2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

canım benim ya ne çok şey atlatmışsın rabbim yardımcın olsun çok zor ya bir dahada yaşatmasın ama herşeyin hayırlısı işte...
rahim ağzı yetmezliği neden var herangi bi durummu oldu rahimle ilgili ?

Test yaptırmadım o sinirle çıktım. 1 hafta sonra yaptırcam herşey daha net çıkar
keşke yaptırsaydın bi hafta sonra düşmüş olur zaten beta...
ama o dr ta tam bi neyse..
oluyor bazen öyle dr lar çıkabiliyor işte karşımıza.

ALLAH şifa versin canım seninkide zor bir suret tabi ben de istemiyordum ama sırf kızım istiyor diye yeni yeni düşünmeye başladım

hayırlısı canım ya doktor çok önemli hele kadın doğum doktoru benim ki çok iyidi ama şimdiki evime çok uzak işeme yakın ama bende sürekli izin al git istemiyorum yakın doktora gittim buda böyle çıktı bakacağız artık rast gele resmen

Allah gönlüne göre versin canım eşin istemezsede Allah nasip edince olur inş.

keşke yaptırsaydın bi hafta sonra düşmüş olur zaten beta...
ama o dr ta tam bi neyse..
oluyor bazen öyle dr lar çıkabiliyor işte karşımıza.
Düşersede demek gitmiş derim kesin sonuç olur
Daha ilk seferde bukadar yorulduğumu hissettim belirsizlik yüzünden uzun zamandır uğraşıyorsunuz arkadaşlar Allah tez zaman da nasip etsin

Zor seyler yasamissin gercekten Allah yardimcin olsun

evet ya doktor cok onemli hele ki hamilelikte. psikolijiden anlayan biri olmasi lazjm. Benimki normal kontrollerde cok iyiydi ama dogumda memnun kalmadim. Simdi hamilelik olursa baska birine gidicem inşallah iyidir Allah iyilerle karsilastirsin

evet ya doktor cok onemli hele ki hamilelikte. psikolijiden anlayan biri olmasi lazjm. Benimki normal kontrollerde cok iyiydi ama dogumda memnun kalmadim. Simdi hamilelik olursa baska birine gidicem inşallah iyidir Allah iyilerle karsilastirsin
Âmin canım inş. Ben ilkinde de çok memnundum. 2. Si idare eder.
Doğum çok önemli zaten

Okul dönemi başladı hayırlı uğurlu olsun canım.sen de benim gibi bitirecen testleri:)belli olmaz canım inşaallah hamilesindir

Tuba nerdesin naptın kanama devammı?
kızımı bugün anaokuluna yazdırmaya gittim canım sonra kaldık parkta çıkmadı eve benim cadım ancak girdim eve yıkadım onu.kanamam devam canım adet oldum tam belki de test yanlıştı faklı olan dün sancımın olmasıydı.

çok zor günler yaşamıişsın Allah bir daha yaşatmasın.sağlıkla hamile kalıp doğum yaparsın inşaallah

merhaba kızlar nasılsınız bir hatrınızı sormak istedim. bazı arkadaşlarımız hamiş olmuş bazılarınız da bebişlerini bekliyor. umarım hepiniz tez zamanda ikinci meleklerinize kavuşursunuz canlar. Ecetuba canım nasılsın iyi misin?

iyi canım yatar mı hiç bugünden beri dışarıdaydı bisiklet sürdü kaç saat banyo yaptı uyumuyor napacam ben bu kızla.Senin oğlana maşallah

hoşgeldin blackcim:)iyiyim canım mart topiğinde tanışmıştık o gün bugündür hala uğraşıyorum bebek için 8. aya girdik kısmet artık.Senin gebeliğin baya ilerlemiş maşallah kız bekliyordun sonra oğlan olduğunu öğrendin sağlıkla gelsin minik oğluşun inşaallah

Amin canım inşallah oğlum hep erkek istiyordu Rabbim onun sesini duydu şükür sağlıklı olsunlarda hiç önemli değil canım. bende 9. ayda buldum ikinciyi geç olunca kıymetli oluyormuş onu anladım tabi ikinci gebelik daha bilinçli ilerliyor. Rabbim tez zamanda sana da nasip etsin tatlım.

iyi canım yatar mı hiç bugünden beri dışarıdaydı bisiklet sürdü kaç saat banyo yaptı uyumuyor napacam ben bu kızla.Senin oğlana maşallah
benimki de zor uyudu yatagina oyuncak araba götürdü daha orda oynuyo bu cocuklar ne kadar enerjikbeni biraksalar dokuzda uyurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…