canım benim ya ne çok şey atlatmışsın rabbim yardımcın olsun çok zor ya bir dahada yaşatmasın ama herşeyin hayırlısı işte...Yaşım 37, 40 a kadar umutla bekleyecem. Rahim ağzı yetmezliği var, hamile kalırsam 3.ayda dikiş atılacak yatacam. Ilk oğlum da erken doğdu 35.haftada kalça çıkığı ile doğdu bu yaşına kadar 3ü yumurtalık biri göz olmak üzere 4 ameliyat oldu. Ikinci bebeğimizi eşim defnetti 3 sene oldu. Tüm bu nedenlerden dolayı eşim çocuk istemiyor bende oğlum tek olsun hiç istemiyorum
keşke yaptırsaydın bi hafta sonra düşmüş olur zaten beta...Test yaptırmadım o sinirle çıktım. 1 hafta sonra yaptırcam herşey daha net çıkar
ALLAH şifa versin canım seninkide zor bir suret tabi ben de istemiyordum ama sırf kızım istiyor diye yeni yeni düşünmeye başladımYaşım 37, 40 a kadar umutla bekleyecem. Rahim ağzı yetmezliği var, hamile kalırsam 3.ayda dikiş atılacak yatacam. Ilk oğlum da erken doğdu 35.haftada kalça çıkığı ile doğdu bu yaşına kadar 3ü yumurtalık biri göz olmak üzere 4 ameliyat oldu. Ikinci bebeğimizi eşim defnetti 3 sene oldu. Tüm bu nedenlerden dolayı eşim çocuk istemiyor bende oğlum tek olsun hiç istemiyorum
hayırlısı canım ya doktor çok önemli hele kadın doğum doktoru benim ki çok iyidi ama şimdiki evime çok uzak işeme yakın ama bende sürekli izin al git istemiyorum yakın doktora gittim buda böyle çıktı bakacağız artık rast gele resmenYaptırmadım canım 1 hafta sonra yaptırcam herşey netleşmiş olur. Halen gebelik varsa giderim düzgün bi doktora.
Erkek doktora eşim razı olmaz bende istemem ki. Ne bilim önceki doktorlarm da bayandı böylesine rastlamamıştım. Doktorlarımın biri işi bırakmış ikizleri olmuştu
Diğeri baya bi lux hastanede göreve başlamış onada bizim gücümüz yetmez muayeneye gitsem doğumu yapamam 3-4 milyardan bahsediyorlar normal doğum için.
O yüzden iyi bi doktor bulmalıyım önce.
Sende ne sabırsızsın kııız bitircen testleri inş kırmızı kart görmeyip hepimizi sevindirirsin canım ya azcık yüzümüz güler
Allah gönlüne göre versin canım eşin istemezsede Allah nasip edince olur inş.Yaşım 37, 40 a kadar umutla bekleyecem. Rahim ağzı yetmezliği var, hamile kalırsam 3.ayda dikiş atılacak yatacam. Ilk oğlum da erken doğdu 35.haftada kalça çıkığı ile doğdu bu yaşına kadar 3ü yumurtalık biri göz olmak üzere 4 ameliyat oldu. Ikinci bebeğimizi eşim defnetti 3 sene oldu. Tüm bu nedenlerden dolayı eşim çocuk istemiyor bende oğlum tek olsun hiç istemiyorum
Düşersede demek gitmiş derim kesin sonuç olurkeşke yaptırsaydın bi hafta sonra düşmüş olur zaten beta...
ama o dr ta tam bi neyse..
oluyor bazen öyle dr lar çıkabiliyor işte karşımıza.
