2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Çok şükür sevindim inş eşindede bişey çıkmaz önümüzde ki ayda hamiş olursun

Âmin cümlemize inşşşş

ooo erkekliğe ilk adım demek hayırlısı olsun allah damatlığınıda göstersin

oh oh güzel haber hadi sperm testinide versinde içiniz rahat etsin canım...
dün aklıma ne geldi bende kronik mantar var ya tüpleri tıkabiliyormuş bu durum dün gece nette okudum olmazsa 1 2 ay sonra rahim filmi çektireyim diyorum sizcede mantıklı değilmi ?

inşaallah canım o da iyi çıkar belirsizlik olunca insanın kafası rahat olmuyor.Mantar olunca bebek olmasını da engellermiş canım.başıma gelen olayı anlatayım kızımdan önceydi ben de mantar oluştu dr a gittim eşinden bulaşmış sana tuvalet mikrobu kapmış sana da bulaşmış dedi.bu geçene kadar bebek düşünmeyin dedi.bana ilaç verdi geçti eşiminki ise geç geçti içte olduğu için dr ona da dedi geçmeden bebek yapmayın diye.Geçince bebek düşündük ve oldu kızım.seninki kronikse geçmeyen türden mi yani.rahim filmi çektir istersen canım kafan rahatlar

kuzum geçen ay kulandım ilaçlarımı eşimde yoktuya ama ardından dişim apse yapınca antibiyotik içtim ve çok havuza gittim sanırım ilaçlar yeterli gelmedi iyileşmeden geri geldi pis mikrop kaşıntım vs yok ama anlıyorum hayla devam ediyor mantar...

sevindim canım bir şey çıkmadığını kızlar bu vesileyse bende bir şey sorim kist hakkında bilgisi olan veya başından geçen varmı

Ecetuba cok sevindim insallah esinde de bi şey cikmaz hayirlisiyla hmilelik haberini de aliriz

savhacim hayirli olsun Allah damatligini da gostersin insallah cabucak iyileşir. Mantarin devam ettiğinden supheleniyosan bence de doktora bi git varsa tedbir alirsin yoksa da icin rahat eder bende de iki kere olmustu doktor iliskiyi bile yasaklamisti o zaman

selamlar herkezlere ılk bebegımdede kk ıle topıklerde ogrenmıstım ates olcme yontemı ılee ve oglum suanda 14 aylık ve 3 aydır arası yakın olsun dıe hemen 2.ıcın calısmalara basladık ama zor olucak gıbı dun regl oldum bu ay cok ısteklıdım hayırlısı saglık olsun cok sukur her gunumuze ılk oglum da 4.5 yıldan sonra olmustuuu
herkezlere selamlar vakıt buldukca bakalrım artık ınsl daa kk cok degısmıssyaaaaaaa

sevindim canım bir şey çıkmadığını kızlar bu vesileyse bende bir şey sorim kist hakkında bilgisi olan veya başından geçen varmı
sağol cnm.Kist hakkında bilgim yok maalesef
sağol canm inşaallah hepimiz kavuşuruz yakın zamanda bebişlerimize.mantar bebek olmadan tedavi edilmeli mutlaka

Bende kist var.... kurtaj olurken görmüş doktorum hamilelige engel değil adetle atilir demişti ozsman. Şimdi geçtimi bilmiyorum gerçi

sağol canım iyi dileklerin için...
evet dr gitmek lazım tam yumurtlama haftam artık adeti beklicem mecbur...

anladım gülüm geçmiştir inşallah ama bende adet gecikmesine sebep oldu işte birde çatlamayan yumurtalardan mı oluyor

Catlamayan yumurta anlamina geliyo kist. Hormonal duzensizliklerden olusuyomus. Beliryiletinde adet düzensizliği karin ağrısı sislik sindirim sistemi rahatsizliklari fln var. Adetlerim duzenli genelde benim.
kistinde turleti varmış gerci hamilelige engel degil defigi icin doktor çok takmadim benim. Adet gören herkeste olabiliyo zaten

anladım canım benimkide önemsemedi ama adet gecikmenin nedeni bu dedi ilaç verdi ve adetinin 3. günü gel dedi bakalım gidelim ne diyecek

Kızlar ovülasyon testi yaptım

Eklentiler

• image.webp
    258,6 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar iyi haftalar,

Birşey soracağım ben çatlatma iğnemi 27 Ağustos da oldum. BAT ise 12 Eylül...
Buradan araştırmama göre çatlatma iğnesinden 11-12 gün sonra kan testi ile sonuç öğreniliyormuş.
Şimdi ben 6 Eylülde mı test yaptırayım, 12 Eylülde mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…