2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

inşallah bu hafta yeni umutlarla geçer rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını versin tabi ilaç verdi canım bakalım sen nasılsın diğer seyma arkadaştan haberin varmı
geleceğe her zaman umutlu bakmak lazım.Senin de geçer canım ilaçla komşumun öyle oldu ilacı kullandı geçti.Ben iyiyim salı günü randevu aldım dr dan bir baktırayım değerlerime falan.şeymanın kanaması vardı bugün gidecekti dr a inşaallah iyi haberle döner

İnşallah canım şeyma arkadaşımız şifa bulur. bende zaten bu ay bir doktora görünmek istiyordum senin gibi kontrol amaçlı nasip işte inşallah allah beterinden saklasın diyorum

İnşallah canım şeyma arkadaşımız şifa bulur. bende zaten bu ay bir doktora görünmek istiyordum senin gibi kontrol amaçlı nasip işte inşallah allah beterinden saklasın diyorum
aminnn Allah izniyle sağlıklı olacağız sonra bebişlerimize kavuşacağız

günaydın kızlar herkese hayırlı haftalar
hasta olanlara en kısa zamanda şifalar dilerim
gebe olanlara sağlıklı gebelikler
bizim gibi beklemede olanlara da hayırlısıyla gebelik inşallah
benim adet bugün yarın biter çalışmalara başlarız her ay ümitler daha da fazlalaşıyor bu ay neler olacak bakalım
haftaya benim oğlan 1. sınıfa başlayacak belki onun telaşıyla şu gebelik olayını biraz olsun takmam diye düşünüyorum

sanada günaydın canım benimde okul öncesi bu sene evet biraz kafa dağıtmak lazım

sanada günaydın canım benimde okul öncesi bu sene evet biraz kafa dağıtmak lazım
bizim de geçenyıl anasınıfıydı hemen benimsemişti benim oğlan
bu sene ev değişikliği oldu kimseyi tanımıyoruz o yönden biraz endişeliyiz
seninki inşallah hemen alışır okul öncesi çok daha eğlenceli oluyor

inşallah benimki geçen sene yuvadaydı son iki ay istemedi gitmek aldık bu sene göreceğiz bakalım haftaya başlıyorlar dimi
bu arada okul değişimi zor olmaz inşallah

inşallah benimki geçen sene yuvadaydı son iki ay istemedi gitmek aldık bu sene göreceğiz bakalım haftaya başlıyorlar dimi
bu arada okul değişimi zor olmaz inşallah
evet haftaya gelin dedi müdür bize elimize liste verilecek alışverişler başlayacak
gitti paracıklar

Günaydın kızlar herkese iyi haftalar diliyorum.
Sabah ilk iş doktora gittik ya ben ne olduğunu anlamaya gitmiştim uyuz kadının bana dediklerini aynen aktarıyorum
İlk gebelik olsa anlıycam heyecan olur erken gebelik testi yaparsın. Hiç bi anlam veremedim neye dayanarak test yaptın."
Benim bi moralim bozuldu çocuklarla eşimede siz dışarda bekleyin demiştim. Keşke eşimle girseydim ağzının payını verirdi. Hiç bişey diyemedim çok kötü oldum. Bide özel hastane bide ücretli hastayız. Sonra kan testi verdi yaptırmadım bıraktım akışına bekliycem bakalım ne olucak.

ay canım ya sende tam oduna denk gelmişsin
ilk veya değil insan heyecanlanlanmaz mı sonuçta anne olacaksın 5 tane de doğursa heyecan yapar insan
zamanla bazı duygularını yitiriyorlar sanırım dr lar.
boşver Allah a havale moralini bozma onun gibiler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…