canim uzulmeye degmez doktor olarak onun gorevi seni yargilamak degil onu ilgilendirmez var maalesef boyle moral bozucu doktorlar kafana takma tartismadigin da iyi olmuş bence belki iyice moralini bozacaktiGünaydın kızlar herkese iyi haftalar diliyorum.
Sabah ilk iş doktora gittik ya ben ne olduğunu anlamaya gitmiştim uyuz kadının bana dediklerini aynen aktarıyorum
İlk gebelik olsa anlıycam heyecan olur erken gebelik testi yaparsın. Hiç bi anlam veremedim neye dayanarak test yaptın."
Benim bi moralim bozuldu çocuklarla eşimede siz dışarda bekleyin demiştim. Keşke eşimle girseydim ağzının payını verirdi. Hiç bişey diyemedim çok kötü oldum. Bide özel hastane bide ücretli hastayız. Sonra kan testi verdi yaptırmadım bıraktım akışına bekliycem bakalım ne olucak.
ya canım takma kafana inşallah iyi haber alırsın test sonucu banada alttanmı muayene edeceksiniz diye sordum evet normal doğum yapmışsınız zaten dedi demim ki eeee bunlar bi garip yaGünaydın kızlar herkese iyi haftalar diliyorum.
Sabah ilk iş doktora gittik ya ben ne olduğunu anlamaya gitmiştim uyuz kadının bana dediklerini aynen aktarıyorum
İlk gebelik olsa anlıycam heyecan olur erken gebelik testi yaparsın. Hiç bi anlam veremedim neye dayanarak test yaptın."
Benim bi moralim bozuldu çocuklarla eşimede siz dışarda bekleyin demiştim. Keşke eşimle girseydim ağzının payını verirdi. Hiç bişey diyemedim çok kötü oldum. Bide özel hastane bide ücretli hastayız. Sonra kan testi verdi yaptırmadım bıraktım akışına bekliycem bakalım ne olucak.
yaptırdım canım cumartesi yaptırdım ve eş zamanlı doktordanda randevu aldım doktor baktı gebelik yok ama nurtopu gibi bir kistim varmış adet gecikmesi ondanmış ilaç verdi kullanıyorum bitiminde adet olduğumda 3. günü yine gidecem
san nasılsın hamile arkadaştan adını hatırlayamadım özür haber varmı
Zaten stres oluyo insan bunlarda bi acayip sanki normal doğum yapan hergün alttan muayene oluyo. Valla 3. Gebeliğim olucak gene tırsırım çekinirim alttan baksaya canım takma kafana inşallah iyi haber alırsın test sonucu banada alttanmı muayene edeceksiniz diye sordum evet normal doğum yapmışsınız zaten dedi demim ki eeee bunlar bi garip ya
sağol canım benim bakalım şimdi ilaç kullanıyorum bitince adet olacan dedi başka çocuğun varmı ilkmi canımCanım ibrahim Saraçoğlunun soğan kürünü araştır ve yap, yumurtalık kistlerine rahim kistlerine birebir. Inşallah kist gider bebiş gelir.
Diğer arkadaşlara da geçmiş olsun, inşallah tez zamanda bebişler gelir.
Sizde en azından çalışmalar var bizde o da yok ve ben şunu anladım ki eşim çocuk is
takma kafana canım inşallah bir sorun yoktur test sonucunu aldın mıZaten stres oluyo insan bunlarda bi acayip sanki normal doğum yapan hergün alttan muayene oluyo. Valla 3. Gebeliğim olucak gene tırsırım çekinirim alttan baksa
Bir tane 7 yaşında oğlum bir de 22 Haftalık Kaybım Var. Eşim istemiyor Oğluma bilerek isteyerek kardeş yapamayacam Ancak kaza olması lazım. Oğlum da sürekli kardeşim olunca onu yaparız bunu yaparız diyehayal kuruyor kardeşi olsun diye dua ediyor. Çok üzülüyorum Kardeşlik denen o güzel duyguyu tadamayacaksağol canım benim bakalım şimdi ilaç kullanıyorum bitince adet olacan dedi başka çocuğun varmı ilkmi canım
canım karamsar olma belki eşin kaybından ötürü sen üzülme diye istemiyordur. yaşın kaç canımBir tane 7 yaşında oğlu
Bir tane 7 yaşında oğlum bir de 22 Haftalık Kaybım Var. Eşim istemiyor Oğluma bilerek isteyerek kardeş yapamayacam Ancak kaza olması lazım. Oğlum da sürekli kardeşim olunca onu yaparız bunu yaparız diyehayal kuruyor kardeşi olsun diye dua ediyor. Çok üzülüyorum Kardeşlik denen o güzel duyguyu tadamayacak
hakkında hayırlısı olsun canım ama test için erken değilmi erken gebelik mi yaptınMerhaba kizlar... yeni geldim eve okul yolu bitmek bilmedi bugün off...
