2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

canim uzulmeye degmez doktor olarak onun gorevi seni yargilamak degil onu ilgilendirmez var maalesef boyle moral bozucu doktorlar kafana takma tartismadigin da iyi olmuş bence belki iyice moralini bozacakti

ya canım takma kafana inşallah iyi haber alırsın test sonucu banada alttanmı muayene edeceksiniz diye sordum evet normal doğum yapmışsınız zaten dedi demim ki eeee bunlar bi garip ya

Canım ibrahim Saraçoğlunun soğan kürünü araştır ve yap, yumurtalık kistlerine rahim kistlerine birebir. Inşallah kist gider bebiş gelir.
Diğer arkadaşlara da geçmiş olsun, inşallah tez zamanda bebişler gelir.
Sizde en azından çalışmalar var bizde o da yok ve ben şunu anladım ki eşim çocuk is

ya canım takma kafana inşallah iyi haber alırsın test sonucu banada alttanmı muayene edeceksiniz diye sordum evet normal doğum yapmışsınız zaten dedi demim ki eeee bunlar bi garip ya
Zaten stres oluyo insan bunlarda bi acayip sanki normal doğum yapan hergün alttan muayene oluyo. Valla 3. Gebeliğim olucak gene tırsırım çekinirim alttan baksa

sağol canım benim bakalım şimdi ilaç kullanıyorum bitince adet olacan dedi başka çocuğun varmı ilkmi canım

Merhaba kizlar... yeni geldim eve okul yolu bitmek bilmedi bugün off...
seymasevde kan tahlilini bari yaptirsaydin gostermezdin o uyuz kadina... kadin doktor boyle malesef bendd denk gelmistim öylesine. ...
hic keyfini bozma..
bendede 3 gündür şeffaf akinti oluyo sirt ağrısı siskinlik var bide. .. bata bihafta var Tugbis aldığım testten yaptim tabiki negatif valla bata kadar biterse testler Şaşmam
Adet olcak ta gibiyim...oyle hissediyorum en azından. ..

Bir tane 7 yaşında oğlu
sağol canım benim bakalım şimdi ilaç kullanıyorum bitince adet olacan dedi başka çocuğun varmı ilkmi canım
Bir tane 7 yaşında oğlum bir de 22 Haftalık Kaybım Var. Eşim istemiyor Oğluma bilerek isteyerek kardeş yapamayacam Ancak kaza olması lazım. Oğlum da sürekli kardeşim olunca onu yaparız bunu yaparız diyehayal kuruyor kardeşi olsun diye dua ediyor. Çok üzülüyorum Kardeşlik denen o güzel duyguyu tadamayacak

canım karamsar olma belki eşin kaybından ötürü sen üzülme diye istemiyordur. yaşın kaç canım

hakkında hayırlısı olsun canım ama test için erken değilmi erken gebelik mi yaptın

hakkında hayırlısı olsun canım ama test için erken değilmi erken gebelik mi yaptın

Biliyorum erken di cnm... oylesine yaptim zaten. Erken gebrlik testide degildi :)

Artik cok takmiyorum ya nasibimde varsa saglikli olacaksa olsun..olmuycsksa olmasin zaten. Bi kayıp daha kaldıramam....
okulda acildi kafamda onla meşgul olacak dusunmem artik pek hamileligi fln....

hosgeldin hemserim :) soyledigin belirtiler yumurtlama doneminin belirtilerine de benziyo acaba yumurtlamanin gec oldugu durumlar oluyo mudur anlamiyorum ben bu biyolojik olaylardan annanem zamaninda ne guzelmis ne bat ne bi sey hesap kitap yok

Allah gonlune gore versin eger kismetinizde varsa esinin istememesi falan hic onemli degil Allah nasip eder sen moralini bozmamaya calis belki esin ikna olur

en iyisi canım bu ay bende öyle düşünüyorum

Hemşom eger yumurtlama günleriyse eyvahh...epeydir iliski olmuyo istrmiyo canim...oysaki yumurtlama döneminde istekli olurum. Karnimda tuhaf bi agri ne bu yaa bir hafta var ama erken gelcek heralde kirmizilar

Yaşım 37, 40 a kadar umutla bekleyecem. Rahim ağzı yetmezliği var, hamile kalırsam 3.ayda dikiş atılacak yatacam. Ilk oğlum da erken doğdu 35.haftada kalça çıkığı ile doğdu bu yaşına kadar 3ü yumurtalık biri göz olmak üzere 4 ameliyat oldu. Ikinci bebeğimizi eşim defnetti 3 sene oldu. Tüm bu nedenlerden dolayı eşim çocuk istemiyor bende oğlum tek olsun hiç istemiyorum

canım oğlunada sanada çok geçmişler olsun
benzer sebepler bizde de var benim oğlan da sağ ayak içe dönük olarak doğmuştu 5 yıl boyunca tedavi oldu ug,fak bi operasyon geçiridi şimdi çok şükür ayak ile ilgili bi problem kalmadı
bunun yanısıra gözleride rahatsız kayma var ve 8 numara gözlük kullanıyor buna da şükür diyoruz ve bir evlat daha istedik Allah nasip ederse
inşallah eşin ikna olur da oğluşun kardeşsiz kalmaz

Yaptırmadım canım 1 hafta sonra yaptırcam herşey netleşmiş olur. Halen gebelik varsa giderim düzgün bi doktora.
Erkek doktora eşim razı olmaz bende istemem ki. Ne bilim önceki doktorlarm da bayandı böylesine rastlamamıştım. Doktorlarımın biri işi bırakmış ikizleri olmuştu
Diğeri baya bi lux hastanede göreve başlamış onada bizim gücümüz yetmez muayeneye gitsem doğumu yapamam 3-4 milyardan bahsediyorlar normal doğum için.
O yüzden iyi bi doktor bulmalıyım önce.
Sende ne sabırsızsın kııız bitircen testleri inş kırmızı kart görmeyip hepimizi sevindirirsin canım ya azcık yüzümüz güler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…