2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

B
Kızlar imzamda bi kare var nedense onu nasıl silicem imza ayarlarına baktım yapamadım bilen var mı
kare göremiyorum sende ben telden giriyom ondan mı
aynen bizzat yaşadım 1. Kızım çok huysuz mızmız huzursuz bi bebekti ben öyle geçirdim çünkü. 2. Kızımda çok huzurlu sevecen neşeli bi bebekti çünkü onda gayet relax tım. Şimdi ikiside yoluna girdi afacan bıcırık akıllı iki çocuk oldular. Bebekliği çok etkiliyo bide üzerine lohusa psikolajiside eklenince.

Herkese gunaydiiiin hayirli sabahlar guzel bi gun olsun insallah
aksam sohbetini kacirmisim oglan uyudu hemen ben de yattim
herkese benden cay seymasevde sana meyve suyu

günaydın canım çay için tşekkürler
çayımı yudumluyorum işyerindeyim
regl bittii çalışmalara başlayacağız Allahım hayırlısını nasip etsin

günaydın hayırlı olsun canım inşallah sonuda hayırlı olur.

günaydın kızlar nasılsınız duaam hoş geldin tekrar allah şifa versin canım ben mümkünse kahve alsam

Seymasevde.....27 Ağustos........Hamile (1)
Masal2010.......1 Eylül
Egeninannesi...8 Eylül
Amanda29......12 Eylül
Duaamm........14 Eylül
Ekinezzya.......15 Eylül
Ecetuba84......27 Eylül
savha............... bat yok
Chogseger......????????
Tzm................????????

Chogseger ve Tzm canım yeni BAT tarihlerinizi söylerseniz yazayım

Son düzenleme:
benim 30 eylül canım tşk

Seymasevde.....27 Ağustos... Hamile (1)
Masal2010.........1 Eylül
Egeninannesi.....8 Eylül
Amanda29........12 Eylül
Duaamm..........14 Eylül
Ekinezzya..........15 Eylül
Ecetuba84.........27 Eylül
Choqseqer.........30 Eylül
Savha................Bat Yok
Tzm...................????????

iyiyim canım sen nasılsın?piknik yapacağız onun için hazırlık yapıyorum:)sen nasılsın
CNM BENIMDE KAFAM KARISIK BU DOKTORLARI ANLAMIYORUM YSIMDI MEDIKAL PARK HASTANESINE GITMEYI DUSUNUYORUM ONKOLOJİ BOLUMUNE TAM TESEKKULLU HASTANE HERSEYI KONUSMAK ISTIYORUM BIRI BASKA BIRI BASKA SOYLUYOR ZATEN KORUNMUYORUMDA AMAAN ZATEN OLMUYOR BIDE O STRESE GIREMEM SIKILDIM BUNALDIM ADAMDA İŞŞİS NE YAPACAGIM DUSTUM BOYLE MERHAMETSIZ DOKTORKLARIN ELINE

Cnm cok sevindim Allah hayirlisiyla saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin :) :* battan 3 gun once lekelenme ve arkasindan kanama olmustu demi

Cnm cok sevindim Allah hayirlisiyla saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin :) :* battan 3 gun once lekelenme ve arkasindan kanama olmustu demi
cnm nasılsın benım moral sıfır kafam karısık dustum boyle doktorların elıne ne yapacgım bılmıyorum varmı tandıdgın bı doktor bana yardımcı olacagın

Allah iyilerle karsilastirsin Allah yardimcin olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…