Yukselir blki canim ya bnimde iki gun once 20 cikti pazartesiyi bekliyormKızlar dün akşam kan testi yaptırdım Bhcg 4.55 çıktı... Yani hamile değilim, bende listenin sonuna doğru ilerleyeyim
Yukselir blki canim ya bnimde iki gun once 20 cikti pazartesiyi bekliyorm
ege aramiza hosgeldin canim
amandam 5 in altinda degerin ama sinira yakin bence adet olana kadar sans var
Mrb cnm inş bu ay güzel haberler verirsinkızlar bende 2. gebeliği düşünüyorum 1 yıldır prolaktinim yüksek çıktı onu bi yandan düşürüyorz ilaçla serephone kullanıyorum bi yandan .cumartesi kontrolüm var bakıcaz yumurta takibi inş bu ay olur hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Cnm geçmiş olsun dikkat et kendinekızlar ne güzel muhabbet etmişsiniz
ben şifayı kaptım ilk gribimi yaşıyorum şu an
İnş güzel dileklerin için teşekkürler cnm benim Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşşSelam kızlar nasılsınız??
Ecetuba klomen kullanıp ikiz bebişi olan çok belki bi taşla iki kuş
Amanda güzel haberlerle dön inşşşşş
Canipir umarım hamilesindir
En kısa zamanda bebişlerinize kavuşunnnn kavuşayım istediğim zaman
Cnm çok sevindim Allah sağlıklı sıhhati kucağına almayı nasip etsinMrb arkadaşlar ilk burda paylaşmak istedim test yaptım 2. çizgiyi gördüm haftaya yeğenimin düğünü var ondan sonraki hafta dr gidebilirim hem 6 haftalık olacağım ama o güne kadar nasıl bekleyeceğim bilemiyorum oğluşuma kardeş geliyor çok mutluyum
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Bence hamilesin cnm iki gün sonra tekrar ver bence çünkü degeri 2 lerden yükselenler var okumuştum sonuçta 0 değil bence hamşsiiinnnnKızlar dün akşam kan testi yaptırdım Bhcg 4.55 çıktı... Yani hamile değilim, bende listenin sonuna doğru ilerleyeyim
Bence hamilesin cnm iki gün sonra tekrar ver bence çünkü degeri 2 lerden yükselenler var okumuştum sonuçta 0 değil bence hamşsiiinnnn
canım değer tam sınırda çıkmış belki de geç döllendi hemen umutsuzluğa kapılma tatlım.Kızlar dün akşam kan testi yaptırdım Bhcg 4.55 çıktı... Yani hamile değilim, bende listenin sonuna doğru ilerleyeyim
canım ağzından bal damlıyor ahh inşaallah bir anda üç çocuğum olmuş olur cuma günü hürmetine inşallah.günaydinlar
ecubat insllah ikiz kuzularin haberini aliriz
angal tebrik ederim ilk aydan gelmis kuzun saglikla kucagnda gör evladini insallah
pozititif düşünüyoruz tamam mı canım bana göre değerin yükselecek gibi geliyor yani öyle hissettim.kötü düşünüp çağırmıyoruz her şey güzel olacak değerin yükselecek ben inanıyorumEvet biraz tuhaf bir değer ama çatlatma iğnesinden olabilir...
Pazartesiye kadar adet olmazsam, tekrar kan testi yaptırırım...
Çünkü daha önce maalesef ki yaşadığım dış gebelik ve düşük olayları var, takip etmem gerekiyor zaten...
cumanız mübarek olsun kızlar
amanda inşşalahh hamilesindir canım bat bugündü demi senin
ecetuba Allah kabul etsin canım
amin canım Allah dualarımizi kabul etsin.TE="amanda29, post: 36881610, member: 148166"]Evet canım BAT bu gün... Umarım BATmamcumanız mübarek olsun kızlar
amanda inşşalahh hamilesindir canım bat bugündü demi senin
ecetuba Allah kabul etsin canım
Cnm bencede hamilesin bak gorEvet canım BAT bu gün... Umarım BATmam
Ayyyy ne iğrenç bir espri oldu idare edin bugün beniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?