- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
kare göremiyorum sende ben telden giriyom ondan mıKızlar imzamda bi kare var nedense onu nasıl silicem imza ayarlarına baktım yapamadım bilen var mı
aynen bizzat yaşadım 1. Kızım çok huysuz mızmız huzursuz bi bebekti ben öyle geçirdim çünkü. 2. Kızımda çok huzurlu sevecen neşeli bi bebekti çünkü onda gayet relax tım. Şimdi ikiside yoluna girdi afacan bıcırık akıllı iki çocuk oldular. Bebekliği çok etkiliyo bide üzerine lohusa psikolajiside eklenince.ben iyiyim canım.sen de takma kafanı rahat ol ama iş ortmamında yaşananlar insanın canını çok sıkıyor.benim de hamileyken okulda vardı her gün bir arıza çıkarırdı stres olurdum.kızım hep stresli ortam yüzünden doğduğunda da huzursuz bir bebek oldu.hamile falan kalırsan sakinliğini koru çok etkiliyor bebeği
günaydın hayırlı olsun canım inşallah sonuda hayırlı olur.Kızlar hamileyim gidip kan testi yaptırdım sağlık kabinine. Tlfn açıp sonuçları öğrendim sonuç pozitif dedi
Değerlerini öğrenmedim zaten haftaya bidaha yaptır dedi oradaki sağlık görevlisi.ama benim kanamam tamamen bitti allahım çok şükür
Ay hadi inş bu ay güzel haberler alırız sendengünaydın canım çay için tşekkürler
çayımı yudumluyorum işyerindeyim
regl bittii çalışmalara başlayacağız Allahım hayırlısını nasip etsin
HahaytHerkese gunaydiiiin hayirli sabahlar guzel bi gun olsun insallah
aksam sohbetini kacirmisim oglan uyudu hemen ben de yattim
herkese benden cayseymasevde sana meyve suyu
kendime sutlu kahve yapacaktim sana da yapiyimgünaydın kızlar nasılsınız duaam hoş geldin tekrar allah şifa versin canım ben mümkünse kahve alsam
benim 30 eylül canım tşkSeymasevde.....27 Ağustos........Hamile (1)
Masal2010.......1 Eylül
Egeninannesi...8 Eylül
Amanda29......12 Eylül
Duaamm........14 Eylül
Ekinezzya.......15 Eylül
Ecetuba84......27 Eylül
savha............... bat yok
Choqseqer......????????
Tzm................????????
Choqseqer ve Tzm canım yeni BAT tarihlerinizi söylerseniz yazayım
sanada günaydın güzel günler daim olsun inşallahGüzel bir günden hepinize günaydınGünümüz en güzel şekilde geçsin inşaallah
iyiyim canım sen nasılsın?piknik yapacağız onun için hazırlık yapıyorum:)sen nasılsınkızlar naber nasılsınız
CNM BENIMDE KAFAM KARISIK BU DOKTORLARI ANLAMIYORUM YSIMDI MEDIKAL PARK HASTANESINE GITMEYI DUSUNUYORUM ONKOLOJİ BOLUMUNE TAM TESEKKULLU HASTANE HERSEYI KONUSMAK ISTIYORUM BIRI BASKA BIRI BASKA SOYLUYOR ZATEN KORUNMUYORUMDA AMAAN ZATEN OLMUYOR BIDE O STRESE GIREMEM SIKILDIM BUNALDIM ADAMDA İŞŞİS NE YAPACAGIM DUSTUM BOYLE MERHAMETSIZ DOKTORKLARIN ELINEiyiyim canım sen nasılsın?piknik yapacağız onun için hazırlık yapıyorum:)sen nasılsın
Cnm cok sevindim Allah hayirlisiyla saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin :) :* battan 3 gun once lekelenme ve arkasindan kanama olmustu demiKızlar hamileyim gidip kan testi yaptırdım sağlık kabinine. Tlfn açıp sonuçları öğrendim sonuç pozitif dedi
Değerlerini öğrenmedim zaten haftaya bidaha yaptır dedi oradaki sağlık görevlisi.ama benim kanamam tamamen bitti allahım çok şükür
cnm nasılsın benım moral sıfır kafam karısık dustum boyle doktorların elıne ne yapacgım bılmıyorum varmı tandıdgın bı doktor bana yardımcı olacagınCnm cok sevindim Allah hayirlisiyla saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin :) :* battan 3 gun once lekelenme ve arkasindan kanama olmustu demi
Allah iyilerle karsilastirsin Allah yardimcin olsun canimCNM BENIMDE KAFAM KARISIK BU DOKTORLARI ANLAMIYORUM YSIMDI MEDIKAL PARK HASTANESINE GITMEYI DUSUNUYORUM ONKOLOJİ BOLUMUNE TAM TESEKKULLU HASTANE HERSEYI KONUSMAK ISTIYORUM BIRI BASKA BIRI BASKA SOYLUYOR ZATEN KORUNMUYORUMDA AMAAN ZATEN OLMUYOR BIDE O STRESE GIREMEM SIKILDIM BUNALDIM ADAMDA İŞŞİS NE YAPACAGIM DUSTUM BOYLE MERHAMETSIZ DOKTORKLARIN ELINE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?