seymasevde kan tahlilini bari yaptirsaydin gostermezdin o uyuz kadina... kadin doktor boyle malesef bendd denk gelmistim öylesine. ...
hic keyfini bozma..
bendede 3 gündür şeffaf akinti oluyo sirt ağrısı siskinlik var bide. .. bata bihafta var Tugbis aldığım testten yaptim tabiki negatif valla bata kadar biterse testler Şaşmam
Adet olcak ta gibiyim...oyle hissediyorum en azından. ..
hakkında hayırlısı olsun canım ama test için erken değilmi erken gebelik mi yaptın
hosgeldin hemserim :) soyledigin belirtiler yumurtlama doneminin belirtilerine de benziyo acaba yumurtlamanin gec oldugu durumlar oluyo mudur anlamiyorum ben bu biyolojik olaylardan annanem zamaninda ne guzelmis ne bat ne bi sey hesap kitap yokMerhaba kizlar... yeni geldim eve okul yolu bitmek bilmedi bugün off...
seymasevde kan tahlilini bari yaptirsaydin gostermezdin o uyuz kadina... kadin doktor boyle malesef bendd denk gelmistim öylesine. ...
hic keyfini bozma..
bendede 3 gündür şeffaf akinti oluyo sirt ağrısı siskinlik var bide. .. bata bihafta var Tugbis aldığım testten yaptim tabiki negatif valla bata kadar biterse testler Şaşmam
Allah gonlune gore versin eger kismetinizde varsa esinin istememesi falan hic onemli degil Allah nasip eder sen moralini bozmamaya calis belki esin ikna olurBir tane 7 yaşında oğlu
Bir tane 7 yaşında oğlum bir de 22 Haftalık Kaybım Var. Eşim istemiyor Oğluma bilerek isteyerek kardeş yapamayacam Ancak kaza olması lazım. Oğlum da sürekli kardeşim olunca onu yaparız bunu yaparız diyehayal kuruyor kardeşi olsun diye dua ediyor. Çok üzülüyorum Kardeşlik denen o güzel duyguyu tadamayacak
en iyisi canım bu ay bende öyle düşünüyorumBiliyorum erken di cnm... oylesine yaptim zaten. Erken gebrlik testide degildi :)
Artik cok takmiyorum ya nasibimde varsa saglikli olacaksa olsun..olmuycsksa olmasin zaten. Bi kayıp daha kaldıramam....
okulda acildi kafamda onla meşgul olacak dusunmem artik pek hamileligi fln....
hosgeldin hemserim :) soyledigin belirtiler yumurtlama doneminin belirtilerine de benziyo acaba yumurtlamanin gec oldugu durumlar oluyo mudur anlamiyorum ben bu biyolojik olaylardan annanem zamaninda ne guzelmis ne bat ne bi sey hesap kitap yok
Allah gonlune gore versin eger kismetinizde varsa esinin istememesi falan hic onemli degil Allah nasip eder sen moralini bozmamaya calis belki esin ikna olur
en iyisi canım bu ay bende öyle düşünüyorum
hakkında hayırlısı olsun canım ama test için erken değilmi erken gebelik mi yaptın
canım oğlunada sanada çok geçmişler olsunYaşım 37, 40 a kadar umutla bekleyecem. Rahim ağzı yetmezliği var, hamile kalırsam 3.ayda dikiş atılacak yatacam. Ilk oğlum da erken doğdu 35.haftada kalça çıkığı ile doğdu bu yaşına kadar 3ü yumurtalık biri göz olmak üzere 4 ameliyat oldu. Ikinci bebeğimizi eşim defnetti 3 sene oldu. Tüm bu nedenlerden dolayı eşim çocuk istemiyor bende oğlum tek olsun hiç istemiyorum
Yaptırmadım canım 1 hafta sonra yaptırcam herşey netleşmiş olur. Halen gebelik varsa giderim düzgün bi doktora.Merhaba kizlar... yeni geldim eve okul yolu bitmek bilmedi bugün off...
hic keyfini bozma..
Hani ilk çocuğu olsa anlıycam heyacan sebebinihakkında hayırlısı olsun canım ama test için erken değilmi erken gebelik mi yaptın
Test yaptırmadım o sinirle çıktım. 1 hafta sonra yaptırcam herşey daha net çıkartakma kafana canım inşallah bir sorun yoktur test sonucunu aldın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?