2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

tZm den bir haber yok sanırım en son test yapmamış bekliyordu batı da geçti merak ettim
ben de merak ediyorum tzm mi inşaallah hamiledir
Hafta sonu da bitti misafirim vardı mutfağı toplamadim oyle kaldi camasirim var makinede asilacak hiiic bi sey yapasim yok pof
bazen ben de öyle oluyorum ama sonra mutfağa giresim gelmiyor az önce benim mutfakta toplanmamıştı sabah nasıl girecem dedim hemen giriştim 15 dakka tutmadı makineyi boşattım,yenilerini attım makineye tezgahı sildim ohh miss oldu.makinede çamaşır kalınca kokuyor bir daha yıkaman lazım sonra çok kırışacaklar daha çok uğraşacan yani.insanın üstüne yorgunluk çökünce hiçbir şey yapamıyor yaa

haklisin cnm neyse hadi ben de gidiyim bari durdukca kendi kendine toplanacagi yok

Sevgili anneler, hamileliginizi öğrenmeden önce adet zamani agri ve bi kaç gün akinti olmuş muydu?
Günüm geçti inşaallah güzel haber alirim

Slm kızlar benimde 2 ysinda bir kızım var ve bu ay çalışmalara başladık bu hafta belli olucak inşallah hamileyimdir çok istiyorum çok heyecanlıyım günler gecmiyor aceba kan testi adetten kaç gün önce yapiliyor

Merhaba hayirlisi olsun kanda cikmasi da biraz vakit aliyor beklemek zor ama bence en azindan adet gununu bekle garantili olsun

günaydın cnm sen naptin kan testi yaptırdın mi var mi bi gelisme
yaptırdım canım cumartesi yaptırdım ve eş zamanlı doktordanda randevu aldım doktor baktı gebelik yok ama nurtopu gibi bir kistim varmış adet gecikmesi ondanmış ilaç verdi kullanıyorum bitiminde adet olduğumda 3. günü yine gidecem
san nasılsın hamile arkadaştan adını hatırlayamadım özür haber varmı

Canim ya üzüldüm cok gecmis olsun

günaydın arkadaşlar çalkantılı bir haftayı geride bıraktık yepyeni bir haftada dileklerimizin gerçek olması umuduyla.

geçmiş olsun inşaallah kistten kurtulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…