2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

kist olsa da korkulacak bişey olmuyor çoğu zaman canım adetle birlikte atılıyo bir ilaç filan veriyor dr.

kafama takmiyorum fazla kist varsa da bastan ogrenip onlemimi alirim diye düşünüyorum ama tatile gidicez kontrol falan gerekirse nasil yapariz onu düşünüyorum neyse o gun bi gelsin bakalim

boşver canım tatilin tadını çıkar kist kontolü zaten adetten sonra oluyor adetle atıldığı için
dr a kist hamile kalmaya engel mi diye sormuştıum o da bazen kist ile de kalınabiliyor demişti belki de tatilde bebişle dönersin

ay insalah amin Sağol cnm

günaydın amandacım şu liste dolsa taşsa artık

Bende aynı düşünceyle sürekli güncel tutuyorum. Bol bebekli bir liste olur inşallah...

Günaydın kızlar eylülün 1 inde kırmızı kart yedim yarın dra gitcem bakalım ne olacak

Hayırlısı olsun... Umarım önemli bir sorun çıkmaz ve güzel haberlerle dönersin...

ben de Yesim gibi kistten supheleniyorum daha once.hic lekelenme olmazdi iki uc seferdir oluyor. Duruma göre doktora gidicem. Olmamışsa hayirlisi dicem de beklemek çok gicik

Allah çözümsüz dert vermesin. Kist varsa bile tedavisi kolay... İnşallah sorunsuz bir dönüş yaparsın canım...

Sağol canim inşallah
evet su listemiz de bat degil de bebek listesi olsun inşallah

Ayyyyyyyy kizlarrr yaaaaaa anlamadim gecen ay reglden 3 gun once lekelenme geldi test yaptim silik cikmisti kan verdim 1.55 di deger daha sonrada kananam oldu ustunemi gordumki acabaa merak edip test aldim biraz once pozitif cikti burda bi arkadas daha ustune gorme yasamisti ayyy cook heyecanliyim hamilemiyimkiii yoksa testmi yanliss hayal kirikligina ugramam yine inssss bugun cuma kanda veremicemmm

günün ne kadar gecmisti insallah hamilesindir hayirlisiyla

inşaallah hamilesindir test pozitifse belirgin büyük ihtimal acile gidip hcg yaptırsana

selam kızlar benimde yarın adet günüm normalde bazen aksayabiliyor.sabah bi test yapıcam bakalım gerçi belirti filan pek kalmadı bende arada kasık ağrım oluyor arada göğsüm sizliyor gibi oluyor ama geçen haftaya göre baya azaldı.sanırım boş çıkıcak umutlar

Umarim hamilesinizdir

kızlar bugun adet günüm demiştim sabah test yaptım bişi çıkmadı die yattım 2 saat sonra baktım çoooooook silik gölge gibi bi çizgi gördüm gibi oldu kasık ağrımda arttı.bakalım yarın yağıcam gene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…