ben de Yesim gibi kistten supheleniyorum daha once.hic lekelenme olmazdi iki uc seferdir oluyor. Duruma göre doktora gidicem. Olmamışsa hayirlisi dicem de beklemek çok gicikekinezya daha batına var canım moralini bozma
ay insalah amin Sağol cnmboşver canım tatilin tadını çıkar kist kontolü zaten adetten sonra oluyor adetle atıldığı için
dr a kist hamile kalmaya engel mi diye sormuştıum o da bazen kist ile de kalınabiliyor demişti belki de tatilde bebişle dönersin
günaydın amandacım şu liste dolsa taşsa artık
Günaydın kızlar eylülün 1 inde kırmızı kart yedim yarın dra gitcem bakalım ne olacak
ben de Yesim gibi kistten supheleniyorum daha once.hic lekelenme olmazdi iki uc seferdir oluyor. Duruma göre doktora gidicem. Olmamışsa hayirlisi dicem de beklemek çok gicik
Sağol canim inşallahBende aynı düşünceyle sürekli güncel tutuyorum. Bol bebekli bir liste olur inşallah...
Allah çözümsüz dert vermesin. Kist varsa bile tedavisi kolay... İnşallah sorunsuz bir dönüş yaparsın canım...
günün ne kadar gecmisti insallah hamilesindir hayirlisiylaAyyyyyyyy kizlarrr yaaaaaa anlamadim gecen ay reglden 3 gun once lekelenme geldi test yaptim silik cikmisti kan verdim 1.55 di deger daha sonrada kananam oldu ustunemi gordumki acabaa merak edip test aldim biraz once pozitif cikti burda bi arkadas daha ustune gorme yasamisti ayyy cook heyecanliyim hamilemiyimkiii yoksa testmi yanliss hayal kirikligina ugramam yine inssss bugun cuma kanda veremicemmm
inşaallah hamilesindir test pozitifse belirgin büyük ihtimal acile gidip hcg yaptırsanaAyyyyyyyy kizlarrr yaaaaaa anlamadim gecen ay reglden 3 gun once lekelenme geldi test yaptim silik cikmisti kan verdim 1.55 di deger daha sonrada kananam oldu ustunemi gordumki acabaa merak edip test aldim biraz once pozitif cikti burda bi arkadas daha ustune gorme yasamisti ayyy cook heyecanliyim hamilemiyimkiii yoksa testmi yanliss hayal kirikligina ugramam yine inssss bugun cuma kanda veremicemmm
selam kızlar benimde yarın adet günüm normalde bazen aksayabiliyor.sabah bi test yapıcam bakalım gerçi belirti filan pek kalmadı bende arada kasık ağrım oluyor arada göğsüm sizliyor gibi oluyor ama geçen haftaya göre baya azaldı.sanırım boş çıkıcak umutlar
Gunum daha gecmedi gecen ay lekelenmegünün ne kadar gecmisti insallah hamilesindir hayirlisiyla
günün ne kadar gecmisti insallah hamilesindir hayirlisiyla
Ayin 16 olmam lazim cnmgünün ne kadar gecmisti insallah hamilesindir hayirlisiyla
Sorma cnm dun dayanamadim kan verdim ve sonuc 106 :) ama sabah koyu renkte bisey geldi napcam yaaa dusuyomukiiiinşaallah hamilesindir test pozitifse belirgin büyük ihtimal acile gidip hcg yaptırsana
S
Sorma cnm dun dayanamadim kan verdim ve sonuc 106 :) ama sabah koyu renkte bisey geldi napcam yaaa dusuyomukiii
hamilesin inşaallah bişey olmaz acile git koyu kahve mi geldi baktır mutlaka progestan falan içersinS
Sorma cnm dun dayanamadim kan verdim ve sonuc 106 :) ama sabah koyu renkte bisey geldi napcam yaaa dusuyomukiii
Dr aradim cnm progestan ic dedi sabah ogle aksam bakalimhamilesin inşaallah bişey olmaz acile git koyu kahve mi geldi baktır mutlaka progestan falan içersin
Normalde 16 eylulde olmam lazim evt yada gecen aydan ustune gordum bilemiyorumkii ins dusmezzz10 gun oncedenmi ogrendiniz hamile oldunuzu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?