2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Ve şuan yumurtlamam mümkün mü anlamadım
Forumda bi topikte okudum ondan sonra yaptım eğer gebelik varsa pozitif çıkarmış

canım senin durumundan ben anlamadım gülüm dün hastanedeyken keşke bir kan testi yapsaydın
Eğer kimyasal gebelikse 1 hafta sonra düşermiş değer şuan gebe görünürdüm zaten. Bende oyüzden önümüzde ki Pazartesi kan testi yaptırayım diyorum. O yüzden dün yaptırmadım. Tabi beklemekte insanı gıcık ediyo ama kesin sonuç alırım hiç olmazsa

Inatla kan testi yaptirmiyosun yaa nasil dayaniyosun
Kız inat değil ya. Büyük ihtimal hamile çıkıcam ama sonra kimyasal gebelik geçiriyorsam düşücek değer belirsizlik gene bende kesin sonuç istiyorum bekliycem o yüzden. Bu evdeki yaptıklarım da kendimi avutmak işte

beklemek zor ama bence 12 eylulu bekle daha garanti olur hormonlarin kana ve idrara gecmesi vakit alabiliyomus

Seymasevde Senin kac haftalik su anda cnm besinci haftadan itibaren kese gorulebiliyo bence kan testi yaptir doktoruna git senin durum anca oyle acikliga kavuşacak

sanada iyi haftalar canım ama hamilelik
canım hakkında hayırlısı ne diyim bilemedim şimdi

canım kusura bakma bir sorun oldu bence beklemek ne kadar zorda olsa bekle diye düşünüyorum naçizane

Seymasevde Senin kac haftalik su anda cnm besinci haftadan itibaren kese gorulebiliyo bence kan testi yaptir doktoruna git senin durum anca oyle acikliga kavuşacak
Dün o uyuz doktor sağlıklı bi gebelik başlangıcıda olsa şuan kanaman var görülmüyor dedi. Ama ben karartı gördüm o kanamadan dolayımıydı bilmiyorum. Kan testi pozitif çıkarsa doktora gidicem haftaya

Kızlar ovülasyon testi yaptım
canım sen bunlarla uğraşacağına kan testi yaptır iyi bir dra görün böyle belirsizlik beklemek ya ciddi bişey olursa

hoşgeldin amandacım garanti olsun diye 12 sine kadar bekle canım inşaallah hamilesindir

beklemek zor ama bence 12 eylulu bekle daha garanti olur hormonlarin kana ve idrara gecmesi vakit alabiliyomus

canım kusura bakma bir sorun oldu bence beklemek ne kadar zorda olsa bekle diye düşünüyorum naçizane

hoşgeldin amandacım garanti olsun diye 12 sine kadar bekle canım inşaallah hamilesindir

Evettttt oy birliği ile test gününe karar verilmiştir 12 Eylül
Şafak......10gün

Kızlar hamileyim gidip kan testi yaptırdım sağlık kabinine. Tlfn açıp sonuçları öğrendim sonuç pozitif dedi
Değerlerini öğrenmedim zaten haftaya bidaha yaptır dedi oradaki sağlık görevlisi.ama benim kanamam tamamen bitti allahım çok şükür

cok iyi yapmışsın cok sevindim hamileligin saglikli bi şekilde devam eder inşallah

Seymasevde.....27 Ağustos........Hamile (1)
Tzm..................27 Ağustos
Ecetuba84........30 Ağustos
Masal2010..........1 Eylül
Chogseger...........3 Eylül
Egeninannesi......8 Eylül
Amanda29........12 Eylül
Duaamm...........14 Eylül
Ekinezzya.........15 Eylül
savha...........bat yok

Beklemek kadar gıcık bi durum yok

Evet ama sonunda senin gibi pozitifi görme ihtimalini düşününce güzel bir stres diye düşünüyorum...
Senin adına da çok sevindim umarım bundan sonra çok rahat ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin ve bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.
Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…