inşaallah canım Allah şifa versin.yenı bır umut yasam yenılıkler ıstıyorummmmmm hastalıklardan kurtulmak ıstıyorum yaa rabbım sen hayırlısını nasıp et
hadi bakalım canım senden bir sürpriz olur inşaallah.hayret benımde ılk defa belım agrıyo bata 2 gun var kızlar
aa öyle mi canım yaa üzüldüm.değerin de tam sınırdaydı.hayırlısı böyle demek ki canım.üzme kendini biz burdayız dertleşiriz15:30 da Geldi Kırmızılar
Kızlar benim yeni BAT belli oldu 12 EKİM...
bılmemkı öylemi dersin amanda hayırlısı olsun cnminşaallah canım Allah şifa versin.
hadi bakalım canım senden bir sürpriz olur inşaallah.
aa öyle mi canım yaa üzüldüm.değerin de tam sınırdaydı.hayırlısı böyle demek ki canım.üzme kendini biz burdayız dertleşiriz
nerdesin ne zamandır yoktun cnmMerhaba kizlar
Amanda üzülme cnm saglik olsun...hepimiz ayni durumdayiz iste
duamm hadi inss.
Yeşimm seni göremedik bayadır nerelerdesin
haklısın canım sürekli hüsran insanını psikolojisini bozuyor.hakkımızda hayırlısı dediğin napalım bebek odaklı da yaşanmıyorTugbam son adetten sonra bitik hissediyorum kendimi. Olmuycak artik deyip devam ediyorum hayata..
ustune dusmuycem esimede yuklenmiycem sıkıldım artık. .
hayirlisi olsun hepimiz icin
listemizin kaderi üstekiler aşağıya alttakiler üste bitsin artık bu hasretBabybaby86.......6 Eylül
Duaamm..........14 Eylül
Ekinezzya..........15 Eylül
Ecetuba84.........27 Eylül
Masal2010.........27 Eylül
Anneveoglusu....28 Eylül
Choqseqer.........30 Eylül
Egeninannesi......4 Ekim
Amanda29........12 Ekim
Tzm...................????????
Seymasevde......????????
Savha..................Bat Yok
Babybaby86 seni kaçırdım galiba
saol canım hepimiz inş güzel haberler veririzMrb cnm inş bu ay güzel haberler verirsin
saolasın güzeliminşallah bu ay gelir meleğin
senin de baya olmuş canım inşaallah en yakın zamanda bebeğine kavuşursun
sağol canım 2 yumoşum var ikisi de tutarsa ohh süper olur
iyiyim canım sen nasıl oldun.ben serophene kullandım canım onda da ikiz olma ihtimali varmış ayy Allahım inşaallah üçlerim bir anda süper olur.sen de baya sıkıntı çektin canım en uygun zamanda inşaallah 3. yavruna kavuşursun inşaallah
sen daha yeniymişsin 1 sene olucak benm ekimde artık hiç olmucakmış gibi geliyo sıkıldımya bende 4 ay oldum spirali çıkartalı ümitsizliğe kapılmak istemiyorum aslında
bende ekimde dusunmuye basladım asma bu sure zarfın4 kere dktra gıttım hıcbır problem yokkksen daha yeniymişsin 1 sene olucak benm ekimde artık hiç olmucakmış gibi geliyo sıkıldım
bende keçi boynuzu özü yediriyorum arada2 yıl olacak aralıkta ama marttan beri ciddi ciddi istiyorum o kdr aksi ki korkumdan sıkıştıramıyorum keçi boynuzu pekmezi ye diyorum hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?