değişik bir durum yaşıyorsun hayırlısı Allahtan sağlık olsunDr aradim cnm progestan ic dedi sabah ogle aksam bakalimama yine geldi lekeee
baya karışık bir durum progestanı iç dinlen Allah büyüktür.Normalde 16 eylulde olmam lazim evt yada gecen aydan ustune gordum bilemiyorumkii ins dusmezzz
Arkadaşın yaşadığını yaşıyorum progestan verdi banada çok sancılı geçiyo lekelenmeler başladı gene. İki gündür giremedim. Keseyi gördük ama kalp atışı yok salı günü gidicem tekrardeğişik bir durum yaşıyorsun hayırlısı Allahtan sağlık olsun
baya karışık bir durum progestanı iç dinlen Allah büyüktür.
belki erken olduğundan kalp atışı duyamadı dr 7. haftada genelde duyuluyor kalp atışı.düzelir inşaallah senin de böyle belirsiz ne olacağını bilmeden beklemek zor hcg ne baktırsan artıyor mu düşüyor mu diyeArkadaşın yaşadığını yaşıyorum progestan verdi banada çok sancılı geçiyo lekelenmeler başladı gene. İki gündür giremedim. Keseyi gördük ama kalp atışı yok salı günü gidicem tekrar
Arkadaşın yaşadığını yaşıyorum progestan verdi banada çok sancılı geçiyo lekelenmeler başladı gene. İki gündür giremedim. Keseyi gördük ama kalp atışı yok salı günü gidicem tekrar
Hcg bakıyorlar zaten iyi gitmiyor düşüyor. Doktor biraz tedirgin gibi geldi bana eski doktorum zaten. Önemli olan senin sağlığın biz bununla ilgileniyoruz şuan dedi. Kanama çok. Özel numarasını verdi tansiyonumu takip ediyoruz devamlı düşük baş dönmem oluyo.belki erken olduğundan kalp atışı duyamadı dr 7. haftada genelde duyuluyor kalp atışı.düzelir inşaallah senin de böyle belirsiz ne olacağını bilmeden beklemek zor hcg ne baktırsan artıyor mu düşüyor mu diye
Heralde iyi gitmiyo eşimle konuştu daha çok bana serum taktıklarında. Bana dedikleri yatıcaksın ilaçları kullan Pazartesi en geç salı tekrar görücem dedi.keseyi görmene sevindim canım inş. kalp atışınıda duyarsın...
peki dr ne dedi nedenmiş lekelenmeler bazen kılcal damarların çatlaması vs oluyor diyorlar bişey demedimi kan verdinmi betaya baksaydı gene...
ah kuzum ya inş. rabbim korusun meleğini stres yapma olurmu sağlıklı olsun en önemlisi o ....
hcg nin düşmesi sağlıksız bir gebeliğe işaret ediyor yanlış bilmiyorsam.Baya bir sıkıntı yaşadın şu son haftada senin sağlığın yerinde olsun inşaallah.Allah hayırlısını versin hakkındaHcg bakıyorlar zaten iyi gitmiyor düşüyor. Doktor biraz tedirgin gibi geldi bana eski doktorum zaten. Önemli olan senin sağlığın biz bununla ilgileniyoruz şuan dedi. Kanama çok. Özel numarasını verdi tansiyonumu takip ediyoruz devamlı düşük baş dönmem oluyo.
Ben hatta sana sormustum 3 gün önce leke gelip sonra kanamamı yasadın diye aynısı bende olmustu senin yazılarından sonra içime bi kurt düştü kardeşlerimde illa test yap diyince öylelikle test yaptım sonrada kan testiHcg bakıyorlar zaten iyi gitmiyor düşüyor. Doktor biraz tedirgin gibi geldi bana eski doktorum zaten. Önemli olan senin sağlığın biz bununla ilgileniyoruz şuan dedi. Kanama çok. Özel numarasını verdi tansiyonumu takip ediyoruz devamlı düşük baş dönmem oluyo.
Sağol cnm hayırlısı ins bebeğim beni bırakmaz...değişik bir durum yaşıyorsun hayırlısı Allahtan sağlık olsun
baya karışık bir durum progestanı iç dinlen Allah büyüktür.
inşaallah bol bol dua et Rabbim bir kapı açarSağol cnm hayırlısı ins bebeğim beni bırakmaz...
öyle mi canım üzüldüm adına sağlık olsun Allah evlatlarına ve sana sağlık versin.Senin dinlenmeye ihtiyacın var.inşaallah canım ben de sıkıldım artık bu işten hakkımızda hayırlısıKızlar bu gece tamamen kan değerim düştü acile gittik yani düşük yaptım kesin sonuç. Boş gebelik
Şuan varya çok yorulmuş haldeyim 2 kızım da bu son günlerde perişan oldular. İstemiyorum şimdilik Allah isteyen herkese versin.
Arada gelip size bakarım inş hepiniz sağlıklı bişekilde hamile kalırsınız inşşşş
canım seni o kadar çok alıyorum ki aynı şeyleri yaşadım aslında bizim aceleci olmamızdan kaynaklı bu ya erken öğrenip sonrası hüsranKızlar bu gece tamamen kan değerim düştü acile gittik yani düşük yaptım kesin sonuç. Boş gebelik
Şuan varya çok yorulmuş haldeyim 2 kızım da bu son günlerde perişan oldular. İstemiyorum şimdilik Allah isteyen herkese versin.
Arada gelip size bakarım inş hepiniz sağlıklı bişekilde hamile kalırsınız inşşşş
Allah kolaylık versin otizm olup düzelenler var inşaallah o da düzelir.Doğru savhacım hayırlı ve sağlıklı bebekler versin Rabbim.siz spermogram yaptırdınız mı canım bilgin var mı bu konuda biz de yaptırdık sonucu çarşamba günü gösterecem dr asabah arkadaşımla konuştum ikizleri var biri kız diğeri erkek 2 yaşındalar ...
erkek olanda bi sorun olduğunu sezdik aslında oda farkındaydı durumun ama bi türlü tetkikler için gidemedi dr...
fazla uzatmıcam yaz başında başladılar üniversitede tetkiklere vee malasef sonuç otizm
hani hep diyoruz ya hayırlısı bazen çok sık yazıyoruz işte hayırlı ve sağlıklı lütfen arkadaşlar bunu unutmayın yılmak yok bıkmak yok sadece hayırlı ve sağlıklı istemek var...
moralim çok bozuk rabbim arkadaşıma ve cümlesinin yardımcısı olsun inş.
Amin.
hemen yaz uzman oldum artık gerek kadın gerek erkek araştırmaktan :)Allah kolaylık versin otizm olup düzelenler var inşaallah o da düzelir.Doğru savhacım hayırlı ve sağlıklı bebekler versin Rabbim.siz spermogram yaptırdınız mı canım bilgin var mı bu konuda biz de yaptırdık sonucu çarşamba günü gösterecem dr a
peki canım yazıyorum :)hemen yaz uzman oldum artık gerek kadın gerek erkek araştırmaktan :)
Kızlar bu gece tamamen kan değerim düştü acile gittik yani düşük yaptım kesin sonuç. Boş gebelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?