- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
canım senin durumundan ben anlamadım gülüm dün hastanedeyken keşke bir kan testi yapsaydınVe şuan yumurtlamam mümkün mü anlamadım
Forumda bi topikte okudum ondan sonra yaptım eğer gebelik varsa pozitif çıkarmış
Ve şuan yumurtlamam mümkün mü anlamadım
Forumda bi topikte okudum ondan sonra yaptım eğer gebelik varsa pozitif çıkarmış
Eğer kimyasal gebelikse 1 hafta sonra düşermiş değer şuan gebe görünürdüm zaten. Bende oyüzden önümüzde ki Pazartesi kan testi yaptırayım diyorum. O yüzden dün yaptırmadım. Tabi beklemekte insanı gıcık ediyo ama kesin sonuç alırım hiç olmazsacanım senin durumundan ben anlamadım gülüm dün hastanedeyken keşke bir kan testi yapsaydın
Kız inat değil ya. Büyük ihtimal hamile çıkıcam ama sonra kimyasal gebelik geçiriyorsam düşücek değer belirsizlik gene bende kesin sonuç istiyorum bekliycem o yüzden. Bu evdeki yaptıklarım da kendimi avutmak işteInatla kan testi yaptirmiyosun yaa nasil dayaniyosun
beklemek zor ama bence 12 eylulu bekle daha garanti olur hormonlarin kana ve idrara gecmesi vakit alabiliyomusKızlar iyi haftalar,
Birşey soracağım ben çatlatma iğnemi 27 Ağustos da oldum. BAT ise 12 Eylül...
Buradan araştırmama göre çatlatma iğnesinden 11-12 gün sonra kan testi ile sonuç öğreniliyormuş.
Şimdi ben 6 Eylülde mı test yaptırayım, 12 Eylülde mi?
sanada iyi haftalar canım ama hamilelikKızlar iyi haftalar,
Buradan araştırmama göre çatlatma iğnesinden 11-12 gün sonra kan testi ile sonuç öğreniliyormuş.
canım hakkında hayırlısı ne diyim bilemedim şimdiEğer kimyasal gebelikse 1 hafta sonra düşermiş değer şuan gebe görünürdüm zaten. Bende oyüzden önümüzde ki Pazartesi kan testi yaptırayım diyorum. O yüzden dün yaptırmadım. Tabi beklemekte insanı gıcık ediyo ama kesin sonuç alırım hiç olmazsa
canım kusura bakma bir sorun oldu bence beklemek ne kadar zorda olsa bekle diye düşünüyorum naçizaneKızlar iyi haftalar,
Dün o uyuz doktor sağlıklı bi gebelik başlangıcıda olsa şuan kanaman var görülmüyor dedi. Ama ben karartı gördüm o kanamadan dolayımıydı bilmiyorum. Kan testi pozitif çıkarsa doktora gidicem haftayaSeymasevde Senin kac haftalik su anda cnm besinci haftadan itibaren kese gorulebiliyo bence kan testi yaptir doktoruna git senin durum anca oyle acikliga kavuşacak
canım sen bunlarla uğraşacağına kan testi yaptır iyi bir dra görün böyle belirsizlik beklemek ya ciddi bişey olursaKızlar ovülasyon testi yaptım
hoşgeldin amandacım garanti olsun diye 12 sine kadar bekle canım inşaallah hamilesindirKızlar iyi haftalar,
beklemek zor ama bence 12 eylulu bekle daha garanti olur hormonlarin kana ve idrara gecmesi vakit alabiliyomus
canım kusura bakma bir sorun oldu bence beklemek ne kadar zorda olsa bekle diye düşünüyorum naçizane
hoşgeldin amandacım garanti olsun diye 12 sine kadar bekle canım inşaallah hamilesindir
gecer geçer bi bakmissin vakit gelmisEvettttt oy birliği ile test gününe karar verilmiştir 12 Eylül
Şafak......10gün
Beklemek kadar gıcık bi durum yokEvettttt oy birliği ile test gününe karar verilmiştir 12 Eylül
Şafak......10gün
cok iyi yapmışsın cok sevindim hamileligin saglikli bi şekilde devam eder inşallahKızlar hamileyim gidip kan testi yaptırdım sağlık kabinine. Tlfn açıp sonuçları öğrendim sonuç pozitif dedi
Değerlerini öğrenmedim zaten haftaya bidaha yaptır dedi oradaki sağlık görevlisi.ama benim kanamam tamamen bitti allahım çok şükür
Sözünüzü dinledimcanım sen bunlarla uğraşacağına kan testi yaptır iyi bir dra görün böyle belirsizlik beklemek ya ciddi bişey olursa
hoşgeldin amandacım garanti olsun diye 12 sine kadar bekle canım inşaallah hamilesindir
Âmin inşşşş herkezin ki yolunda gider inşcok iyi yapmışsın cok sevindim hamileligin saglikli bi şekilde devam eder inşallah
Beklemek kadar gıcık bi durum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?