- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
Çok şükür sevindim inş eşindede bişey çıkmaz önümüzde ki ayda hamiş olursunmerhaba arkadaşlar ben bugün dr a gittim.ultrasonda baktı çok şükür bir problem yok.Eşin sprem testi yapsın mutlaka dedi serophene verdi yumurta takibi yapacak bakalım haayırlısı eşim de inşaallah bi şey çıkmaz
Âmin cümlemize inşşşşiyiyim bende canım çalışıyorum bende başta düşünmüyordum ama şimdi sabahçı fikrine alıştım geçen sene tüm gün gitti ve bıktı en azından öğleden sonra uyur dinlenir diye düşünüyorum bakalım hayırlısı inşallah bu sıkıntılı dönemi atlasırsın bir an önce allah yar ve yardımcın olsun
Allahım inş. rahat geçer..Hadi ya maşallah delikanlı oluyo desene
Evet inş canım dua edin sağlıklı olsun da inş.
ooo erkekliğe ilk adım demek hayırlısı olsun allah damatlığınıda göstersingünaydın güzel anneler
okul hazırlıkları yazdırmalar başladı ha :)
şeymacım kanamanın durmasına sevindim inş. gebeliğin devam eder canım...
yarın büyük gün oğluş sünnet olucak çok heycanlıyım çok korkuyorum rabbim yardımcımız olsun inş. hayırlısı ile olsun bitsin çok stres yaptım..
sağol tatlım kafam rahatladı eşimin de iyi çıkar inşaallah aminn canımmmÇok şükür sevindim inş eşindede bişey çıkmaz önümüzde ki ayda hamiş olursun
inşaallah canım o da iyi çıkar belirsizlik olunca insanın kafası rahat olmuyor.Mantar olunca bebek olmasını da engellermiş canım.başıma gelen olayı anlatayım kızımdan önceydi ben de mantar oluştu dr a gittim eşinden bulaşmış sana tuvalet mikrobu kapmış sana da bulaşmış dedi.bu geçene kadar bebek düşünmeyin dedi.bana ilaç verdi geçti eşiminki ise geç geçti içte olduğu için dr ona da dedi geçmeden bebek yapmayın diye.Geçince bebek düşündük ve oldu kızım.seninki kronikse geçmeyen türden mi yani.rahim filmi çektir istersen canım kafan rahatlaroh oh güzel haber hadi sperm testinide versinde içiniz rahat etsin canım...
dün aklıma ne geldi bende kronik mantar var ya tüpleri tıkabiliyormuş bu durum dün gece nette okudum olmazsa 1 2 ay sonra rahim filmi çektireyim diyorum sizcede mantıklı değilmi ?
kuzum geçen ay kulandım ilaçlarımı eşimde yoktuya ama ardından dişim apse yapınca antibiyotik içtim ve çok havuza gittim sanırım ilaçlar yeterli gelmedi iyileşmeden geri geldi pis mikrop kaşıntım vs yok ama anlıyorum hayla devam ediyor mantar...inşaallah canım o da iyi çıkar belirsizlik olunca insanın kafası rahat olmuyor.Mantar olunca bebek olmasını da engellermiş canım.başıma gelen olayı anlatayım kızımdan önceydi ben de mantar oluştu dr a gittim eşinden bulaşmış sana tuvalet mikrobu kapmış sana da bulaşmış dedi.bu geçene kadar bebek düşünmeyin dedi.bana ilaç verdi geçti eşiminki ise geç geçti içte olduğu için dr ona da dedi geçmeden bebek yapmayın diye.Geçince bebek düşündük ve oldu kızım.seninki kronikse geçmeyen türden mi yani.rahim filmi çektir istersen canım kafan rahatlar
merhaba arkadaşlar ben bugün dr a gittim.ultrasonda baktı çok şükür bir problem yok.Eşin sprem testi yapsın mutlaka dedi serophene verdi yumurta takibi yapacak bakalım haayırlısı eşim de inşaallah bi şey çıkmaz
sevindim canım bir şey çıkmadığını kızlar bu vesileyse bende bir şey sorim kist hakkında bilgisi olan veya başından geçen varmımerhaba arkadaşlar ben bugün dr a gittim.ultrasonda baktı çok şükür bir problem yok.Eşin sprem testi yapsın mutlaka dedi serophene verdi yumurta takibi yapacak bakalım haayırlısı eşim de inşaallah bi şey çıkmaz
sağol cnm.Kist hakkında bilgim yok maalesefsevindim canım bir şey çıkmadığını kızlar bu vesileyse bende bir şey sorim kist hakkında bilgisi olan veya başından geçen varmı
sağol canm inşaallah hepimiz kavuşuruz yakın zamanda bebişlerimize.mantar bebek olmadan tedavi edilmeli mutlakaEcetuba cok sevindim insallah esinde de bi şey cikmaz hayirlisiyla hmilelik haberini de aliriz
savhacim hayirli olsun Allah damatligini da gostersin insallah cabucak iyileşir. Mantarin devam ettiğinden supheleniyosan bence de doktora bi git varsa tedbir alirsin yoksa da icin rahat eder bende de iki kere olmustu doktor iliskiyi bile yasaklamisti o zaman
sevindim canım bir şey çıkmadığını kızlar bu vesileyse bende bir şey sorim kist hakkında bilgisi olan veya başından geçen varmı
sağol canım iyi dileklerin için...Ecetuba cok sevindim insallah esinde de bi şey cikmaz hayirlisiyla hmilelik haberini de aliriz
savhacim hayirli olsun Allah damatligini da gostersin insallah cabucak iyileşir. Mantarin devam ettiğinden supheleniyosan bence de doktora bi git varsa tedbir alirsin yoksa da icin rahat eder bende de iki kere olmustu doktor iliskiyi bile yasaklamisti o zaman
anladım gülüm geçmiştir inşallah ama bende adet gecikmesine sebep oldu işte birde çatlamayan yumurtalardan mı oluyorBende kist var.... kurtaj olurken görmüş doktorum hamilelige engel değil adetle atilir demişti ozsman. Şimdi geçtimi bilmiyorum gerçi
anladım gülüm geçmiştir inşallah ama bende adet gecikmesine sebep oldu işte birde çatlamayan yumurtalardan mı oluyor
anladım canım benimkide önemsemedi ama adet gecikmenin nedeni bu dedi ilaç verdi ve adetinin 3. günü gel dedi bakalım gidelim ne diyecekCatlamayan yumurta anlamina geliyo kist. Hormonal duzensizliklerden olusuyomus. Beliryiletinde adet düzensizliği karin ağrısı sislik sindirim sistemi rahatsizliklari fln var. Adetlerim duzenli genelde benim.
kistinde turleti varmış gerci hamilelige engel degil defigi icin doktor çok takmadim benim. Adet gören herkeste olabiliyo zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?