sagol cnmAllah iyilerle karsilastirsin Allah yardimcin olsun canim
Yok canım bat tan 3 gün önce test pozitif çıktı sonra tam bat günü leke gördüm biraz kanama oldu sonra gene lekelenme oldu. Şimdi pozitif görünüyo kanda inş bi sorun çıkmaz. Âmin cümlemiz inş bende sevindim ama bi sorun çıkar diye inan kalp atışını duymadan hamile saymıyorum kendimiCnm cok sevindim Allah hayirlisiyla saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin :) :* battan 3 gun once lekelenme ve arkasindan kanama olmustu demi
Canım çok düşünme napıcan kafa yoruncada düzelmiyor dimi takma akışına bırak Allah bi kapı açar inşCNM BENIMDE KAFAM KARISIK BU DOKTORLARI ANLAMIYORUM YSIMDI MEDIKAL PARK HASTANESINE GITMEYI DUSUNUYORUM ONKOLOJİ BOLUMUNE TAM TESEKKULLU HASTANE HERSEYI KONUSMAK ISTIYORUM BIRI BASKA BIRI BASKA SOYLUYOR ZATEN KORUNMUYORUMDA AMAAN ZATEN OLMUYOR BIDE O STRESE GIREMEM SIKILDIM BUNALDIM ADAMDA İŞŞİS NE YAPACAGIM DUSTUM BOYLE MERHAMETSIZ DOKTORKLARIN ELINE
bılmıyorum ama gıt gıde kılo alıyorum benım acılen ıyı bır doktor bulup ılaımı duzene sokmam lazımCanım çok düşünme napıcan kafa yoruncada düzelmiyor dimi takma akışına bırak Allah bi kapı açar inş
Stresten mi acaba? İlaçlardan mı yoksa sebebini bul ona göre çözüm üret. Uzmana gidemiyorsan kendinin doktoru ol şimdilik.bılmıyorum ama gıt gıde kılo alıyorum benım acılen ıyı bır doktor bulup ılaımı duzene sokmam lazım
ben geldimmmmmmmm
oğlum sünnetini oldu Allahıma bin şükür hiç düşündüğüm korktuğum gibi olmadı çok güzel geçti...
şimdi tabletinle oyun oynuyor biraz uyanırken mızıldandı o bide eve gelirken rabbime binlerce çok şükür...
hazır hastaneye gitmişken bende dr gittim mantar için çok tatlı tonton biridi ilaçları verdi ama adet bittikten sonra kullan dedi tekrardan sperm tahlili istedi benimkide gitmem diyor bakalım ne etcez
sağol canım ya evet orası öylede ne bilim şimdi nasıl kandırıcam onu bilmiyorum izin alamam vs dicek of ya (Ohh atlatmışın ne güzel inş sorun çıkmadan iyileşir kısa zamanda.
Bu erkeklerde var ya biz nelere katlanıyoruz
Verecekleri 2 gr sıvı oda zevkine yani sanırsın şırıngayla çekecekler
Cnm kilo almanin sebebi bence tsh degerinin yuksekliginden ilaclari yukseltmislerdi sen o sekil devam et tsh dusecek emin ol o zaman kiloda vereceksin cnm benim stres olmabılmıyorum ama gıt gıde kılo alıyorum benım acılen ıyı bır doktor bulup ılaımı duzene sokmam lazım
Allah yardım etsin drların eline düşmek zor.Sıkma tatlı canını Allah bir ferah kapısı açar.Eşinin mesleği var mı canım araştırıyor mu inşaallah bulur iş.CNM BENIMDE KAFAM KARISIK BU DOKTORLARI ANLAMIYORUM YSIMDI MEDIKAL PARK HASTANESINE GITMEYI DUSUNUYORUM ONKOLOJİ BOLUMUNE TAM TESEKKULLU HASTANE HERSEYI KONUSMAK ISTIYORUM BIRI BASKA BIRI BASKA SOYLUYOR ZATEN KORUNMUYORUMDA AMAAN ZATEN OLMUYOR BIDE O STRESE GIREMEM SIKILDIM BUNALDIM ADAMDA İŞŞİS NE YAPACAGIM DUSTUM BOYLE MERHAMETSIZ DOKTORKLARIN ELINE
ohh gözün aydın oğluşun erkekliğe adımını attı.Şu erkekleri anlamak zor her şeye mızmızlık ediyorlar inşaallah ikna olurben geldimmmmmmmm
oğlum sünnetini oldu Allahıma bin şükür hiç düşündüğüm korktuğum gibi olmadı çok güzel geçti...
şimdi tabletinle oyun oynuyor biraz uyanırken mızıldandı o bide eve gelirken rabbime binlerce çok şükür...
hazır hastaneye gitmişken bende dr gittim mantar için çok tatlı tonton biridi ilaçları verdi ama adet bittikten sonra kullan dedi tekrardan sperm tahlili istedi benimkide gitmem diyor bakalım ne etcez
ben geldimmmmmmmm
Ohh atlatmışın ne güzel inş sorun çıkmadan iyileşir kısa zamanda.
Bu erkeklerde var ya biz nelere katlanıyoruz
Verecekleri 2 gr sıvı oda zevkine yani sanırsın şırıngayla çekecekler
selam kızlar bende aranıza katılabilir miyim. benimde 3.5 yaşında bir kızım var ve tabiki 2.bebeğim olsun çok istiyorum adetime 4 gün kaldı bazı belirtiler var ama dün sabah yaptığım idrar testi negatif sonuç verdi.ümidim kırıldı aslında ama hala kasığımda ağrı batma bacağa kadar vuruyor bu ağrı ve bugun belim ağrımaya başladı.rabbim inş.isteyen herkese nasip etsin...
ben geldimmmmmmmm
hosgeldin hayirlisi olsun daha vakit varmış belli olmazselam kızlar bende aranıza katılabilir miyim. benimde 3.5 yaşında bir kızım var ve tabiki 2.bebeğim olsun çok istiyorum adetime 4 gün kaldı bazı belirtiler var ama dün sabah yaptığım idrar testi negatif sonuç verdi.ümidim kırıldı aslında ama hala kasığımda ağrı batma bacağa kadar vuruyor bu ağrı ve bugun belim ağrımaya başladı.rabbim inş.isteyen herkese nasip etsin...
tabi ne demek gel arkadaşım hoş geldin daha günün var hayırlısı olsun inşallah senin içinde hepimiz içindeselam kızlar bende aranıza katılabilir miyim. benimde 3.5 yaşında bir kızım var ve tabiki 2.bebeğim olsun çok istiyorum adetime 4 gün kaldı bazı belirtiler var ama dün sabah yaptığım idrar testi negatif sonuç verdi.ümidim kırıldı aslında ama hala kasığımda ağrı batma bacağa kadar vuruyor bu ağrı ve bugun belim ağrımaya başladı.rabbim inş.isteyen herkese nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?