gecer geçer bi bakmissin vakit gelmissonuc guzel olsun da inşaallah
ayyy hadi bakalımm senin de güzel haberlerini alacağız Allahın izniyleEvettttt oy birliği ile test gününe karar verilmiştir 12 Eylül
Şafak......10gün
çok sevindim ohh şükür rahatladık yani hadi sağlıklı gelsin inşaallah bebişin.Kızlar hamileyim gidip kan testi yaptırdım sağlık kabinine. Tlfn açıp sonuçları öğrendim sonuç pozitif dedi
Değerlerini öğrenmedim zaten haftaya bidaha yaptır dedi oradaki sağlık görevlisi.ama benim kanamam tamamen bitti allahım çok şükür
iyi yaptın bak kafan rahatladıSözünüzü dinledim
benim bat 27 eylül canım bu ay nasıl geçecek bilmiyorum hayırlısıSeymasevde.....27 Ağustos........Hamile (1)
Tzm..................27 Ağustos
Ecetuba84........30 Ağustos
Masal2010..........1 Eylül
Chogseger...........3 Eylül
Egeninannesi......8 Eylül
Amanda29........12 Eylül
Duaamm...........14 Eylül
Ekinezzya.........15 Eylül
savha...........bat yok
ayyyyy canım burdayım bugun geldım annemden sen nasılsın bıtanemduaamm yani Pınar nerelerdesin??
ben de iyiyim canım bugün doktora gittim bir problem yok herşeyin iyi dedi eşin spermiyogram testi yapsın dedi mutlaka inşaallah eşimin de iyi çıkar sonuçları..Bişey olmaz inşaallah canım sonuçta bilmeden korunmadın.Sen iyi ol da yeter ki herşey güzel olacakoooooooooooo kızlar burası baya kaynamıs hafta sonu annmedeydım seyma canım hamılılıgın hayırlı olsun ecetuba nasılsın amanda egenınannesı daha sayamadık arkadaslarım bende duarumlar krıtık nükleer tıpta doktor korun demısatı ama bende gebelı dusundugum ıcın doktora gıtmedeb once korunmamaıstık bakalım sonuc ne cıkacak bu aydan sonra kesın korunucaz ınsallah
insasllah canım senın adına sevındım esın razı olucakmıben de iyiyim canım bugün doktora gittim bir problem yok herşeyin iyi dedi eşin spermiyogram testi yapsın dedi mutlaka inşaallah eşimin de iyi çıkar sonuçları..Bişey olmaz inşaallah canım sonuçta bilmeden korunmadın.Sen iyi ol da yeter ki herşey güzel olacak
konuştum canım bakarız dediinsasllah canım senın adına sevındım esın razı olucakmı
hayırlısı ınsallah cnmmmmkonuştum canım bakarız dedi
cnm dun gece kaynanam ruyasında bei görmüş bı oglan cocugum olmus hayırdır ınsallahkonuştum canım bakarız dedi
Allah hayırlara getirsin inşaallah bir oğluşun olur:)cnm dun gece kaynanam ruyasında bei görmüş bı oglan cocugum olmus hayırdır ınsallah
slmm hoşgeldinnSlm kızlar
Hadi inş kızcnm dun gece kaynanam ruyasında bei görmüş bı oglan cocugum olmus hayırdır ınsallah
Hayırdır canım ya takma boşver. Stres yapma.Sağol canım hoşbuldum
Nasılsın
Bugün işyeri çok stresliyli o yüzden bende gerginim eve geldim hala atamadım üstümden ya
kare göremiyorum sende ben telden giriyom ondan mıKızlar imzamda bi kare var nedense onu nasıl silicem imza ayarlarına baktım yapamadım bilen var mı
ben iyiyim canım.sen de takma kafanı rahat ol ama iş ortmamında yaşananlar insanın canını çok sıkıyor.benim de hamileyken okulda vardı her gün bir arıza çıkarırdı stres olurdum.kızım hep stresli ortam yüzünden doğduğunda da huzursuz bir bebek oldu.hamile falan kalırsan sakinliğini koru çok etkiliyor bebeğiSağol canım hoşbuldum
Nasılsın
Bugün işyeri çok stresliyli o yüzden bende gerginim eve geldim hala atamadım üstümden ya
SLm cnm öncelikle geçmiş olsun bu kimyasal gebelik ney sebebi ney merak ettimcanım çok üzüldüm bak tubanıda öyle çıktı bu pis bi kimyasl gebelik nerden nasıl çıktı ise dr onun için gününüz 10 gün geçmeden test yapmayın diyolar sabretmek çok zor biliyorum ama yapcak biyşey yok malasef yazmıştım bende nisan da kimyasal gebelik yaşadım çok zor bi durum Allah yardım etsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?