2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Kızlar dün akşam kan testi yaptırdım Bhcg 4.55 çıktı... Yani hamile değilim, bende listenin sonuna doğru ilerleyeyim

günaydinlar
ecubat insllah ikiz kuzularin haberini aliriz
angal tebrik ederim ilk aydan gelmis kuzun saglikla kucagnda gör evladini insallah

ege aramiza hosgeldin canim

amandam 5 in altinda degerin ama sinira yakin bence adet olana kadar sans var

biyolojik adetin kacinci günü test yaptirdn degerin artararak devam eder insallah

Yukselir blki canim ya bnimde iki gun once 20 cikti pazartesiyi bekliyorm

ege aramiza hosgeldin canim

amandam 5 in altinda degerin ama sinira yakin bence adet olana kadar sans var

Evet biraz tuhaf bir değer ama çatlatma iğnesinden olabilir...
Pazartesiye kadar adet olmazsam, tekrar kan testi yaptırırım...
Çünkü daha önce maalesef ki yaşadığım dış gebelik ve düşük olayları var, takip etmem gerekiyor zaten...

Mrb cnm inş bu ay güzel haberler verirsin

İnş güzel dileklerin için teşekkürler cnm benim Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşş

Cnm çok sevindim Allah sağlıklı sıhhati kucağına almayı nasip etsin

Kızlar dün akşam kan testi yaptırdım Bhcg 4.55 çıktı... Yani hamile değilim, bende listenin sonuna doğru ilerleyeyim
Bence hamilesin cnm iki gün sonra tekrar ver bence çünkü degeri 2 lerden yükselenler var okumuştum sonuçta 0 değil bence hamşsiiinnnn

Bence hamilesin cnm iki gün sonra tekrar ver bence çünkü degeri 2 lerden yükselenler var okumuştum sonuçta 0 değil bence hamşsiiinnnn

Beklemekten başka çare yok...
Psikolojik midir yoksa gerçekten midir bilmiyorum ama şuan zaten adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor...
Benim umutlar Ekim'e ertelendi sanki... Hayırlısı diyelim...

canım değer tam sınırda çıkmış belki de geç döllendi hemen umutsuzluğa kapılma tatlım.

günaydinlar
ecubat insllah ikiz kuzularin haberini aliriz
angal tebrik ederim ilk aydan gelmis kuzun saglikla kucagnda gör evladini insallah
canım ağzından bal damlıyor ahh inşaallah bir anda üç çocuğum olmuş olur cuma günü hürmetine inşallah.

pozititif düşünüyoruz tamam mı canım bana göre değerin yükselecek gibi geliyor yani öyle hissettim.kötü düşünüp çağırmıyoruz her şey güzel olacak değerin yükselecek ben inanıyorum

cumamız mübarek olsun hepimizin.Bu güzel gün hürmetine Rabbim bize sağlıklı, eli yüzü düzgün,hayırlı evlatlar versin.Meryem suresini okumaya başladım inşaallah Rabbim kabul eder

cumanız mübarek olsun kızlar
amanda inşşalahh hamilesindir canım bat bugündü demi senin
ecetuba Allah kabul etsin canım

cumanız mübarek olsun kızlar
amanda inşşalahh hamilesindir canım bat bugündü demi senin
ecetuba Allah kabul etsin canım
amin canım Allah dualarımizi kabul etsin.TE="amanda29, post: 36881610, member: 148166"]Evet canım BAT bu gün... Umarım BATmam
Ayyyy ne iğrenç bir espri oldu idare edin bugün beniii [/QUOTE]amandacim bana hamilesin gibi geliyor batmazsin batmaz uuu benimki daha fena oldu

yenı bır umut yasam yenılıkler ıstıyorummmmmm hastalıklardan kurtulmak ıstıyorum yaa rabbım sen hayırlısını nasıp et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…