca kendi kendine toplanacagi yok
he he cok tatlisin cnm kim tutar beni sagol :)hemen akıt tık makineye çamaşırları da as hemen ohh rahat uyursun uçan süpürgen var kim tutar seni
yeniymiş daha. inşaallah bekletmeden gelir.Beklemek zor canım 8. aya girdim ben sıkıldım artık bu iştenDaha yeni aslinda bu ucuncu ayim
Merhaba hayirlisi olsun kanda cikmasi da biraz vakit aliyor beklemek zor ama bence en azindan adet gununu bekle garantili olsunSlm kızlar benimde 2 ysinda bir kızım var ve bu ay çalışmalara başladık bu hafta belli olucak inşallah hamileyimdir çok istiyorum çok heyecanlıyım günler gecmiyor aceba kan testi adetten kaç gün önce yapiliyor
günaydın cnm sen naptin kan testi yaptırdın mi var mi bi gelismegünaydın kızlar ne sancılı bir haftasonu geçirmişsiniz geçmiş olsun hepinize
yaptırdım canım cumartesi yaptırdım ve eş zamanlı doktordanda randevu aldım doktor baktı gebelik yok ama nurtopu gibi bir kistim varmış adet gecikmesi ondanmış ilaç verdi kullanıyorum bitiminde adet olduğumda 3. günü yine gidecemgünaydın cnm sen naptin kan testi yaptırdın mi var mi bi gelisme
yaptırdım canım cumartesi yaptırdım ve eş zamanlı doktordanda randevu aldım doktor baktı gebelik yok ama nurtopu gibi bir kistim varmış adet gecikmesi ondanmış ilaç verdi kullanıyorum bitiminde adet olduğumda 3. günü yine gidecem
san nasılsın hamile arkadaştan adını hatırlayamadım özür haber varmı
sağlık olsun canım farklı birşeş olduğu belliydi zaten benim gecikmem hamilelik harici hiç olmazdı çünkü ve ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorumCanim ya üzüldüm cok gecmis olsun
geçmiş olsun inşaallah kistten kurtulursunyaptırdım canım cumartesi yaptırdım ve eş zamanlı doktordanda randevu aldım doktor baktı gebelik yok ama nurtopu gibi bir kistim varmış adet gecikmesi ondanmış ilaç verdi kullanıyorum bitiminde adet olduğumda 3. günü yine gidecem
san nasılsın hamile arkadaştan adını hatırlayamadım özür haber varmı
inşallah bu hafta yeni umutlarla geçer rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını versin tabi ilaç verdi canım bakalım sen nasılsın diğer seyma arkadaştan haberin varmıgeçmiş olsun inşaallah kistten kurtulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?