- 30 Aralık 2010
- 1.650
- 1.161
- 333
- 39
Hele adamların nazı çekilir gibi değilay inş canım ya çok yoruldum artuık olsun hayırlısyla hepimizin bu ay inş...........
çok haklısın canım aynen . 1 senedir ugraşıyorum canım yanı bıkkınlık geldi artık .hayırlısıyla bu aylarda olsun da inş sen ne zmandr düşünyorsunHele adamların nazı çekilir gibi değil
canm ekimde 1 sene olucak spiraliçıkaralıaynen ben de çok yoruldum ne zamandır düşünüyorsun bebek
aa geçmiş olsun Allah şifa versin
ben de okuyacam meryem suresini Allahım ol desin yeter ki.inşaallah gelir bu ay hepimizin bebekleri
2 yıl olacak aralıkta ama marttan beri ciddi ciddi istiyorum o kdr aksi ki korkumdan sıkıştıramıyorum keçi boynuzu pekmezi ye diyorum hiççok haklısın canım aynen . 1 senedir ugraşıyorum canım yanı bıkkınlık geldi artık .hayırlısıyla bu aylarda olsun da inş sen ne zmandr düşünyorsun
ya bende 4 ay oldum spirali çıkartalı ümitsizliğe kapılmak istemiyorum aslındacanm ekimde 1 sene olucak spiraliçıkaralı( artık ümitsizliğe kapılıyorum
inşallah bu ay gelir meleğincanm ekimde 1 sene olucak spiraliçıkaralı( artık ümitsizliğe kapılıyorum
senin de baya olmuş canım inşaallah en yakın zamanda bebeğine kavuşursunsirine hosgeldin canim
aranizda en eski isteyen benmiyim2.5 yil oldu melegim gelmedi
yer gök dua ile kizlar meryem suresini bende duydum
sağol canım 2 yumoşum var ikisi de tutarsa ohh süper olurectubat bol bol calis ödevine yumoslar bebis olarak dönsün insallah
iyiyim canım sen nasıl oldun.ben serophene kullandım canım onda da ikiz olma ihtimali varmış ayy Allahım inşaallah üçlerim bir anda süper olur.sen de baya sıkıntı çektin canım en uygun zamanda inşaallah 3. yavruna kavuşursun inşaallahSelam kızlar nasılsınız??
Ecetuba klomen kullanıp ikiz bebişi olan çok belki bi taşla iki kuş
Amanda güzel haberlerle dön inşşşşş
Canipir umarım hamilesindir
En kısa zamanda bebişlerinize kavuşunnnn kavuşayım istediğim zaman
evet canım daha yenichog daha yeni baslamişsin dur bakalim hayirli haberini tez zamanda aliriz insallah
gecmis olsun bu arada
Gözün aydın ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Ne zamandır düşünüyordun 2. bebeği..Mrb arkadaşlar ilk burda paylaşmak istedim test yaptım 2. çizgiyi gördüm haftaya yeğenimin düğünü var ondan sonraki hafta dr gidebilirim hem 6 haftalık olacağım ama o güne kadar nasıl bekleyeceğim bilemiyorum oğluşuma kardeş geliyor çok mutluyum
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Geçen ay karar verdim spiralimi çıkarttırdım hemen oldu hiç beklemiyordum. Sadece 7 yıl sonunda aniden karar verdim öncesinde asla istemem diyordum inş herkes bir an önce bu anı yaşarGözün aydın ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Ne zamandır düşünüyordun 2. bebeği..
vallahi güzel şeyler söylemek isterdim ama maalesef 9 unda kırmızları geldiGÜNAYDIN POTANSİYEL ANNE ADAYLARIMMMMMMMMMM
Seymasevde.....27 Ağustos... Hamile (1)
Masal2010.........1 Eylül
Babybaby86.......6 Eylül
Egeninannesi.....8 Eylül
Amanda29........12 Eylül
Duaamm..........14 Eylül
Ekinezzya..........15 Eylül
Ecetuba84.........27 Eylül
Choqseqer.........30 Eylül
Savha................Bat Yok
Tzm...................????????
Kızlar Malum bugün Pazartesi ve işler yoğun geçmişi çok iyi okuyacak vaktim olmadı. Yanlış anlamadıysam Seymasevde canım düşük yapıyormuşAllah hakkımızda hayırlısını versin...
Masal2010, Babybaby86 ve Egeninannesi durumlarınızı nedir yahuuuuuu yok mu şöyle müjdelerle dönennnn...
Hayırlı haberler bekliyorum....
tebrik ederim Allah kucağına almayı da nasip etsinGeçen ay karar verdim spiralimi çıkarttırdım hemen oldu hiç beklemiyordum. Sadece 7 yıl sonunda aniden karar verdim öncesinde asla istemem diyordum inş herkes bir an önce bu anı yaşar
Amin hepimize inş Allah hakkımızda hayırlısını versin herkesin gönlündekini versintebrik ederim Allah kucağına almayı da nasip etsin
tebrik ederim canım keşke her karar verildiğinde hepimizinki böyle tutsa ama tabi rabbim bilir :)Geçen ay karar verdim spiralimi çıkarttırdım hemen oldu hiç beklemiyordum. Sadece 7 yıl sonunda aniden karar verdim öncesinde asla istemem diyordum inş herkes bir an önce bu anı yaşar
Kesinlikle allah herkese nasip eder inş ama inanınki çok takıp stres yapmamak gerekiyor hatta ben eğer olmazda regl olursam bu ay tekrar spiral taktırmayı düşünüyordum çünkü istesem bile oğlum açısından ve başa dönmekten korkuyorum ama nasip kısmet böyleymiştebrik ederim canım keşke her karar verildiğinde hepimizinki böyle tutsa ama tabi rabbim bilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?