2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

benimki de zor uyudu yatagina oyuncak araba götürdü daha orda oynuyo bu cocuklar ne kadar enerjikbeni biraksalar dokuzda uyurum

senin oğlan kaç yaşında canım?
benimki de 2010 ağustos doğumlu ve uykuyu çok seviyor. yaşıtları öğlen uykusunu bıraktı bizimki bazen birer saatten iki kere uyuduğu oluyor. akşamları da 8:30 da yatar yatırmasam anne salla hadi uykum geldi diye dolanır tepemde.

Ne güzel maşallah oğlunun duası kabul olmuş sağlıkla doğsun kardeşi oynasınlar büyüsünler beraber.İkincinler nazlı oluyormuş onu anladım.aminn canım inşaallah ben de bulurum en yakın zamanda

ne güzel maşallah benimki daha ufak 2 yasini iki ay geçti

benimki de zor uyudu yatagina oyuncak araba götürdü daha orda oynuyo bu cocuklar ne kadar enerjikbeni biraksalar dokuzda uyurum
ben de uyurum gerçekten:))benim kız doğdu doğalı uykuyu sevmez maalesef canı sıkılıyormuş uyurken
maşallah suphanallah canım aman nazar değmesin bana çok uzak şeyler hiç yaşamadım uykuyu sevmesini kavga gürültü uyuyor

çok şükür uykuda sıkıntımız hiç olmadı canım. inşallah ikinci de de aynı olur abisine benzesin diye dua ediyorum hep.

çok şükür uykuda sıkıntımız hiç olmadı canım. inşallah ikinci de de aynı olur abisine benzesin diye dua ediyorum hep.
maşallah 2. aynı olur canım.Uykusuzluk çok kötü bebekken bir saat bile uyuyamazdım büyüdü 5 yaşında gece 4 defa uyandığı oluyor geliyor yanıma beni uyandırmak için acıktım diyor.Bir de sabahın köründe uyanıyor anne acıktım kalksana.bakalım ne zaman düzelecek

Bende ana sınıfına yarın yazdırcam bugün kaldı.
Benim kanamam durdu nerdeyse peçeteye silince geliyo.
Bu arada ilk doğum yaptığım doktorumu buldum. İnş bi aksilik olmazsa ona gidicem bu süreçte. Hamile kalmak nasip olursada inş onda doğum yaparım

öyle mi canım yazdır vakit kaybetmeden.kanamanın durmasına sevindim devam edecek galiba senin hamileliğin inşaallah öyle olur

öyle mi canım yazdır vakit kaybetmeden.kanamanın durmasına sevindim devam edecek galiba senin hamileliğin inşaallah öyle olur
Bilmiyorum çok ümitlenmek istemiyorum ovülasyon testi alıcam netten onu yapıcam gene ona göre çalışcaz. Tek ilşki olarak

Herkese gunaydiiiin hayırlı sabahlar
seymasevde kanamanin durmasina sevindim insallah hamileligin devam eder

Günaydın bayanlar nasılsınız seymasevde kanamanın durmasına sevindim benimde kızım bu sene anaokulu bakalım ne yapacağız benimki sabah çıktı sizin nasıl bayanlar

Günaydın bayanlar nasılsınız seymasevde kanamanın durmasına sevindim benimde kızım bu sene anaokulu bakalım ne yapacağız benimki sabah çıktı sizin nasıl bayanlar
Günaydın iyilik canım sen nasılsın?
Leke geliyo arada silindikçe
Daha kayıt yaptırcam bende ikametgah ta sorun çıkmış yarına kaldı. Benimkide sabahçı olucak daha iyi ya sabah özellikle istedim zaten erken kalkmaya alışık

günaydın güzel anneler
okul hazırlıkları yazdırmalar başladı ha :)
şeymacım kanamanın durmasına sevindim inş. gebeliğin devam eder canım...
yarın büyük gün oğluş sünnet olucak çok heycanlıyım çok korkuyorum rabbim yardımcımız olsun inş. hayırlısı ile olsun bitsin çok stres yaptım..

merhaba arkadaşlar ben bugün dr a gittim.ultrasonda baktı çok şükür bir problem yok.Eşin sprem testi yapsın mutlaka dedi serophene verdi yumurta takibi yapacak bakalım haayırlısı eşim de inşaallah bi şey çıkmaz

Bilmiyorum çok ümitlenmek istemiyorum ovülasyon testi alıcam netten onu yapıcam gene ona göre çalışcaz. Tek ilşki olarak
Allah hakkında hayırlısını versin inşaallah güzel sonuç alırsın
günaydın cnm iyiyim dr dan geldim dinleniyorum.Kıızın için hayırlı uğurlu olsun.Benim kızım da anasınıfına gidecek ama özel olduğu için sabah 9 akşam 4 arası tam gün işte

Günaydın güzel anneokul telaşı başlıyor seneye 1.sınıf telaşı olacak Allah nasip ederse
sakin ol canım inşaallah güzel geçecek oğluşun erkekliğe adım atacak :)

Hadi ya maşallah delikanlı oluyo desene
Evet inş canım dua edin sağlıklı olsun da inş.

iyiyim bende canım çalışıyorum bende başta düşünmüyordum ama şimdi sabahçı fikrine alıştım geçen sene tüm gün gitti ve bıktı en azından öğleden sonra uyur dinlenir diye düşünüyorum bakalım hayırlısı inşallah bu sıkıntılı dönemi atlasırsın bir an önce allah yar ve yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…