hmm ozman öyledir canım anestezi aldı benim oğlan..Maşallah nazar değmesin ne güzel işte bizimki çok uzattı naz işini bakalım artık ne olacak
biz 3. günden itibaren suya sokmaya başladık ama bizimki evde olduğu için yöntemler farklı olabiliyor tabi
ahhh canım keşke öyle kolay olsa nerde bekliyoruz canım benimde ilkinde olmuştu amakızlar ya neden olmuyor bu çocuk 4-5 ay önce spirali ilk çıkarttığımda eşim üzerini değiştiriyordu gömleği çıkarıp şaka olsun diye bana doğru atmıştı bende espri yapmıştım o zaman dikkat et bak spiral yok ceketini bile üzerime atsan gebe kalabilirim diye çünkü ilk oğlum 1 gecede olmuştu ama nerdeee4 ay geçti hala tık yok
bugün topik ne kadar sessiz kimsecikler yok
aman ben evdeyimde ne oluyor :)Aslında buradayım ben ama söyleyecek çok sözüm yok
Biran önce haftanın bitmesini ve 12 Eylül'ün gelmesini bekliyorummm...
Eeeeee birde işte olmanın verdiği vakitsizlik var... v.s.
hişttt sakin ol bakimMerhaba kizlar..
yine bende kahverengi camur gibi akinti başladı dunden beri. Sinir oldum devami kirmizidir kesin iki adet onceside ayniydi. Niye boyle oldu adetlerim anlamiyorum. Sanırım kistten. Koyu kahvrrengi akintinib anlamini bilen varmiki. Dört bes gun oncedende sancılarım başlamıştı. Sıkıldım artık vazgecicem gibi ikinci cocuk olayindan
hişttt sakin ol bakim
şimdi bak ben korunmayı bıraktıktan sonra o şekilde adet görmeye başladım ve mantar dışında da bi sorun yok muhtemel olasılık korunmasız ilişkiye bağlıyorum ben kist varmıydı sende ?
olmazsa şu soğan kürünü yapsana bi ciddi ciddi bende düşünüyorum yapmayı bi temizlensin içimiz...
aynen ben de beklemedeyim aslinda bu ay pek de umudum yok ya hayirlisiAslında buradayım ben ama söyleyecek çok sözüm yok
Biran önce haftanın bitmesini ve 12 Eylül'ün gelmesini bekliyorummm...
Eeeeee birde işte olmanın verdiği vakitsizlik var... v.s.
erken arkadaşım vazgeçmek için şu kist olayını anlamadım ben banada doktorum kist var dedi ama ben hastalanmadığım için kist geciktiriyor dediMerhaba kizlar..
yine bende kahverengi camur gibi akinti başladı dunden beri. Sinir oldum devami kirmizidir kesin iki adet onceside ayniydi. Niye boyle oldu adetlerim anlamiyorum. Sanırım kistten. Koyu kahvrrengi akintinib anlamini bilen varmiki. Dört bes gun oncedende sancılarım başlamıştı. Sıkıldım artık vazgecicem gibi ikinci cocuk olayindan
erken arkadaşım vazgeçmek için şu kist olayını anlamadım ben banada doktorum kist var dedi ama ben hastalanmadığım için kist geciktiriyor dedi
Merhaba kizlar..
aynen ben de beklemedeyim aslinda bu ay pek de umudum yok ya hayirlisi
canım bence git bişey kaybetmessin çok çok bakacak canım ben test negatif çıkınca gittim hastalanmamıştım işte var dedi ilaç verdi hastalanınca 3. gel dedi bekliyorumBende duzensizlik ve kahverengi lekelenmeler var. Nedeninide bilmiyorum. Korunmasız ilişkiden kaynaklanıyor olabilir den
doktorami gitsem naapsam
kist için nezaman gitmeli ki? Adetliyken mi
Bende duzensizlik ve kahverengi lekelenmeler var. Nedeninide bilmiyorum. Korunmasız ilişkiden kaynaklanıyor olabilir den
doktorami gitsem naapsam
bence de doktora git canim yine olursa ben de gidicem kafanda soru işareti kalmasin ayrica vazgecmek yok burdam herkes hamile topigine tasinacak insallahBende duzensizlik ve kahverengi lekelenmeler var. Nedeninide bilmiyorum. Korunmasız ilişkiden kaynaklanıyor olabilir den
doktorami gitsem naapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?