2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

aynen ben de çok yoruldum ne zamandır düşünüyorsun bebek
aa geçmiş olsun Allah şifa versin

ben de okuyacam meryem suresini Allahım ol desin yeter ki.inşaallah gelir bu ay hepimizin bebekleri
canm ekimde 1 sene olucak spiraliçıkaralı ( artık ümitsizliğe kapılıyorum

çok haklısın canım aynen . 1 senedir ugraşıyorum canım yanı bıkkınlık geldi artık .hayırlısıyla bu aylarda olsun da inş sen ne zmandr düşünyorsun
2 yıl olacak aralıkta ama marttan beri ciddi ciddi istiyorum o kdr aksi ki korkumdan sıkıştıramıyorum keçi boynuzu pekmezi ye diyorum hiç

sirine hosgeldin canim
aranizda en eski isteyen benmiyim2.5 yil oldu melegim gelmedi
yer gök dua ile kizlar meryem suresini bende duydum

chog daha yeni baslamişsin dur bakalim hayirli haberini tez zamanda aliriz insallah
gecmis olsun bu arada

ectubat bol bol calis ödevine yumoslar bebis olarak dönsün insallah

Selam kızlar nasılsınız??
Ecetuba klomen kullanıp ikiz bebişi olan çok belki bi taşla iki kuş
Amanda güzel haberlerle dön inşşşşş
Canipir umarım hamilesindir
En kısa zamanda bebişlerinize kavuşunnnn kavuşayım istediğim zaman

canm ekimde 1 sene olucak spiraliçıkaralı ( artık ümitsizliğe kapılıyorum
inşallah bu ay gelir meleğin

sirine hosgeldin canim
aranizda en eski isteyen benmiyim2.5 yil oldu melegim gelmedi
yer gök dua ile kizlar meryem suresini bende duydum
senin de baya olmuş canım inşaallah en yakın zamanda bebeğine kavuşursun
ectubat bol bol calis ödevine yumoslar bebis olarak dönsün insallah
sağol canım 2 yumoşum var ikisi de tutarsa ohh süper olur

iyiyim canım sen nasıl oldun.ben serophene kullandım canım onda da ikiz olma ihtimali varmış ayy Allahım inşaallah üçlerim bir anda süper olur.sen de baya sıkıntı çektin canım en uygun zamanda inşaallah 3. yavruna kavuşursun inşaallah

Mrb arkadaşlar ilk burda paylaşmak istedim test yaptım 2. çizgiyi gördüm haftaya yeğenimin düğünü var ondan sonraki hafta dr gidebilirim hem 6 haftalık olacağım ama o güne kadar nasıl bekleyeceğim bilemiyorum oğluşuma kardeş geliyor çok mutluyum
Allah hepimizin yardımcısı olsun

Gözün aydın ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Ne zamandır düşünüyordun 2. bebeği..

Gözün aydın ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Ne zamandır düşünüyordun 2. bebeği..
Geçen ay karar verdim spiralimi çıkarttırdım hemen oldu hiç beklemiyordum. Sadece 7 yıl sonunda aniden karar verdim öncesinde asla istemem diyordum inş herkes bir an önce bu anı yaşar

vallahi güzel şeyler söylemek isterdim ama maalesef 9 unda kırmızları geldi buay artık hiç uğraşmadan akışına bırakıcam rabbim nezaman nasip ederse napalım

Geçen ay karar verdim spiralimi çıkarttırdım hemen oldu hiç beklemiyordum. Sadece 7 yıl sonunda aniden karar verdim öncesinde asla istemem diyordum inş herkes bir an önce bu anı yaşar
tebrik ederim Allah kucağına almayı da nasip etsin

tebrik ederim canım keşke her karar verildiğinde hepimizinki böyle tutsa ama tabi rabbim bilir :)
Kesinlikle allah herkese nasip eder inş ama inanınki çok takıp stres yapmamak gerekiyor hatta ben eğer olmazda regl olursam bu ay tekrar spiral taktırmayı düşünüyordum çünkü istesem bile oğlum açısından ve başa dönmekten korkuyorum ama nasip kısmet böyleymiş

Iyi geceler biz de eşimle ikinci bebegimizi istiyoruz iki aydır öylesine bıraktık bişi olmadı allah kimseye aratmasin inşallah herkes istediği anda tekrar anne olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…