2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

en kısa zamanda problemleri halledip çalışmalara başlayın bence çünkü olmuyor hemen ben de 4 aydır korunmuyorum ama olmadı bekliyoruz
aramıza hoşgeldin bu arada

Maşallah nazar değmesin ne güzel işte bizimki çok uzattı naz işini bakalım artık ne olacak
biz 3. günden itibaren suya sokmaya başladık ama bizimki evde olduğu için yöntemler farklı olabiliyor tabi
hmm ozman öyledir canım anestezi aldı benim oğlan..

kızlar ya neden olmuyor bu çocuk 4-5 ay önce spirali ilk çıkarttığımda eşim üzerini değiştiriyordu gömleği çıkarıp şaka olsun diye bana doğru atmıştı bende espri yapmıştım o zaman dikkat et bak spiral yok ceketini bile üzerime atsan gebe kalabilirim diye çünkü ilk oğlum 1 gecede olmuştu ama nerdeee 4 ay geçti hala tık yok

ahhh canım keşke öyle kolay olsa nerde bekliyoruz canım benimde ilkinde olmuştu ama

bugün topik ne kadar sessiz kimsecikler yok

Aslında buradayım ben ama söyleyecek çok sözüm yok
Biran önce haftanın bitmesini ve 12 Eylül'ün gelmesini bekliyorummm...
Eeeeee birde işte olmanın verdiği vakitsizlik var... v.s.

Merhaba kizlar..
yine bende kahverengi camur gibi akinti başladı dunden beri. Sinir oldum devami kirmizidir kesin iki adet onceside ayniydi. Niye boyle oldu adetlerim anlamiyorum. Sanırım kistten. Koyu kahvrrengi akintinib anlamini bilen varmiki. Dört bes gun oncedende sancılarım başlamıştı. Sıkıldım artık vazgecicem gibi ikinci cocuk olayindan

aman ben evdeyimde ne oluyor :)
sıkıldım ya yapıcak bişey yok pc başında vakit geçiyorum öyle...
zaman dediğin ne ki bi bakmışsın ayın 12 si olu vermiş :)

hişttt sakin ol bakim
şimdi bak ben korunmayı bıraktıktan sonra o şekilde adet görmeye başladım ve mantar dışında da bi sorun yok muhtemel olasılık korunmasız ilişkiye bağlıyorum ben kist varmıydı sende ?
olmazsa şu soğan kürünü yapsana bi ciddi ciddi bende düşünüyorum yapmayı bi temizlensin içimiz...

Vardı kist.... adete on gun kala özellikle sagda sancim basladi kasıkta.bel agrisi karin agrisi vs..
sogan kurune ben bi baslamistim uc gün sonra biraktim salladim daha dogrusu

Hemsom bende de ayni sey oldu biliyo musun kist hic aklima gelmemisti forumda okuyunca aklima geldi bu ay da lekelenme olursa doktora gidicem bem nisanda kontrole gitmistim bi sey.yoktu ondan sonra bir kac kez adet oncesi lekelenme oldu. Internete baktim - gerci internette her yere guven olmuyo ama - basit bir belirti de olabilir hormon bozuklugu da olabilir diye okudum birkac yerde

aynen ben de beklemedeyim aslinda bu ay pek de umudum yok ya hayirlisi

erken arkadaşım vazgeçmek için şu kist olayını anlamadım ben banada doktorum kist var dedi ama ben hastalanmadığım için kist geciktiriyor dedi

kist bende de vardı bir ara ama 1 ay içinde adetle birlikte atıldı
bi doktora görünün kızlar

erken arkadaşım vazgeçmek için şu kist olayını anlamadım ben banada doktorum kist var dedi ama ben hastalanmadığım için kist geciktiriyor dedi

Bende duzensizlik ve kahverengi lekelenmeler var. Nedeninide bilmiyorum. Korunmasız ilişkiden kaynaklanıyor olabilir den
doktorami gitsem naapsam
kist için nezaman gitmeli ki? Adetliyken mi

Heyyyy ne oluyor arkadaşım yaaaa hiç oldu mu bu şimdi...
Bende kistten oluyor diye biliyorum ama bir doktoruna sor derim. Bu arada soğan kuru iyi fikirmiş neden vazgeçtin canım yaaa devam etsen keşke... Birde sıkılmak yok, vazgeçmek yok, pes etmek yokkkkk

aynen ben de beklemedeyim aslinda bu ay pek de umudum yok ya hayirlisi

Umutsuz olur mu hiç kızzzzz... Bak bende hiçbir belirti yok ama züğüt tesellisi umudum var

Bende duzensizlik ve kahverengi lekelenmeler var. Nedeninide bilmiyorum. Korunmasız ilişkiden kaynaklanıyor olabilir den
doktorami gitsem naapsam
canım bence git bişey kaybetmessin çok çok bakacak canım ben test negatif çıkınca gittim hastalanmamıştım işte var dedi ilaç verdi hastalanınca 3. gel dedi bekliyorum

doktorami gitsem naapsam

Adet önce yada sonra diye biliyorum. Çünkü çoğu kist adetle birlikte atılıyor. Ama tabi bir uzmandan bilgi alıp ona göre gitmek en iyisiii

doktorami gitsem naapsam
bence de doktora git canim yine olursa ben de gidicem kafanda soru işareti kalmasin ayrica vazgecmek yok burdam herkes hamile topigine tasinacak insallah

Merhaba arkadaşlar benim 14 aylık bir kızım var ve sanırım. Hamileyim aranızda bu durumda olan arkadaşlar varsa bana nelerle karşılaştıkları anlatabilimler mi ve kizim hala emiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…