2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

FASELL
öncelikle hayırlı olsun gebeliğin benim başıma öyle bi durum gelmedi ama sanırım gebelik biraz ilerleyince emzirmeyi bırakman gerekiyor tecrübeli arkadaşlar varsa yardımcı olacaklardır.

kızlar bi arkadaşım vardı var yani :)
2 düşük yaptı 3 yıldır sağlıklı bi gebelik geçiremedi öğlen telefon açtı hamileyim diye çoook sevindim ama içim çok burkuldu gittim oğlumun yanına hıçkıra hıçkıra ağladım anne bebek içinmi ağlıyon diyor bana
çok kötüyüm ya çok üzülüyorum sürekli pozitif görünmekten umursamıyormuş gibi yapmaktan çok yoruldum
hep diyorum Allahım enesime sağlık sıhhat uzun hayırlı ömür ver diye ama çok yoruldum 2 yıldır....

merhaba Yeşimcimm akıntın kistten olabilir arkadaşım da öyle olmuştu dr a bir görün canım bence.Öyle hemen pes etmek yok canım bak ben 8. aya girdim ama hala umudum var.burda daha uzun süredir bekleyen arkadaşlar var.Güzel günler yakın inşaallah

kolay değil canım her ay hüsrana uğramak kolay değil.Yakın bir arkaddaşım vardı kızı oldu 2 aylık falandı bebek hiç durmuyordu Allah bana bir daha bebek nasip etmesin dedi.kızı 3 yaşına gelince istedi bebek aylarca olmadı bebeği sonra çikolata kisti çıktı tam 3 sene sonra hamile kaldı 2. ye işte bazen imtihan oluyoruz.Allah oğluşuna sağlıklı uzun ömür versin ya o da olmasaydı düşünsene Rabbim nasip etmiş bize sağlıklı evlatlar şükürler olsun.

Slm kızlar kimseler yok yine buralarda
Misafirlerim vardı geç gittiler bende giremedim
Şimdide uykum geldi herkese iyi geceler

GÜNAYDIN POTANSİYEL ANNE ADAYLARIMMMMMMMMMM
Seymasevde.....27 Ağustos... Hamile (1)
Masal2010.........1 Eylül
Babybaby86.......6 Eylül
Egeninannesi.....8 Eylül
Amanda29........12 Eylül
Duaamm..........14 Eylül
Ekinezzya..........15 Eylül
Ecetuba84.........27 Eylül
Choqseqer.........30 Eylül
Savha................Bat Yok
Tzm...................????????

günaydın amandacım şu liste dolsa taşsa artık

GÜNAYDINLAR HERKESE
hayırlı cumalar

canim haklisin beklemek zor gercekten ama aynı zamanda moralli olmalıyız cok şükür bi tane cocugumuz var. Kismetse ikincisi de olur. Kuzenim yillarca ugrasti tup bebek icin sonunda bir cocugu oldu iki sene sonra da kendiliginden bir tane daha oldu. Nasibimizde varsa olur yoksa da hayirlisi boyleymis diyecegiz. Gene de bunaldikca sen gel burda icini dok cnm kendini uzme

Günaydın kızlar eylülün 1 inde kırmızı kart yedim yarın dra gitcem bakalım ne olacak

Günaydın kızlar eylülün 1 inde kırmızı kart yedim yarın dra gitcem bakalım ne olacak
Günaydın canım sende bendensin bat 3 eylül olmasına rağmen 31 ağustosta kırmızı kartı yedim bende
dr dan hayırlı haberlerle gelirsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…