Zor seyler yasamissin gercekten Allah yardimcin olsunYaşım 37, 40 a kadar umutla bekleyecem. Rahim ağzı yetmezliği var, hamile kalırsam 3.ayda dikiş atılacak yatacam. Ilk oğlum da erken doğdu 35.haftada kalça çıkığı ile doğdu bu yaşına kadar 3ü yumurtalık biri göz olmak üzere 4 ameliyat oldu. Ikinci bebeğimizi eşim defnetti 3 sene oldu. Tüm bu nedenlerden dolayı eşim çocuk istemiyor bende oğlum tek olsun hiç istemiyorum
evet ya doktor cok onemli hele ki hamilelikte. psikolijiden anlayan biri olmasi lazjm. Benimki normal kontrollerde cok iyiydi ama dogumda memnun kalmadim. Simdi hamilelik olursa baska birine gidicem inşallah iyidir Allah iyilerle karsilastirsinhayırlısı canım ya doktor çok önemli hele kadın doğum doktoru benim ki çok iyidi ama şimdiki evime çok uzak işeme yakın ama bende sürekli izin al git istemiyorum yakın doktora gittim buda böyle çıktı bakacağız artık rast gele resmen
Âmin canım inş. Ben ilkinde de çok memnundum. 2. Si idare eder.evet ya doktor cok onemli hele ki hamilelikte. psikolijiden anlayan biri olmasi lazjm. Benimki normal kontrollerde cok iyiydi ama dogumda memnun kalmadim. Simdi hamilelik olursa baska birine gidicem inşallah iyidir Allah iyilerle karsilastirsin
Tuba nerdesin naptın kanama devammı?git canım senden umutluyum ben.Ben de umut yok çünkü baya adet oldum koyu pıhtılı.Eylül inşaallah bana uğurlu gelir
Okul dönemi başladı hayırlı uğurlu olsun canım.sen de benim gibi bitirecen testleri:)belli olmaz canım inşaallah hamilesindirMerhaba kizlar... yeni geldim eve okul yolu bitmek bilmedi bugün off...
seymasevde kan tahlilini bari yaptirsaydin gostermezdin o uyuz kadina... kadin doktor boyle malesef bendd denk gelmistim öylesine. ...
hic keyfini bozma..
bendede 3 gündür şeffaf akinti oluyo sirt ağrısı siskinlik var bide. .. bata bihafta var Tugbis aldığım testten yaptim tabiki negatif valla bata kadar biterse testler Şaşmam
Adet olcak ta gibiyim...oyle hissediyorum en azından. ..
kızımı bugün anaokuluna yazdırmaya gittim canım sonra kaldık parkta çıkmadı eve benim cadım ancak girdim eve yıkadım onu.kanamam devam canım adet oldum tam belki de test yanlıştı faklı olan dün sancımın olmasıydı.Tuba nerdesin naptın kanama devammı?
çok zor günler yaşamıişsın Allah bir daha yaşatmasın.sağlıkla hamile kalıp doğum yaparsın inşaallahYaşım 37, 40 a kadar umutla bekleyecem. Rahim ağzı yetmezliği var, hamile kalırsam 3.ayda dikiş atılacak yatacam. Ilk oğlum da erken doğdu 35.haftada kalça çıkığı ile doğdu bu yaşına kadar 3ü yumurtalık biri göz olmak üzere 4 ameliyat oldu. Ikinci bebeğimizi eşim defnetti 3 sene oldu. Tüm bu nedenlerden dolayı eşim çocuk istemiyor bende oğlum tek olsun hiç istemiyorum
hoşgeldin blackcim:)iyiyim canım mart topiğinde tanışmıştık o gün bugündür hala uğraşıyorum bebek için 8. aya girdik kısmet artık.Senin gebeliğin baya ilerlemiş maşallah kız bekliyordun sonra oğlan olduğunu öğrendin sağlıkla gelsin minik oğluşun inşaallahmerhaba kızlar nasılsınız bir hatrınızı sormak istedim. bazı arkadaşlarımız hamiş olmuş bazılarınız da bebişlerini bekliyor. umarım hepiniz tez zamanda ikinci meleklerinize kavuşursunuz canlar. Ecetuba canım nasılsın iyi misin?
hoşgeldin blackcim:)iyiyim canım mart topiğinde tanışmıştık o gün bugündür hala uğraşıyorum bebek için 8. aya girdik kısmet artık.Senin gebeliğin baya ilerlemiş maşallah kız bekliyordun sonra oğlan olduğunu öğrendin sağlıkla gelsin minik oğluşun inşaallah
benimki de zor uyudu yatagina oyuncak araba götürdü daha orda oynuyo bu cocuklar ne kadar enerjikiyi canım yatar mı hiç bugünden beri dışarıdaydı bisiklet sürdü kaç saat banyo yaptı uyumuyor napacam ben bu kızla.Senin oğlana maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?