2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

canım yavruna geçmiş olsun kocaman delikanlı olsun inşallah eşin konusundada eğer o da istiyorsa gitmeli bu kadının tek taraflı yapacağı bir şey değil tabiki

tekrar geçmiş olsun canım SGK yokmu araştırma hastanelerini denedinmi bu konuda allah yardımcın olsun

canım Allah damatlığınıda göstersin sizlere
kolayca bitmesine sevindim
benimkide baya iyi oldu artık ilk günler pipisi şiş oluyor biraz şimdi artık şekli belli olmaya başladı
İnşallah eşinde ikna olur test yapmaya
bende benimkine dedim bakalım tamam dedi
kendisi hastanede görevli zaten arkadaşıma baktırırım dedi inşallah olumlu sonuçlar gelir

İyiyim diyeyim iyi olayım inşallah
nedense içimde sıkıntı var Allah hayıra çıkarsın
İşyeri ile ilgili sanırım
haftaya oğlan okula başlayacak onun stresi var onu getirip götürmem lazım burdan izin almak bi sorun zaten işyerindede işler karışık
çalışan bayanlar doğum yapınca 2 yıl ekleniyor ya o muhabbet olmasa çıkıp gideceğim aslında
bi bebeğim gelseydi ....
sen nasılsın canım

ben aynı canım bekliyorum benim kızda bu sene okula gidecek şükür annem var servis ordan alıp oraya bırakacak şu iki sene borçlanma olayımı canım benimde primimi doldurmama 2,5 sene var vallahi kendime dayan diyorum çok yoruldum ve sıkıldım ama en azından primim dolsun diyorum sonrası allah büyük

amin canım bat 6 eylül görünüyor hesaplayıcıda ama bazen belli olmuyor bekleyip göreceğim artık :)

evet iki sene borçlanma olayı ben ilk oğlumda onu kaçırdım malesef ama bunda faydalanmak istiyorum bakalım artık

hoşbulduk canım aminnnn
aramıza hoşgeldin babybaby

canım yavruna geçmiş olsun kocaman delikanlı olsun inşallah eşin konusundada eğer o da istiyorsa gitmeli bu kadının tek taraflı yapacağı bir şey değil tabiki

sağolun kızlar Allah razı olsun...
evet şiş baya biraz morara bilir üstü panik yapma dedi dr kaç günde indi sizin şişlik 1 hafta oldu demi sünnet olalı?

bizim sünnet olalı 10 gün oldu canım bizimki çok nazlı olduğu için hiç elletmedi 1 haftada ancak geçti zaten şişlik ilk bugün pipi pipiye benzediğini gördüm çok şükür
korkmuştum aslında şekli değişik olacak sanırım diye ama öyle değilmiş şişlik iyice geçince belli oluyor 3. gün oturma banyosuna başlayın faydası oluyor sabah akşam da pansuman inşallah kolayca atlatır paşan

Bende 2.kez anne olmayi istedim. 6 ay oldu tık yok. Bu aralar esimle problemlerimiz var o yüzden olmadigi icinde cok üzülmedim.

yok canım ya dr 5 gün su deymicek dedi pansuman ilaç hiç bir şey yazmadı sadece ağrı kesici o kadar pazar akşam yıkanıcak bandajı o güne kadar düşer düşmezse banyoda düşer dedi...
seninki mız mız ha maş kuzuma az çektireyim anneme demiştir :)
ya benim oğlan gık demiyor rabbime binlerce şükür tablet elinde keyfi yerinde gecede benle uyudu deymeyin keyfine paşamın :)

Bende 2.kez anne olmayi istedim. 6 ay oldu tık yok. Bu aralar esimle problemlerimiz var o yüzden olmadigi icinde cok üzülmedim.
hayırlısı olsun arkadaşım ama problemleri çözmeden bence bebek düşünme naçizane benim fikrim tabi...

Maşallah nazar değmesin ne güzel işte bizimki çok uzattı naz işini bakalım artık ne olacak
biz 3. günden itibaren suya sokmaya başladık ama bizimki evde olduğu için yöntemler farklı olabiliyor tabi

Seymasevde.....27 Ağustos... Hamile (1)
Masal2010.........1 Eylül
Babybaby86.......6 Eylül
Egeninannesi.....8 Eylül
Amanda29........12 Eylül
Duaamm..........14 Eylül
Ekinezzya..........15 Eylül
Ecetuba84.........27 Eylül
Choqseqer.........30 Eylül
Savha................Bat Yok
Tzm...................????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…