2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Evettttt oy birliği ile test gününe karar verilmiştir 12 Eylül
Şafak......10gün
ayyy hadi bakalımm senin de güzel haberlerini alacağız Allahın izniyle

çok sevindim ohh şükür rahatladık yani hadi sağlıklı gelsin inşaallah bebişin.

Sözünüzü dinledim
iyi yaptın bak kafan rahatladı
benim bat 27 eylül canım bu ay nasıl geçecek bilmiyorum hayırlısı

oooooooooooo kızlar burası baya kaynamıs hafta sonu annmedeydım seyma canım hamılılıgın hayırlı olsun ecetuba nasılsın amanda egenınannesı daha sayamadık arkadaslarım bende duarumlar krıtık nükleer tıpta doktor korun demısatı ama bende gebelı dusundugum ıcın doktora gıtmedeb once korunmamaıstık bakalım sonuc ne cıkacak bu aydan sonra kesın korunucaz ınsallah

ben de iyiyim canım bugün doktora gittim bir problem yok herşeyin iyi dedi eşin spermiyogram testi yapsın dedi mutlaka inşaallah eşimin de iyi çıkar sonuçları..Bişey olmaz inşaallah canım sonuçta bilmeden korunmadın.Sen iyi ol da yeter ki herşey güzel olacak

insasllah canım senın adına sevındım esın razı olucakmı

Sağol canım hoşbuldum
Nasılsın
Bugün işyeri çok stresliyli o yüzden bende gerginim eve geldim hala atamadım üstümden ya

Hiç istemiyorum zaten stres olmak ama bende bi patron var Allah düşmanıma vermesin tam bi sinir stres ve takıntı abidesi bii hamile kalıp doğursam bırakacam işi

Kızlar imzamda bi kare var nedense onu nasıl silicem imza ayarlarına baktım yapamadım bilen var mı

Sağol canım hoşbuldum
Nasılsın
Bugün işyeri çok stresliyli o yüzden bende gerginim eve geldim hala atamadım üstümden ya
ben iyiyim canım.sen de takma kafanı rahat ol ama iş ortmamında yaşananlar insanın canını çok sıkıyor.benim de hamileyken okulda vardı her gün bir arıza çıkarırdı stres olurdum.kızım hep stresli ortam yüzünden doğduğunda da huzursuz bir bebek oldu.hamile falan kalırsan sakinliğini koru çok etkiliyor bebeği

Slm
SLm cnm öncelikle geçmiş olsun bu kimyasal gebelik ney sebebi ney merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…